Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי איזה נישה של מוצר מסויים שאני ועוד חברים-מכרים מוצאים בו עניין.

הבעיה שהמוצר הזה לא נמכר בארץ, והעלויות שילוח גבוהות במיוחד.

הפתרון שחשבנו עליו זה להתאגד ולשלוח הכל במרוכז למקום אחד בארץ, מה שמוזיל דרמטית את עלות השילוח לבנאדם, וכולנו גרים קרוב יחסית אז זה לא בעיה.

מה הבעיה? שחרור מהמכס ומיסים.

האם ניתן בארץ לבצע רכישות קבוצתיות מחול ולהישאר בתור צרכן? אין לי בעיה גם לספק מספרי תעודות זהות וכו' לצורך העניין

או שברגע שאתה מייבא נגיד 10 חתיכות ממוצר מסוים אתה ישירות הופך ליבואן/גורם עסקי?

תודה.

פורסם (נערך)

תודה .

אני מכיר את ההנחיות שם, לא ראיתי שיש שם התייחסות מבחינה כמותית פריטים - נניח 10 , 20 50 , 100

התתייחסות היחידה היא במשפט:

החוק מגדיר יבוא אישי כייבוא טובין לארץ על ידי יחיד, שלא באמצעות עוסק, בתנאי שהטובין אינם מיועדים לאספקה, ייצור או שירותים והם מיובאים בכמות סבירה לשימושו האישי או המשפחתי של מייבא.

כמו"כ השאלה שלי היא מאוד ספציפית 

עריכה אחרונה על ידי arik100
  • תוכן חדש...