Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שחרור נחל האסי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@asixאין קשר בכלל

אם הם היו משתלטים על נחל ואומרים שלא נותנים לאף אחד להכנס בחיים ברור שהייתי בעד שהם ישחררו את המקום

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני 4 דקות, asix כתב:

אתה יודע מה, אם פותחים את הנחל, אז שבני ברק ואלעד וכל המקומות של הדתיים יפתחו את המחסומים בשבת. זה שטח ציבורי, לא? מותר לי להיכנס עם רכב שלא יקרה לי כלום, נכון?

במה זה שונה מהקיבוצים? 

אני לא נוסע להם בבית. אני נוסע ברחוב שהוא ציבורי לכולם.

התנועה סגורה לכלי רכב או לכל עובר אורח? כי זה הבדל די גדול.

פורסם

מי דיבר על לנסוע בעיר דתית או בקיבוץ.
מדובר על מניעת כניסה גם ברגל.
מדובר על מניעת גישה למשאב לאומי.

תישארו ממוקדים בעובדות

Jeep ZJ V8 / C4 Cactus/
Octavia TSI 1.0 / Honda 300ex

• אהבתי 1
פורסם

לא ממש, זה מעיד עליך, וזה תמיד מגיע איתך לרמה הזאת. תראה, אפילו בשירשור הזה לפני שבועיים.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בשני הצדדים יש אנשים שעוברים על החוק. לא טענתי שכל הקיבוצניקים טלית שכולה תכלת.
לקחתם את הפוסט הזה למלחמה של אשכנזים ומזרחיים כאשר במקור זה היה אם זה חוקי או לא.

אני לא חויתי באופן ישיר קיפוח, אבל אח שלי כן והנה הסיפור:
בעוונותינו עברנו לגור בשיכון ל׳ ולמדנו בבית ספר תיכון חדש, שבו היום תלמידים מצפון תל אביב וחלק קטן מדרום ת״א
אני הייתי תלמיד עם ציונים גבוהים וללא שום בעיות משמעת.
במעבר בין כתה ט׳ לכתה י׳ בית הספר מחליט מי נשאר ומי נושר.
אחי הצעיר, עם ממוצע של 72 ללא נכשלים או כל בעיות משמעת והוחלט שהוא לא ממשיך (תסכים איתי שזה לא ממוצע חריג), בזמן שתלמידים אחרים עם ממוצע ציונים מביך נשארו, כי ההורים שלהם היו מוכרים/ מהמוצא הנכון וכו׳. כנ״ל היה עם התלמידים שהגיעו מדרום ת״א- רובם נשרו ללא סיבה אמיתית.
לשמחתי, אמא שלי נלחמה בכל מי שצריך והצליחה להגיע עד לבכירים מאוד במשרד החינוך שלאחר שבחנו את המקרה הורו להשאיר את אחי בלימודים.
את כמות ההתנקלויות של ההנהלה מאותו הרגע אי אפשר היה להפסיק.
כל זה קרה במדינת תל אביב בשנת 1998.
את מה שגיסתי עברה לפני שלוש שנים בקבלה למקום עבודה עם שם המשפחה שלנו אני אחסוך ממך (סטודנטית מצטיינת שסיימה דוקטורט), רק אגיד שברגע שהחזירה את שם המשפחה שלה שהוא יותר ״לבן״, דברים השתנו.
אז תחסוך ממני בבקשה את ההצטדקות של אלה שטוענים שאין קיפוח.
פורסם

כל מי שטוען שאין גזענות וקיפוח כלפי מזרחים חי בסרט. 

לפני 3 דקות, David32 כתב:

לא ממש, זה מעיד עליך, וזה תמיד מגיע איתך לרמה הזאת. תראה, אפילו בשירשור הזה לפני שבועיים.

מה שלא הבנת זה שאני לא עובד אצל אף אחד כאן ולא חייב דין וחשבון לאף אחד כאן ואני תמיד אגיד את דעתי גם עם מיליון דירוגים שליליים. 

פורסם
לפני 5 דקות, me5000 כתב:

@יבגניפ

כשאין מה להגיב ברמת הטיעון אז מגיעים רמה כזאת של תגובה, זה מעיד רק עליך לא עליי.

שטויות. הגבתי לטעונים שלך. ניסיתי להסביר לך למה תפיסת הצדק שלך היא מאוד יחסית, כדי לגרום לך לעשות פעולה מאוד קשה - לחשוב. נתתי לך קישורים למקורות קצת לקרוא. גם אחרים חלקו קצת ידע שבפרוש חסר לך.

אבל אותך אי אפשר להזיז סנטימטר הצידה.

בסדר. בורות זה ידע וכח. בהצלחה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 7 דקות, asafasraf כתב:

אחי הצעיר, עם ממוצע של 72 ללא נכשלים או כל בעיות משמעת והוחלט שהוא לא ממשיך (תסכים איתי שזה לא ממוצע חריג), בזמן שתלמידים אחרים עם ממוצע ציונים מביך נשארו, כי ההורים שלהם היו מוכרים/ מהמוצא הנכון וכו׳

ואולי זה לא היה בגלל המוצא אלא הקומבינות? הרי הישראלי אוהב קומבינות. אתה יכול להוכיח לי בוודאות שזה היה בגלל המוצא? או שהתחושה היא שזה בגלל המוצא?

עם תחושות אי אפשר להתווכח. אבל לפעמים תחושות אינן נכונות.

לפני 7 דקות, asafasraf כתב:

את מה שגיסתי עברה לפני שלוש שנים בקבלה למקום עבודה עם שם המשפחה שלנו אני אחסוך ממך (סטודנטית מצטיינת שסיימה דוקטורט), רק אגיד שברגע שהחזירה את שם המשפחה שלה שהוא יותר ״לבן״, דברים השתנו.

אולי היה שם משהו אחר? אתה מספר סיפור של מישהו צד ג' שאתה לא היית שם. אתה יודע, בסיפורים יש נטיה לאנשים להוסיף או להשמיט פרטים. בגלל זה שאלתי עליך אישית ואתה ציינת שאתה לא חווית קיפוח.

פורסם (נערך)

כל מה שכתבת אני יכול לטעון גם לגביך, אז זה לא בדיוק מרגש אותי.  @יבגניפ

@asix

היה תחקיר בחדשות שעשו בדיוק את זה שלחו אותם קורות חיים פעם עם שם מזרחי ופעם אשכנזי, אין צורך לנחש מה קרה כי זה ברור. 

אפשר לחיות בהכחשה עד שנה הבאה אבל זה לא ישנה את המציאות 

עריכה אחרונה על ידי me5000
פורסם
לפני 43 דקות, asix כתב:

אתה יודע, זאת תקשורת. צריך סיפור. עושים מניפולציה קטנה שהצופים לא מודעים לה והופ....יש לך סיפור קיפוח.

עניתי על זה. לדעתי יש פרט שהצופים לא יודעים שגרם ל"מבול" הטלפונים.

כמו שאמרתי, בתחושות אי אפשר להתווכח. אם זה מה שאתה חש - זה שלך. אני לא חושב כך, וכהוכחה תראה כמו מעדות המזרח נמצאים בעמדות מפתח.

איפה אין אנשים מזרחיים? בתמונות של נתניהו. מי מדיר את המזרחיים? - נתניהו. ויש מזרחיים שלצערי שכמה שמדירים אותם ודורכים עליהם הם ימשיכו להצביע לאותם אנשים שדורכים עליהם. ואיך הם גורמים לכך שימשיכו להצביע להם? גורמים להם לחשוב שעדיין יש קיפוח.

• רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
פורסם

אין צורך בכתבה נתקלתי בזה בעצמי במיליון צורות, בכל מקום, ולא רק אני כל מזרחי שאני כמעט מכיר

הגזענות היא אקסיומה אין צורך להוכיח אותה בכלל 

פורסם
לפני כשעה, asix כתב:
לפני כשעה, me5000 כתב:

יא באמת חצופים המזרחים האלה שרוצים להופיע בקיסריה. 

כבר הבנו מהפוסט שאתה מרגיש מקופח ולדעתי אתה תרגיש מקופח גם כשיתנו לך להכנס לנחל. אתה יודע למה? כי קיפוח זה בראש.

אז צדקתי. אתה באמת מרגיש מקופח.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...