Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מוצא את זה באתר בלשונית ישראכרט online בתפריט מימין.

@borsood בכרטיסים רגילים ההפרשים בין החברות השונות בחיובי מט"ח נמדדים בעשיריות אחוז. אם מדובר בכרטיסים מיוחדים ההטבה תגיע לסד"ג של 2% או טיפה יותר. תבדוק כמה זה בסולוטית, למשתמש הממוצע זה הרבה פחות מדמי הכרטיס שתשלם עבור כרטיס נוסף אם תשכח לדרוש ביטול דמ"ש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נתקלתי בכרטיסי קורפורייט עם שוטף+90 והמרה ביציג וללא דמ״ש, בגלל זה הזכרתי את זה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אלה כרטיסים מיוחדים שלא לכל אחד יש גישה אליהם.

דמי ההמרה הטובים ביותר שקיבלתי עד כה הם בכרטיס אלעל - הנחה של 50% על הפרשי שער ההמרה הרגיל של כאל, והאמת היא שלא בדקתי אם ההנחה עדיין בתוקף. זה כרטיס שנגיש לכל אחד, לא צריך להיות בעל איזה מעמד מיוחד. וסוד קטן - אפשר לקבל זיכוי על דמי המנוי החודשיים. פשוט צריך לבקש ולהשתמש בכמה מאות ש"ח לחודש, לא משהו שביקור אחד בסופר לא יספק.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נתקלתי בכרטיסי קורפורייט עם שוטף+90 והמרה ביציג וללא דמ״ש, בגלל זה הזכרתי את זה.

אכן יש דברים כאלו, אני עם שוטף +30 לחו״ל, ללא דמי שימוש וללא עמלות המרה

Sent from my iPhone using Tapatalk
פורסם
לפני 10 שעות, sperial כתב:

ליביו - כרטיסי האשראי בארה"ב פועליםצקצת אחרת מאשר בארה"ב.

איך בדיוק? (החלק של החיוב , השאר פועל שונה אבל לא רלוונטי לדיון)

ההבדל היחיד הוא שרואים עסקאות pending וholds

לפני 11 שעות, save כתב:

לישראכארט היה פעם secured Click . ייצר מספר כרטיס אשראי רנדומלי חד פעמי , זה גם היה מוגבל לשם האתר וחסכום.
זה כמובן נחל כישלון נוראי כי הדומיין של החנות היה מעביר את הפרטים לחברה אחרת שתבצע את החיוב מה שמיד דחה את התשלום.
ואז היית מקבל מייל שהיתה בעיה בחיוב האשראי.

וזה מה שקורה כשמנסים לפתור בעיה שכבר פתורה בעולם...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לי ולאבא שלי באפריל "פרצו" לכרטיס הייטקזון באפריל ובמאי.
חגגו בחנויות מכולת באיזור הפזורה ובאתר סופרפארם שזה מוזר כי צריך שם קוד 3 ספרות.
הבנתי מממחלקת בטחון שלהם שזה תופעה שהייתה בשוליים ועכשיו קיבלה תאוצה כנראה בגלל הקורונה.
התלבשו במיוחד על בעליי כרטיס הייטקזון. אני מניח שזה גם קשור לעבודה מבפנים כי למשל אבא שלי לא השתמש כמעט בכרטיס במיוחד לא באינטרנט ורק בחנויות רשת גדולות לדברים גדולים יחסית.
לא זוכר של איזו קבוצה הכרטיס CAL? כי הוא בוטל מיד ולא חידשתי.
עכשיו מחפש כרטיס חיצוני אחר עם עמלת המרה זולה, כרגע אין חוץ מהכרטיס של I need it.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

פורסם

זיוף כרטיסים קיים בכל החברות. הדרך היחידה לעצור זאת היא מעקב הדוק אחר החשבון.

על פניו כרטיס ה-I need it נראה מפתה, צריך לוודא שאין איזה עז שמסתתרת בתנאים.

בכל מקרה, אני תמיד ממליץ להחזיק לפחות 2 כרטיסים רצוי שאחד חהיה ויזה ואחד מאסטרקארד וממנפיקים שונים, בגלל ארועי תקלות גלובליות של אחת החברות שאינה מאפשרת שימוש בכרטיסים עד תיקונם, ובגלל סוחרים שמקבלים רק סוגים מסויימים של כרטיסים.

ההמלצה האחרונה חזקה עוד יותר למי שמשתמש בדיינרס קלאב ואמריקן אקספרס, שכן מספר מקבלי הכרטיסים יותר קטן. אני משתמש בדיינרס (שבחו"ל נסלק כמאסטרקארד) וכאל מספקת כגיבוי גם מאסטרקארד, לשימוש במקומות שאינם מקבלים את הדיינרס.

• תוכן חדש...