Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עוף מוזר, אני מודה: אני משתדל לא לראות טלוויזיה בכלל ותוכניות אקטואליה/חדשות בפרט.
אני חושב שהגדרתי פעם למישהו שאני בעצם לא רוצה לזהם את הנפש שלי ברפש שיש שם, אבל בכל זאת (ואולי למרות?) אני כמובן מעודכן במה שקורה בארץ.

אתמול בבוקר איחרתי לצאת לעבודה וראיתי תוכנית בוקר שבין המגישים זיהיתי את אברי גלעד ועוד מגישה אחרת. לא יכולתי להתפעל מזה שלא הם, וגם לא האורחים שלהם משתמשים בכיסוי פנים כנידרש בחוק. 

2 מטר ביניהם בטח שלא היה שם.
מישהו יכול להסביר את התופעה? האם יש להם אישור מיוחד או שרשויות המדיה סתם שמות פס על הכל? אישתי אמרה לי שבאף תוכנית TV זה לא קיים, מעולם לא ראתה אורחי תוכנית או מגישים עם כיסוי.

מה אני מפספס כאן? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות שהם נבדקים באופן תדיר וכל מי שמתארח בתכניות חייב להיבדק גם כתנאי להשתתפות בתכנית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בסעיף 3(ה)(4) לתקנות בריאות העם (נגיף הקורונה החדש) , יש פטור ממסיכות למופיעים בטלויזיה, עם איזה דרישות לא לגמרי מחייבות לשמירת מרחק 2 מ' ככל האפשר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...