Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס למונטנגרו לשבוע בסוף החודש, מחפש לעשות ביטוח נסיעות בסיסי, בעיקר לצורך כיסוי רפואי במקרה חירום.

מרגיש לי שחברות הביטוח בארץ קצת מגזימות.

פספורט קארד שהייתי מבטח דרכם לרוב עד היום, דורשים 100$ לשבוע.

ביטוח דרך כרטיס האשראי שלי (קורפורייט) דורשים 50$, וזה אחרי שכביכול נתנו לי 5 ימים חינם.

התחלתי לפזול לכיוון חברות ביטוח בחול, ראיתי ביקורות טובות על האתר https://safetywing.com/nomad-insurance

המחירים שם שפויים לגמרי, סדר גודל 2$ ליום.

האם יש למשהו נסיון עם האתר?

הבנתי שיש להם גב של חברת ביטוח יפנית גדולה.

בקיצור, מה אתם הייתם עושים?

יום טוב גם לך

פורסם

אם יש חילוקי דעות חו"ח לגבי מה נכלל ומה לא נכלל בביטוח, איפה זה מתברר? ככה"נ תצטרך לתבוע את החברה בבית משפט במדינת המקור שלה (סן פרנסיסקו קליפורניה ממה שראיתי), מה שככה"נ יהפוך את התביעה לבלתי משתלמת בעליל.

הם כמובן יידעו את זה, מה שאומר ששיטת מצליח יכולה להכות פה יפה מאוד, אם הם יחזירו לך את הכל פחות 1000 או 2000 דולר? יהיה משתלם לך לתבוע אותם בקליפורניה? כנראה שלא, ואם תתבע בשביל להשיג צדק יכול להיות שתוציא עוד 2000 דולר על התביעה, תקבל את ה-2000 בתביעה ועוד 500 דולר הוצאות משפט, והפסדת 1500 דולר בסך הכל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אל תסתפק בכיסוי בסיסי. חשוב מאד כיסוי קורונה. חשוב על מצב בו תדרש להכנס לבידוד במונטנגרו ותצטרך לשלם עוד שבועיים במלון + כרטיסי טיסה חדשים.

וכמובן מצב בו תדרש להכנס לבידוד אחרי חזרתך ארצה. לפני 5 דקות משרד הבריאות פרסם חשיםה בטיסה מבורגס לפני שבוע, וכעת כל הנוסעים נדרשים לבידוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 39 דקות, sperial כתב:

כמובן מצב בו תדרש להכנס לבידוד אחרי חזרתך ארצה

לצערי הבידוד בחזרה ארצה מובטח לי כך או כך.

אגב הביטוח של safetywing מכסה קורונה, כמו כל מחלה אחרת

As of August 1st, Nomad Insurance covers Coronavirus Disease (COVID-19)! Coverage works the same as any other illness as long as it was not contracted before your coverage start date, and does not fall under any other policy exclusion or limitation.

יום טוב גם לך

פורסם

סעיף ממזרי. בידוד זה לא למחלה אלא לחשיפה. אתה יכול להחשף, להכנס לבידוד אך לא לחלות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הם בעצם מבטחים אותו כנגד ההוצאות אשפוז או הוצאות מהרגע שהוא מקבל תשובה חיובית כביכול?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

בתנאי שלא חלה לפנני הנסיעה. גם זה עלול להיות בעייתי. מה אם יתברר שנחשף בנתב"ג? צריך לבדוק את המדיניות לעומק.

עוד שאלה: מה אם הבדיקה שלפני הנסיעה חיובית ואתה נאלץ לבטל? מה אם זו בדיקה של אחד מבני המשפחה, או מישהו מהעבודה, ואתה נשלח לבידוד ולא יכול לנסוע?

צריך לבדוק את כל הכיסויים האלה. לדעתי הם כלולים בביטוח הישראלי, לפחות בחלק מהפוליסות, וחשוב לוודא זאת, גם אם הן עולות עוד כמה דולרים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

לפני 8 דקות, sperial כתב:

וד שאלה: מה אם הבדיקה שלפני הנסיעה חיובית ואתה נאלץ לבטל?

זה מכוסה להבנתי על ידי הביטוח שעולה 100$. שאר הדברים להבנתי לא מכוסים אלא אם עושים ביטוח יעודי על ביטול נסיעה "מכל סיבה שהיא" בתשלום נוסף.

אבל זה מגוכח כי 100$ זה כבר מחיר קרוב מאוד למחיר ביטול כרטיס דרך חברת התעופה. אז מה הרעיון?! גם רכב ומקומות לינה ניתן לבטל בסכומים סימליים.

ביטוח ישראלי שלא כולל את הכיסוי המדובר עולה 26$ (דרך וובי\כלל), שזה עוד איכשהו סכום שמתקרב להגיוני

יום טוב גם לך

פורסם

יש חברות / כרטיסים שהם Non Refundable, ובהם אין דמי ביטול, לא טסת = שילמת מלא.

בנוסף יש חברות / כרטיסים שהעלות של שינוי יכולה להיות גבוהה מ-100 דולר, וביטול גם כן גבוה יותר

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ביטול נסיעה זה לא רק טיסה. זה גם מלון, רכב, אולי אתרים וארועים מוזמנים מראש.

וחשוב מאד ביטול בגלל מחלת בני משפחה וכו'.

לא בטוח שפספורט קארד הוא הביטוח המתאים ביותר או הזול ביותר, אם כי הניסיון שלי אתם חיובי. בדוק מבטחים ישראליים אחרים. אישית הייתי נמנע מביטוח בחברה לא ישראלית, לך תתמודד אתם בבית המשפט. בודאי לא בגלל 150 ש"ח.

פורסם
לפני 2 דקות, m3x7r3m3 כתב:

יש חברות

יש בודאי שיש.. דיברתי על המקרה שלי ספציפית. מתנצל אם זה לא היה ברור.

מעדכן שמצאתי שדרך הייטקזון ישנו כיסוי לקיצור\ביטול עקב קורונה, כולל בידוד, בעלות סבירה מאוד של 22.8$. ניראה שאני אלך על זה.

מצטט את הסעיף הרלוונטי:

ציטוט

נחזיר לך כסף אם לא נסעת לחו"ל למשל בגלל:

• אירוע רפואי מכוסה שאירע חלילה לך או לבן משפחתך המבוטח בפוליסה
  • חלית בנגיף טרם הנסיעה או שהתגלו סימפטומים בשדה התעופה
  • שהית בבידוד לפני מועד הנסיעה

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

רק תוודא שיש כיסוי לבידוד בחו"ל והארכת הנסיעה מסיבה זו.

עריכה: הארכת נסיעה, כולל מלון, מזון וטיסה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
Just now, Igalz כתב:

יש בודאי שיש.. דיברתי על המקרה שלי ספציפית. מתנצל אם זה לא היה ברור.

מעדכן שמצאתי שדרך הייטקזון ישנו כיסוי לקיצור\ביטול עקב קורונה, כולל בידוד, בעלות סבירה מאוד של 22.8$. ניראה שאני אלך על זה.

מצטט את הסעיף הרלוונטי:

ספציפית לך במקרה הזה כנראה ביטול נסיעות מכל סיבה פחות רלוונטי

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...