Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול מאוד להיות שהשרירים התפוסים הם כתוצאה של הscoliosis . ולא של עבודה וכאלה. 

ככה לפחות היה אצל הבת שלי. 

כאמור ממליץ בחום על פיזיותרפיה בשיטת שרוט. 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

@hans מצטרף לבקשה לשמו ודרכי יצירת קשר של האוסתיאופט מירושלים. זוגתי סובלת מכאבי ידיים כבר כמה שנים, כנראה עם קשר ישיר לעצב תפוס בין חוליות צוואר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, omricn כתב:

@hans מצטרף לבקשה לשמו ודרכי יצירת קשר של האוסתיאופט מירושלים. זוגתי סובלת מכאבי ידיים כבר כמה שנים, כנראה עם קשר ישיר לעצב תפוס בין חוליות צוואר.

אני יודע שזו דעה לא פופולרית פה, אבל לפי מה שאתה מתאר - במקרה הזה כן צריך לשקול ברצינות ניתוח.

בכל מקרה צריך לעקוב אחרי זה תקופתית (MRI כל כמה שנים) לראות שאין התדרדרות, כי זה עלול להגיע לכדי נזק בלתי הפיך לעצב, ואפילו לנכות חס וחלילה.

אבי סבל מזה שנים, ובגלל הפחד מניתוח היום הוא בקושי מצליח ללכת, ממש בדקה ה99 הוא עשה ניתוח זעיר פולשני (ממליץ לגגל על זה - הניתוח יחסית קל, משתחררים באותו יום, סיכוי נמוך יותר לזיהומים וסיבוכים), וממצב שלא יכל ללכת בכלל עכשיו הוא מצליח ללכת בלי עזרה (ועם המון מאמצים), אבל הנזק שנעשה לעצבים הוא בלתי הפיך.

אמנם לכל ניתוח יש את הסיכונים שלו, אבל במקרה הזה- הוא מצטער שהוא לא עשה את הניתוח הזה קודם.

• מעניין 1
פורסם
בתאריך 6.9.2020 בשעה 10:35, omricn כתב:

מצטרף לבקשה לשמו ודרכי יצירת קשר של האוסתיאופט מירושלים.

סליחה, פספסתי את זה!

אמיל ואן דר מרווה

הרכבת 5

054-491-7537

לא פרסומת, אין לי אחוזים, רק המלצה מניסיון אישי ושל בני משפחה.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...