Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי פורום

מחפש מקרר באינטרנט בתקציב של 3500 שח

בהרבה אתרים מופיע לדוגמה - מחיר 4500 או הגש הצעה החל מ 2200 או משהו בסגנון

לא הגיוני שמקרר ימכר בחצי מחיר.

אז איך זה עובד? פשוט להגיש הצעות עד שאחת תתקבל? או שזה עובד כמו priceline/hotwire?

אנא עזרתכם בהבנת הסוגיה

חוץ מזה המלצה למקרר בתקציב הזה בנפח (נטו) של 450-500 ליטר תתקבל בברכה. 

תודה!

פורסם

עזוב אותך שטויות

לא תצליח לקנות מהם במחיר הפסד

לך לחנות מוצרי חשמל, תתמקח כמו שצריך ותקבל את אותו מחיר (ואולי פחות)

לנו יש בקו הפוך

סביב 550 ליטר מאוד מרווח ונוח

עולה כ3500

ממליץ לך להגדיל אחריות ל7 שנים ב200₪

• רעיון טוב! 1

.

פורסם

היי,

אני לא יודע על איזה אתרים מדובר אבל אני יכול להעיד מנסיון שלי כאשר חיפשתי לקנות טלווזייה בוואלה שופס 

באתר אפשר לרואה את התמונה הבא:

Capture.thumb.PNG.a836d4890fc7d4e3ab47f857ae424f19.PNG

אז אתה שולח הצעה 11.9K הם חוזרים אליך ואומרים שאם תיהיה ילד טוב תקבל 12.8K הכי נמוך.

שורה תחתונה של הסיפור שלי, היא שמדובר בשיווק שכל מטרתו למשוך את תשומת הלב שלך ולגרום לך להרגיש 

ש - וואלה אתה תותח הצלחת להוריד את המחיר ב- 490 ,אבל זה לא באמת הם פשוט מציינים מחיר גבוה מהמחיר שהם מוכנים למכור.

נקודה למחשבה( ט.ל.ח , לא התנסתי ) - אולי שווה לקנות מתצוגה במחיר יפה?

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם
לפני 7 דקות, om2 כתב:

עזוב אותך שטויות

לא תצליח לקנות מהם במחיר הפסד

לך לחנות מוצרי חשמל, תתמקח כמו שצריך ותקבל את אותו מחיר (ואולי פחות)

לנו יש בקו הפוך

סביב 550 ליטר מאוד מרווח ונוח

עולה כ3500

ממליץ לך להגדיל אחריות ל7 שנים ב200₪

תודה על המענה. רוב הביקורות שאני קורא על BECO הן לא משהו. החוויה האישית שלך חיובית?

פורסם

"הגש הצעה" = או שתגיש הצעה מספיק גבוהה ש"תזכה" או שנתקשר אליך ונשכנע אותך לקנות במחיר גבוה יותר.

מקררים בזול - בדוק באתר "שופרסל אונליין" - מקררים של ניופאן (האייר סיני, וסטל טורקי, PILOT מותג מדבקה לשופרסל) בזול יחסית.

לא ממליץ על 7 שנות אחריות ל"בקו" - תבדוק מה זה מכסה בדיוק.

:turn-l:
פורסם

ספציפית הדגם שציינתי יש ל4 בני משפחה שלי

אצל כולם הוא מפגין אמינות יוצאת דופן

אצלי היתה בעיה שתוקנה על ידי היבואן כי הרחבתי אחריות

תראה, זה לא שארפ/lg/סמסונג

אלה באמת מותגי הפרימיום לצרכן הביתי (כן יש עוד כמה במחירי העשירון העליון, לא מדבר עליהם)

לדעתי הוא פשרה טובה בין מחיר לתועלת

עושה את העבודה

מחיר נוח לכיס

ואם אחרי 7 שנים תגמר האחריות שהוא יצטרך תיקון יקר, הוא יוחלף

כי גם ככה תהיה קפיצה הנצילות האנרגטית של מוצרי החשמל 

לפני 3 דקות, yuvk כתב:

לא ממליץ על 7 שנות אחריות ל"בקו" - תבדוק מה זה מכסה בדיוק.

רק יכול להעיד שאצלי הם החליפו כרטיס 

.

פורסם

מבין עכשיו את התשובה לשאלה.

מנצל את השרשור לעוד שאלת מקרר/אחריות.

מצאתי מקרר שנראה לנו מתאים (https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=842675)

יש ב 3300 עם אחריות יח שלום ויש ב 3800 עם אחריות סמליין.

יש הבדל משמעותי בין נותני האחריות? (לא שמעתי על אף אחד מהם). מי עדיף? שווה פער של 500 שח?

פורסם

99.5% מהזמן, המכשיר לא מתקלקל בתקופת האחריות. 

קרא קצת ביקורות ברשת על החברה שנותנת את האחריות. 

לאחורנה גם עבר חוק למיטב זכרוני שמחייב את היבואן הרשמי לטפל במוצרים של ייבוא מקביל (אולי נכון רק לגבי רכב, לא זוכר- תבדוק אותי...).

וכמובן שיש גם קצת מידע פה בפורום.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לגבי ה״מכרז״
אתה מגיש כמה הצעות שקרובות למחיר המינימום.
אתה לא תזכה מן הסתם.
תקבל כל מיני הודעות של ״אתה לקוח מועדף, קח עוד כמה הצעות״. ״אתה ממש קרוב, עוד קצת ואתה שם״.

בת׳אכלס. הם יתקשרו אלייך יום אחרי ויציעו לך מחיר. לדעתי הרבה פעמים המחיר ההוא הוא דווקא כן די אטרקטיבי והוא גם לא סופי. אפשר ללחוץ עוד קצת.

פורסם (נערך)

היום יצא לי להתנסות בשיטה הזאת לראשונה.

חיפשתי טלוויזית QLED 65 וראיתי את מבוקשתי באחד מהאתרים כאשר ניתן לקנות אותה במחיר יחסית ממוצע לשוק או "להציע" מחיר החל ממחיר מסוים.

הצעתי 3 הצעות בהפרשים של 50 שקלים זו מזו וכולן נדחו אוטומטית - "טוב נו מה אפשר לצפות" אמרתי לעצמי.

לאחר כחצי שעה התקשר אלי הנציג מהאתר וניסה לשכנע אותי לקנות במחיר יותר גבוה ואמרתי לו שזה המקסימום שאני מוכן לתת וזה גם ככה יותר ממה שרציתי.

בסופו של דבר אחרי שהנציג עשה כמה "בירורים" הוא אמר לי סבבה ובאמת שחרר לי את הטלוויזיה במחיר הזה. הלכה למעשה קיבלתי מחיר זול ב450 ש"ח מהכי זול שמצאתי ברשת וחיפשתי לא מעט.

עריכה אחרונה על ידי tepic
פורסם
לפני 5 דקות, tepic כתב:

היום יצא לי להתנסות בשיטה הזאת לראשונה.

חיפשתי טלוויזית QLED 65 וראיתי את מבוקשתי באחד מהאתרים כאשר ניתן לקנות אותה במחיר יחסית ממוצע לשוק או "להציע" מחיר החל ממחיר מסוים.

הצעתי 3 הצעות בהפרשים של 50 שקלים זו מזו וכולן נדחו אוטומטית - "טוב נו מה אפשר לצפות" אמרתי לעצמי.

לאחר כחצי שעה באמת התקשר אלי הנציג מהאתר וניסה לשכנע אותי לקנות במחיר יותר גבוה ואמרתי לו שזה המקסימום שאני מוכן לתת וזה גם ככה יותר ממה שרציתי.

בסופו של דבר אחרי שהנציג עשה כמה "בירורים" הוא אמר לי סבבה ובאמת שחרר לי את הטלוויזיה במחיר הזה. הלכה למעשה קיבלתי מחיר זול ב450 ש"ח מהכי זול שמצאתי ברשת וחיפשתי לא מעט.

תתחדש!, מאיזה חנות קנית?

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם
לפני 4 דקות, tepic כתב:

P1000

תודה,

לא רוצה להחליץ אבל...הביקורת שלהם בגוגל מדאיגה....

• תוכן חדש...