Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת בכלל אפליקציה של תיקון תמונות - היא חימנית עם IAP רכישות בתוך האפליקציה, שיטה שמאוד קשה לפרוץ

שיבדוק בכלל אם יש לו צורך ברכישת הרחבות

אם זה שימוש חד פעמי כמעט לכל דבר יש אלטרנטיבה חינמית ופשוט צריך לחפש

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, hans כתב:

אין צורך להמשיך... אבל סתם ככה, לידיעה, בכל הקשור לקטע הטכני:

זאת אפליקציה חינמית שבה אתה משלם in app purchases כדי לשחרר פיצ'רים.

במילים אחרות, כל אחד יכול להתקין, אבל רק מי שמשלם בנוסף נהנה ממלוא היכולות.

זה מודל שהרבה יותר קשה לפרוץ, ומגן לא רע על מפתחי האפליקציה מכל מיני חוכמולוגים.

וגם מודל שיותר מכניס לגוגל / אפל.

אני אתן 2 סנט מהצד השני, באחד מהפרויקטים שעסקתי בהם הוצאנו אפליקציה לא דרך הגוגל פליי, וזה לא בגלל מנגנון הגנה (יש לנו מנגנון רישוי שלנו שלא פחות טוב), אלא כדי להשיג 2 מטרות:

1. שליטה על הפריסה בשטח, על אילו מכשירים היא תרוץ (ולא שזה מגן ב-100% אבל מגן ב-90%).

2. כי גוגל לא היו מאשרים לנו אותה.

ועוד תופעת לוואי אחת - גודל האפליקציה שצריך לפצל לפי גוגל.

אז אנחנו השקענו מהצד שלנו הרבה באבטחת מידע והגנה מפני Malwares כדי שה-APK שמגיע בצד השני יגיע עם מעטפת אבטחה מספיק טובה למרות שלא מגיע דרך הגוגל פליי

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 20 שעות, eladns כתב:

מדובר בבחור שלא מביא אוכל לעבודה ומרכיב לו ארוחה מכל אחד שהוא לוקח ממנו פריט.

והוא לא עני.

להמשיך?

מאיפה כל החבר'ה המפוקפקים האלה שאתה מכיר? 

פורסם
לפני שעה, Benor כתב:

מאיפה כל החבר'ה המפוקפקים האלה שאתה מכיר? 

מי ציפית שיבוא לעבוד בחנות סטייל טמבוריה?

סטודנט למדעי החיים או אחד שחי בשכונת בר יוחאי בירושלים?

• מצחיק 1
  • מעניין 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)

ולמה לא?

לא יכול להיות מצב שמישהו סיים תואר בסוציולוגיה, אבל גילה שבחוץ הדיפלומה שלו לא שווה הרבה, וצריך עכשיו להתפרנס איכשהו?

או מהנדס תוכנה שהחליט שנמאס לו לחפור בקוד 18 שעות ביום, ומעדיף לתת מינימום מאמץ בשביל שכר מינימום?

או בן להורים עשירים, שההורים החליטו ללמד אותו ערך לכסף, ושלחו לעבוד בעבודת כפיים (מגיע לאותה עבודה במיני קופר חדשה)?

או שחקן/במאי/תסריטאי שאין לו עבודה בגלל קורונה?

ועוד המון דוגמאות. זה שמישהו עובד בטמבוריה, לא אומר בהכרח שהוא חושב רק על ערק וגרעינים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הכל יכול להיות, השאלה מה הסבירות

אם תעבור טמבוריה טמבוריה בארץ, כמה אנשים עם תואר בסוצליוגיה יהיו שם? כמה מהנדסי תוכנה?

אני מניח שאחוז מאוד מאוד זניח

מישהו שלמד לימודים גבוהים =! בנאדם איכותי ולהיפך, לא צריך להיות בעל תואר כדי לא לחשוב רק על ערק וגרעינים

פורסם (נערך)

לא אמרתי שצריך תואר בשביל להיות בן אדם איכותי, לא חסר כאלה עם תארים שהיו ונשארו טיפשים, ולא חסר אנשים אינטליגנטיים שאין להם השכלה פורמלית מסיבה כזאת או אחרת.

אני פשוט בא להמחיש לפות"ש שמי שעובד בטמבוריה הוא בהכרח חושב רק על ערק וגרעינים.

יכולים להגיע כל מיני אנשים מכל מיני רקעים. בדיוק כמו שלחברת הייטק יכולים להגיע לא רק אשכנזים חנונים בוגרי 8200 + טכניון.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 21 דקות, vadim6385 כתב:

יכולים

מתחיל ומסתיים במילה הזאת. יכולים.

סטטיסטית, המצב הוא כמו שאלעד היטיב לתאר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 19 שעות, vadim6385 כתב:

ולמה לא?

לא יכול להיות מצב שמישהו סיים תואר בסוציולוגיה, אבל גילה שבחוץ הדיפלומה שלו לא שווה הרבה, וצריך עכשיו להתפרנס איכשהו?

או מהנדס תוכנה שהחליט שנמאס לו לחפור בקוד 18 שעות ביום, ומעדיף לתת מינימום מאמץ בשביל שכר מינימום?

או בן להורים עשירים, שההורים החליטו ללמד אותו ערך לכסף, ושלחו לעבוד בעבודת כפיים (מגיע לאותה עבודה במיני קופר חדשה)?

או שחקן/במאי/תסריטאי שאין לו עבודה בגלל קורונה?

ועוד המון דוגמאות. זה שמישהו עובד בטמבוריה, לא אומר בהכרח שהוא חושב רק על ערק וגרעינים.

אשמח אם תבוא איתי טיול לחנויות בירושלים, נעבור בטובול חומרי בניין, משם נמשיך לאלקטרו סליל , דרך כדורי חומרי בניין, אחים יושאי בגבעת שאול, ארכה, ראש חשמל, חרש מחסני קרמיקה.

נראה מי עובד שם, כמה שנות לימוד, מי ברח מבן צבי או יד צבי, מי סטדונט ? מי לומד נהיגה במכללת אגד ?

אני לא יופתע. אתה כן. אני שם 10 שנים. אני חושב שאני היחידי עם תואר בחנויות האלה {מדעי החברה}

ולגבי העראק- הנה סיפורץ הייתי חייב שיחלפו אותי בשישי. אף אחד לא רצה ממי שלא היה חייב לעבוד- הבטחתי לו עראק איילות וגרעינים מפיצוחי מורנו - והופ הוא הסכים להחליף אותי.

• מצחיק 5

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 15 דקות, eladns כתב:

ולגבי העראק- הנה סיפורץ הייתי חייב שיחלפו אותי בשישי. אף אחד לא רצה ממי שלא היה חייב לעבוד- הבטחתי לו עראק איילות וגרעינים מפיצוחי מורנו - והופ הוא הסכים להחליף אותי.

האם יש לו אחות?  🤣

No worries 8)

פורסם
בתאריך 8.11.2020 בשעה 05:23, m3x7r3m3 כתב:

כדי להשיג 2 מטרות:

מטרה שלישית לא לשלם 30% לIn app purchase ? :)

הבעיה בסופו של יום היא בעיית הCode signing. במק היא נפתרה על ידי רישום המפתח וחתימה גם מחוץ לחנות אפליקציות אם רוצים מה שמשמש רק כגורם מאמת (אין שום הגבלה מעבר) מה שפותר את בעית ה״הורד ממקור לא ידוע״

זה קיים גם בiOS אבל תחת חשבונות מיוחדים עם מטרות ברורות (שאחת מההגבלות היא לא להפצה לקהל הרחב) תחת חשבונות מפתחים לEnterprise

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

דווקא לא היה אכפת לנו לשם את העמלה, אבל גוגל "רמזו" לנו שהם לא אוהבים את מה שאנחנו עושים באפליקציה ושזה לא יכנס לגוגל פליי.

מה גם שגוגל (ואפל) מצד אחד צרכנים שלנו, ומצד שני גם מנהלים מולנו (או שאנחנו מולם) "מלחמה קרה", סבך אינטרסים מאוד מבולגן

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מכיר את האינרטריגות מ א ו ד מקרוב - אני עובד על מוצר פופולארי למדי (קינדל) שמאז 2011 לא מוכר ספרים בחנות של אפל בגלל זה.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...