Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז הוא ידווח בחודש הבא. רק תעקוב כדי שלא יתפקשש.

אני מדווח נוחכות באפליקציה, לפעמים הטבלה מתעדכנת מדי יום (עד ליום הקודם), לפעמים בחבילות של שבוע ואפילו שבועיים. משהו מאוד לא סדיר. אבל ב-2 בחודש רואים את הדיווח של החודש הקודם (אצלנו הדיווח תואם לחודש הקלנדרי, ועבודה נוספת משולמת חודש אחרי כן).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי החודשי עבודה הם מה-16 לחודש עד ה-15 לחודש העוקב, והמשכורת משולמת ב-1/2 לחודש.

אז דיווח על ה-16 לחודש כלשהו נכנס לדיווח של החודש העוקב, אבל עדיין יש רציפות בין החודשים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

כנראה שהם לקחו את היום הראשון בשכר 0% כיום מס' 6.

במקום העבודה הקודם שלי ניסו לעשות עלי שיטת מצליח, הורידו לי יום חג כיום חופש

איך אני יודע שזה שיטת מצליח ולא טעות ? כי כשכתבתי לרואת החשבון היא החזירה לי תשובה סוג של מתחמקת שאילו לא ידעתי מה החוק כנראה שהיא הייתה משתיקה אותי.

לאור הודעתך האחרונה, ככל הנראה זה שיטת מצליח.

עריכה אחרונה על ידי phpclub
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

שיטת מצליח זה אומר שניסו לדפוק אותך. אם עלית על זה אז לא נורא טעות שלהם, אם לא שמת לי אז הצליח להם וניצלו אותך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא

אבל הוא עשה את זה

אם אתה מסתכל על התלוש ויודע מה מגיע לך, הוא ישנה את זה (כנראה) כי הוא לא רוצה להסתבך

אם אתה לא יודע מה מגיע לך ולא מסתכל, אז הוא הרוויח ואתה לא שמת לב.

הוא מנסה את מזלו, המון אנשים לא מסתכלים בתלוש ולא מכירים את החוקים.

פורסם
מותר למעסיק להוריד את אחוז המשרה ולהוריד שעות?
כן ולא.
מותר למעסיק לשנות את תנאי ההעסקה כל עוד הם עומדים בדרישות החוק, אולם אם כרוכה בכך הרעה מוחשית בתנאי ההעסקה שמורה לך הזכות להתפטר בדין מפוטר.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

פורסם

בנוסף למה שנמסיס כתב הוא צריך להודיע לך מראש. אסור להעמיד אותך בפני עובדה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...