Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מכיוון שאין דבר כזה משלוחים של שווארמה (לפחות לא ברחובות), לא ברור לי האם לפי כללי הסגר, מותר לי לנסוע לשווארמיה הקרובה לביתי ולהכנס ולקנות לאפה אחת, או שתיים של שווארמה עגל?

על פי החוקים אם הבנתי נכון, אסור למסעדות למכור ללקוחות בחנות, גם לא טייק אוואי.

מותר להבנתי רק משלוחים.

האם ידועה לחכמי הפורום דרך להשיג שווארמה טובה ברחובות בזמן הסגר?

כמובן שאני מחשיב כמשהו ששווה להתאמץ למענו רק שווארמה עגל, ורק אם ממש אין ברירה ונגמרו כל האופציות האחרות אז אפשר גם פרגית. הודו זה דוחה ולא בא בחשבון.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

אני מסרב להאמין שבכל רחובחת אין שווארמיה שעושה משלוחים. זו אמנם לא תל -אביב, אבל בוא, רחובות לא כפר צועני בהרי הקווקז. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בגלל זה פרסמתי את ההודעה, כי אני לא מכיר.

אז אם מישהו מכיר שווארמה עגל טובה במשלוחים ברחובות, הוא מוזמן לשתף.

וגם לא ברור לי אם יש מקומות פתוחים שאפשר להגיע אליהם ולקחת טייק אוואי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יכול להיות שכל השאוורמות אצלכם סגורות, אנשים צריכים להתפרנס איכשהו. בד"כ עסקים כאלה שמים עכשיו שלט על החנות עם טלפון למשלוחים. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא עומד להסתובב עם האוטו ברחבי העיר ולעבור מסעדה מסעדה ואולי למצוא אחת פתוחה, או לשבת על רשימת טלפונים ולנסות את מזלי.

אם למישהו יש מידע אמיתי ומועיל ולא רק "אני מאמין ש.. ולדעתי צריך להיות ככה וככה".

אז הוא יעשה מצווה ויציל נפש רעבה לשווארמה בישראל.

פורסם

לא בטוח עד כמה כדאי (גם לשווארמיות) להפעיל כרגע עמוד שווארמה, פעם אחרונה ששמעתי גלגל שווארמה עולה יותר מאלף שקל, ובמצב הנוכחי אני לא בטוח ששווארמיה אפילו בעיר בינונית יכולה לסיים גלגל ביום עבודה במשלוחים.

אגב באופן כללי טייק אוואי אסור כרגע לפי תקנות הקורונה, רק מזון במשלוח

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פה ברמת גן כמעט כל שווארמה פתוחה, עם שולחן שחוסם את הכניסה ועובד שמוציא הזמנות לשליחים. יש אפילו משלוחים של סביח פה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

image.thumb.png.e766a0facdd4eb9c3e588136b71fea6e.png

ניסית את אלו?

אגב,

יש מסעדות שעושות משלוח לפתח החנות/לאוטו.

כלומר אסור לך להתקרב עד 10 מטרים אחרת זה טייק אוואי, אז הן עושות לך "משלוח" לרכב שאיתו אתה מגיע עד 10 מטרים למקום. בהתאם להנחיות כמובן.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

שמע... אני מטייל בהרצל כמעט כל יום, ואני יכול להגיד לך ששתי השווארמיות שאני עובר עובדות במתכונת מסויימת(די בטוח שמשלוחים ואולי טייק אוואי כי ראיתי לקוחות בסביבה). מדובר על שווארמה ליאור ושווארמה קריטי- לא שווארמות איכותיות לדעתי אבל זה מדד כלשהו בשבילך.

ובכללי, בהרצל רוב המקומות עובדים בצורה כזו או אחרת. ראיתי חומוסיה שעובדת, פיצריות, המקום החדש הזה עם הנקניקיות ליד המאפייה(שגם עובדת), ועוד סנדוויצ'יה חדשה מול באר המשקאות.

אני ממש לא מומחה לשווארמות, אבל השווארמה הטעימה היחידה שיצא לי לזלול בסביבה זה במרכז הזה בין רחובות לנס ציונה(מרכז ישפרו) : שווארמה שמש.

ולפי האתר שלהם הם כן עושים משלוחים... https://shawarmashemesh.co.il/

אגב, לידע כללי: רוב השווארמיות שנתקלתי בהן ברחובות עושות משלוחים גם בלי קשר לקורונה. קריטי עושים משלוחים, וגם השווארמה ההיא מול הקניון(לא ניסיתי).

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי method
פורסם

ברור שיש , אני גר ברחובות ואף עבדתי באחת מהמסעדות יש לך :

התורכי - ליד הקניון

השמן - ליד הקניון

שווארמה קריטי - על הרצל

פאפוס - אזור התעשייה 

כולם עושים משלוחים עד 23 +-

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם
לפני 30 דקות, bobi כתב:

השמן זה אחלה. יש להם שווארמה עגל וסלטים ממש טובים. תודה.

אזכור את המלצתך לפעם הבאה שארצה לאכול שווארמה 😊

פורסם (נערך)

השוארמה הכי טובה שאני מכיר זה הרצל2 בראשל"צ.

עדיפות לרכישה בצהריים, בערבים לקראת סוף יום זה הימור (לפעמים מעולה לפעמים סביר).

הם יושבים בחוץ ולוקחים הזמנה (או הזמנה בטלפון) ושולחים אותך לחכות ברכב.

כשההזמנה מוכנה עושים "משלוח" לרכב.

מקום נוסף ליד העבודה שלי מקבל הזמנות ומספק הזמנות בחנות ליד (סוג של מכולת, שם הרי מותר להכנס).

יש גם מקומות שאתה מזמין בטלפון ועושים לך "משלוח" לצד השני של הרחוב.

עריכה אחרונה על ידי phpclub
פורסם

הרצל 2 על גבול נס ציונה פתוח

ובראשון בטוח פתוח

אהבתי שהם נותנים לך לבוא לחלון ולהזמין

אבל אם אתה רוצה לשבת על השולחן בחוץ נלחמים איתך "כדי שלא תהיה עבירה על החוק"

לא מבין ממתי לשבת בשולחן בחוץ זה עבירה על החוק, ואיך עסק שמאפשר הזמנות מתווכח איתך על זה

כאילו שניידות שעוברות שם לא רואות את התור בחוץ

עוד לא נגמר הסגר וכבר המשטרה מעלימה עין מהפרות של הנחיות

פורסם

ואני אהבתי איך בהודעה אחת אתה גם מתלונן על אי-אכיפה של המשטרה וגם מתלונן שהעסק לא נתן לך להפר את ההנחיות בעצמך

• מצחיק 5
  • תוכן חדש...