Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת השבוע בדיוק ביטלתי את מנוי הפריים שלי כי פשוט לא ניצלתי אותו, לא בוידאו, לא במוזיקה, לא במשלוחים ולא בקניות.

אשמח לדעת אם יש דברים שווים בריים דיי שאולי אחדש את המינוי.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

זה מתחיל מחר...
בכל מקרה מה הבעיה להיכנס לאמזון ולבדוק מה יש במבצעים? הרי מה ששווה לי לאו דווקא שווה לך... [emoji4]

פורסם

המלצה חמה ל-2 דברים:

https://camelcamelcamel.com/

ותוסף לדפדפן שנקרא Smart Price Monitor.

בגלל שלא היה במלאי איזה ג׳ינס של ליויס הם הוריד את המחיר מ-57 ל-27 וחטפתי אותו (אבל אמרו לי שיקח איזה שבועיים עד שיחזור למלאי - חזר אחרי שלושה ימים) יום למחרת הם כבר הקפיצו חזרה את המחיר ל-57 ואני נהנתי מהמחיר המוזל.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
זה מתחיל מחר...
בכל מקרה מה הבעיה להיכנס לאמזון ולבדוק מה יש במבצעים? הרי מה ששווה לי לאו דווקא שווה לך... [emoji4]
זה הבעיה, לא ראיתי משהו נחמד אפילו.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תפשפש קצת גם בקבוצה של Alibuy, מפרסמים שם לפעמים דברים נחמדים

למיטב הבנתי מדובר על מבצעים על בעיקר מוצרי אלקטרוניקה וחומרה, כלי עבודה וכו'...

מאחר ואין שילוח בחינם ישראל בשונה משנה שעברה צריך לשים לב גם לכדאיות מחיר עם עלות המשלוח

פורסם

לפי מה שאני רואה ההנחות הכי עמוקות הם על מוצרי אמזון (קינדל  וכו׳) - אבל את רובם המוחלט הם לא שולחים לארץ.

הייתי שמח להחליף את הקינדל פייר המזדקן שלי בגרסה חדשה תמורת המחיר המגוכח בו הוא מוצע - אבל אין משלוח.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
לפני 1 דקה, Asaf-R כתב:

לפי מה שאני רואה ההנחות הכי עמוקות הם על מוצרי אמזון (קינדל  וכו׳) - אבל את רובם המוחלט הם לא שולחים לארץ.

הייתי שמח להחליף את הקינדל פייר המזדקן שלי בגרסה חדשה תמורת המחיר המגוכח בו הוא מוצע - אבל אין משלוח.

יכול להיות משתלם לשלוח דרך כתובת פקטיבית בארה"ב 

פורסם

ראיתי השבוע את הפייר באחד המיילים שאני מקבל מאתרים ישראליים. 205 ש"ח. לצערי המייל נמחק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

ראיתי השבוע את הפייר באחד המיילים שאני מקבל מאתרים ישראליים. 205 ש"ח. לצערי המייל נמחק.

יכול להיות שזה היה משהו מזאפ? גם זוכר שקיבלתי משהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קניתי בעיקר שטויות, בשנה שעברה קניתי טלוויזיה לחדר האורחים (המחיר זהה השנה), השנה הזמנתי מסגרות ללוחיות רישוי והרבה קשקושים לבית חכם, שום דבר אחר לא נראה אטרקטיבי באמת.

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

מניסיון העבר המצומצם שלי, לא מצאתי שום דבר מעניין,

סתם בליל של מוצרים מהסוג שנמאס מהר והולך לפח. השנה זה לא שונה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...