Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת, מחפש כלי לאכיפה על משתמשים בלי להגדיר דומיין.

יכול להיות דרך AV, או תוכנה לא יקרה.

התחנות הם WIN, MAC ולינוקס יהיה בונוס.

פורסם

שמעתי שיש כלי מבוסס ענן של 365 שמאפשר לך לנהל תחנות (ווינדוס 10 שתומך ביוזרים מבוססים AD בענן)

מעבר לזה, ולהצעה של אייל, (כנראה) כל תוכנה שתאפשר לך לנהל בצורה טובה תהיה יקרה ולא כדאית.

כדי להטמיע את ההצעה של אייל אתה תצטרך לדעת/להשתמש ביוזר מקומי של כל מחשב ומחשב כדי לשלוח להם עדכונים/שינויים, מה שבאופן כללי נוגד את בקשתך לאבטחת מידע.

בנוסף כל אחד יוכל לשנות לעצמו במחשב מה שבא לו בלי לשאול אותך (מה שבדומיין אתה יכול לחסום)

פורסם (נערך)
לפני 2 שעות, eyali23 כתב:

אתה מבקש דבר והיפוכו.

את חייב להגדיר לוקלית על כל תחנה את ה-GP.

אתה יכול ליצור קובץ BAT שיפעל בעת כניסה לתחנה.

זה יכול להקל עליך

https://gallery.technet.microsoft.com/scriptcenter/Windows-bat-script-to-Copy-1403b3ef

תודה. אחקור את זה. פחות חשבתי על הכיוון הזה.

לפני 10 דקות, phpclub כתב:

שמעתי שיש כלי מבוסס ענן של 365 שמאפשר לך לנהל תחנות (ווינדוס 10 שתומך ביוזרים מבוססים AD בענן)

מעבר לזה, ולהצעה של אייל, (כנראה) כל תוכנה שתאפשר לך לנהל בצורה טובה תהיה יקרה ולא כדאית.

כדי להטמיע את ההצעה של אייל אתה תצטרך לדעת/להשתמש ביוזר מקומי של כל מחשב ומחשב כדי לשלוח להם עדכונים/שינויים, מה שבאופן כללי נוגד את בקשתך לאבטחת מידע.

בנוסף כל אחד יוכל לשנות לעצמו במחשב מה שבא לו בלי לשאול אותך (מה שבדומיין אתה יכול לחסום)

במסגרת 365 אתה מקבל את ה AD של Azure שהוא דומה מאוד ללוקאלי רק בענן.

הפתרון באמת טוב, רק שהארגון שלי עם G suite.

גם לגוגל יש פתרון שנקרא Cloud Identity Premium שאמור לעשות משהו דומה אבל זה ראה קצת מסובך ליישם + צריך לשדרג לחשבונות היקרים שלהם.

אגב, אני לא מחפש כלי שידחוף עדכונים וגם לא כזה ש Local Admin יוכל לשנות, אלא רק כזה שישקף את המצב של התחנה (ואם צריך נבקש מהמשתמש לעדכון מה שצריך)

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם

טוב. הצלחתי לבלבל :)

אני רוצה כלי שיאכוף GPO על תחנה ויוכל לשקף את המצ"ב שלה. בדיוק כמו AD עם דומיין רק  בלי הכלי שנקרא AD.

אם את זה אי אפשר להשיג כשהמשתמשים הם Local Admin על התחנות שלהם, אז נאלץ לבצע הגדרה ראשוני של מה שאני רוצה ואז לנטר שהתחנה עומדת ב Policy

• תוכן חדש...