Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מזגן עצמי - שאלות.

ProCC
שימו לב! השרשור הזה בן 1467 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

טוב אחרי שהמזגן החליט שלאט לאט לא מקרר , ושהוא היה מקרר הוא היה קופא , והיה צריך לחכות שיפשיר.

מדובר על מזגן רצפתי בן 20 , אחרי סבב שיחות לטכנאי מזגנים , שאחד מתחמק , אחד אומר שבוע הבא תדבר איתי ואחד אומר 600 שח רק לבדיקה הראשונית.

לא רוצה להסתמך על אף אחד רוצה לעשות בעצמי.

עכשיו בתור מכונאי מוכרת לי מערכת המיזוג ברכב , אני מניח שזה על אותו עיקרון , רק אשמח לשאלות הכוונה.

באיזה גז מדובר ? R134 או אחד אחר ?

איזה לחצים נחשבים תקינים למזגן ?

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

R22

כנראה חסר לך גז

מילוי גז יעלה לך לפחות 500 שח וזה לא יפתור את הבעיה 

בדיקה עם חנקן לאיתור הנזילה + תיקון ומילוי יעלה קרוב ל2000

או שתחליף מזגן או שתהמר על מילוי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה הוא קופא?
אם על הצנרת, בצינור דחיסה או יניקה?

קפיאה יכולה להיות בגלל חוסר גז, ויכולה להיות גם בגלל סוללה סתומה שצריך לשטוף.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 שעה, ProCC כתב:

טוב אחרי שהמזגן החליט שלאט לאט לא מקרר , ושהוא היה מקרר הוא היה קופא , והיה צריך לחכות שיפשיר. - האם ראית קרח על הסוללה הפנימית ?

מדובר על מזגן רצפתי בן 20 , אחרי סבב שיחות לטכנאי מזגנים , שאחד מתחמק , אחד אומר שבוע הבא תדבר איתי ואחד אומר 600 שח רק לבדיקה הראשונית. - עלות בדיקה לא צריכה לעלות מעל 250-300 שקלים. ייתכן שבגלל לחץ עבודה הם מתפרעים במחירים.

לא רוצה להסתמך על אף אחד רוצה לעשות בעצמי.

עכשיו בתור מכונאי מוכרת לי מערכת המיזוג ברכב , אני מניח שזה על אותו עיקרון , רק אשמח לשאלות הכוונה.

באיזה גז מדובר ? R134 או אחד אחר ? - לא.

איזה לחצים נחשבים תקינים למזגן ? - תלוי בסוג הגז.

קיימת מדבקה המוצמדת בדרך כלל לחלק החיצוני של היחידה הפנימית או גם החיצונית עם פרטי המזגן וסוג הגז הקיים במערכת.

אנא ציין את ייצרן המזגן ודגם המזגן במידה ולא מצאת מדבקה.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, ProCC כתב:

זה כל הכוונה , אני מעוניין למלא גז בעצמי , אקנה בקבוק והכל , רק מחפשים איזה לחץ אני צריך

תכין את עצמך ל700+-

)גז ושעונים)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המזגנים האלה מטחנות חשמל, אולי הגיע הזמן להשתדרג?

• רעיון טוב! 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...