Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריצת אקסבוקס 360 סלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ויש לי אקסבוקס 360 סלים ואני רוצה לפרוץ אותו כדי לשחק דרך הארד דיסק עם משחקים שהורדתי. באיזה דרך הכי פשוט ?

להוציא עכשיו 250 על RGH לפי מה ששמעתי נראה לי לא הכי משתלם.

יש דרך אחרת ? xkey ? 

ממש לא מבין בזה אבל התחלתי לקרוא ברשת. מבחינת הלחמות אין לי בעיה אבל אם יש דרך פשוטה בלי יהיה מצויין.

תודה רבה

פורסם

לפני איזה 10 שנים היו קבוצות ב IRC שהסבירו בדיוק מה תומך במה

היום אני לא יודע מה פריץ ומה לא. אבל שים לב שיש חומרה שיותר קל לפרוץ , הפריצה יותר אמינה ועמידה להמון משחקים

ויש חומרות שפחות  פריצות \ לא יכולות להריץ הכל \ לא כל פריצה עובדת עליהן

בזמנו היה צריך להחליף לכונן מסוים כדי שהפריצה תעבוד

אם כבר יש לך אקסבוקס שווה להשקיע בפריצה הכי טובה

אני אישית עם PC ולא חוזר לאף קונסולה

פורסם

לדעתי תוכל למצוא אחד פרוץ משומש בעלות מחיר הפריצה.
יש לי אחד כזה משלהי 2011 עם פריצת jtag. המכשיר סוס... חשוב להגדיר מהירות מאווררים גבוה כי המעבד והלקוח לא שורדים בחום.
על 250 גיגה פנימי ו 500 חיצוני יש לי מעל 150 משחקים.
יש משחקים כמו GTAV שדורשים חלק מההתקנה על הדיסק הפנימי וחלק על החיצוני

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מחפש עם קינקט ושלטים בשביל הילד

הבעיה שאנשים מוכרים במחיריםשל 600 שח לכזה פרוץ ואין הרבה פרוצים.

אם אתה מוכר שלח פרטים בפרטי

• תוכן חדש...