Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ענבל אור תלך לכלא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלתה הטענה כי כל מי שהוטעה על ידי הפרסומים ואנשי המכירות, ולא הבין את ההבדלים בין מה שמצטייר מהשיווק ומה שחותמים עליו בחוזה - אשמתו הבלעדית, וכל אדם חזקה עליו שידע על מה הוא חותם ומה המשמעויות.

גישת המחוקק אומרת שכאשר יש פער ידע/כוח גדול בין שני הצדדים לחוזה, מנסים להקנות הגנות לצד החלש לחוזה. כתוצאה מכך, יש חוקי עבודה, תקנות הביטוח, חוק החוזים האחידים, חוק מכר דירות, חוק הגנת הצרכן וכדומה. אז אם מחליטים שמי שחתם על חוזה, בעיה שלו - מדוע אם כך צריך את שאר החוקים הללו?

אני בדיעה שאמנם אנשים צריכים לקחת אחריות על מעשיהם, אולם מכיר בעובדה שחלק מהאנשים לא מגיעים עם הבנה מספקת כדי להתמודד עם שיווק מטעה.

לפיכך, אני סבור שיש להקנות הגנה כלשהי לרוכשים, או לכל הפחות לוודא בתקנות שלא יכול להיות פער כה גדול לבין הבטחות השיווק לבין מה שכתוב בשפה משפטית בחוזה עב הכרס. בכל מקרה, אני סבור שמי שנוהג למכור בשיטה כזו לא יכול לרחוץ בניקיון כפיו.

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא רק את העסק... גם אותה!

מקומה מאחורי סורג ובריח.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

היא נוכלת לא קטנה שפשוט גלגלה כסף, וחיה הרבה מעבר ליכות שלה (גיפים משרדים מפוארים וכו'), ונפלה ברגע שלא הצליחה להמשיך לגלגל כסף ולקחה מהשוק האפור שם הם לא מכיר חוכמות את הכסף ועכשיו, וכן קרסה.

פורסם (נערך)
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001113914#fromelement=hp_firstarticle

לפי הנאמן שמונה לחברה, אין שום טעם לנסות להחזיק אותה כעסק חי, מומלץ לפרק.

השלדים מתחילים לצאת מהארון, מתחילים לעקוב אחרי הכסף.

עד כמה שאני יודע, הנאמן שמונה מטעם בית המשפט מומחה בפירוקים וזה תחביבו העיקרי.

כל חברה שתגיע לידיו, ככל הנראה, תצא מפורקת.

כמובן שאם היא ביצעה מהלכים לא חוקיים וגנבה, שתשלם על כך בריבית דריבית.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

היא מכרה תכשיטים ב-400 אלף שקלים בכדי להפקיד בבנק לטובת הנאמן. מישהו מאמין לזה ?

מאיפה היה לה תכשיטים ב-400 אלף שקלים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

כנראה מזמן לא ביקרת בחנות חכשיטים יוקרתית. מספיק צמיד אחד קצת מעוטר ואתה כבר מדבר על עשרות אלפי שקלים. תוסיף איזה ענק או טבעת. ואם היא לא ידעה להתנהל נכון מבחינה כספית ובזבזה כמו על רכב יקר משרדים של מעל 500 מר בעזריאלי ועוד מה הבעיה פעם בכמה חודשים לקנות איזה סט של טבעת, עגילים וצמיד

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לפי דברי הנאמן, מכסף שהיא לקחה מקופת החברה בצורה לא כשרה לכאורה

זה או שהמפרק כל כך להוט לפרק את החברה ולגזור קופון שמן או שלא ברורה לי הבעייתיות במהלך שהיא ביצעה, בהנחה שהיא הבעלים היחידים בקופת החברה.

אשמח לקבל הסבר לכך.

פורסם

אתה רציני? בעל חברה לא יכול לעשות ככל העולה על רוחו בקופת החברה. זה לא עוסק מורשה שהחשבון הוא חשבונו האישי ויכול לעשות כרצונו. זה העיקרון בחברה בעמ, הפרדה בין בעלי המניות לחברה שהיא ישות עצמאית, ובעלי המניות אינם נושאים בחובות החברה. לפיכך היא אינה יכולה לעשות בקופת החברה כבחשבון הבנק הפרטי שלה. היא יכולה למשוך או דיבידנד מרווחים או משכורת או הלוואה בתנאים מסויימים.

פורסם
ראיתי אותה אתמול בראיון בחדשות ערוץ 2. כמה פעמים היא מדברת על עצמה בגוף שלישי.

מפחיד...

הוצאת לי את המילים בעל פה.

עד כמה אנשים צריכים להיות עיוורים כדי להתפקיד את כל הכסכונות שלהם בידי מגלומנית עם כאלה בעיית אישיות..

משיחה אחת איתה ישר הייתי בורח.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אתה רציני? בעל חברה לא יכול לעשות ככל העולה על רוחו בקופת החברה. זה לא עוסק מורשה שהחשבון הוא חשבונו האישי ויכול לעשות כרצונו. זה העיקרון בחברה בעמ, הפרדה בין בעלי המניות לחברה שהיא ישות עצמאית, ובעלי המניות אינם נושאים בחובות החברה. לפיכך היא אינה יכולה לעשות בקופת החברה כבחשבון הבנק הפרטי שלה. היא יכולה למשוך או דיבידנד מרווחים או משכורת או הלוואה בתנאים מסויימים.

במקרה גם העסק שבבעלותי הינו חברה בע"מ ואת החוק והנהלים אני מכיר היטב.

לא סתם שאלתי את השאלה הזו.

אני ממליץ להמתין, כי לא ברור מה באמת אירע שם, על אחת כמה וכמה כאשר הנשרים עטים כעת על הטרף, ויעשו כל דבר להשחיר את פניה בתקשורת על מנת לשאוב את החברה.

• תוכן חדש...