Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ענבל אור תלך לכלא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במקרה גם העסק שבבעלותי הינו חברה בע"מ ואת החוק והנהלים אני מכיר היטב.

לא סתם שאלתי את השאלה הזו.

אני ממליץ להמתין, כי לא ברור מה באמת אירע שם, על אחת כמה וכמה כאשר הנשרים עטים כעת על הטרף, ויעשו כל דבר להשחיר את פניה בתקשורת על מנת לשאוב את החברה.

מותר לך לקחת הלוואה מהעסק (שחייבת בריבית), מותר לך בתנאים מסויימים למשוך דיווידנדים ומותר לך להעניק לכל עובד (כולל למנכ"ל גם אם אתה המנכ"ל) בונוס אבל אסור לך להשתמש בחשבון החברה כחשבון הפרטי שלך. כל שקל שלקחת שהוא לא בצורת משכורת או דיווידנד (וגם דיווידנד לא תמיד) אתה חייב לחברה ותהיה חייב להחזיר עד השקל האחרון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברה זו ישות משפטית נפרדת מבעלי מניותיה, לכן אתה לא יכול לעשות בכספים שבבעלות החברה ככל העולה על רוחך בייחוד בכל מה שקשור אליך.

אבל החברה יכלה לרכוש לה את התכ(שיטים), כדי להרשים לקוחות פוטנציאליים

כמובן שבמקרה כזה הם רכוש החברה ולא רכושה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כמו שכתבו לפניי, אתה לא יכול לעשות בחשבונות החברה מה שבא לך, ולמשוך כסף ללא סיבה או הגדרה,

שצובעת את הכסף, וגם זה בתנאים ברורים ומוגדרים. כמו שכתבתי קודם, צריך לחלק את המקרה שלה לתקופה

שעד פרוייקט בבלי ולאחריו. עד אותו זמן היא הייתה לכאורה "סתם שקרנית", שביצעה פרויקטים של קבוצות רכישה,

והאנשים שקנו דירות בפרויקטים שלה בד"כ שלמו 30-50 אחוז יותר מבחינת סכום סופי לעומת התחזית המקורית.

המזל שלהם היה שהשוק עלה כולו, ובעצם חלק גדול מהעלויות הנלוות התקזז עם עליות המחירים.

בפרוייקט בבלי היא הפסידה 28 מליון שקל! 11 על האופציה ועוד 17 עלויות פרסום. כיוון שטייקונית היא לא,

והחברה שלה היא לא בדיוק חברת ענק, אלא חברת יזמות דיי קטנה שרק עשתה הרבה רעש, בלי יותר מידי תוכן

שעומד מאחורי זה, היא נקלעה לבור עצום, שממנו והלאה היא ככל הנראה גלגלה כספים, בין פרויקטים, ספקים,

לקוחות, חייבים, והשוק האפור. זה היה ברור שזה שאלה של זמן עד שהכל יתפוצץ, וזה מה שקרה בסוף.

לגבי עניין המפרק. גם אם הוא להוט מאוד לפרק, אם החברה הייתה יציבה ובריאה, הבנקים לא היו נותנים לו לפרק

כלום, וכך גם בית המשפט. אבל שהשופט רואה שפתאום יש חובות לשוק האפור, ויש מכירות כפולות של נכסים,

וערבוב בין כספים וחשבונות, אז אף אחד לא מטומטם, ומבינים שהרבה תקומה אין לחברה ולגברת הנכבדה.

פורסם

הסיבה ששאלתי לגבי התכשיטים היא די ברורה.

אף אחד לא יודע האם היא החזירה את הכסף, כיצד התבצעה הרכישה ומה בדיוק היה שם.

אפשר להשחיר את פניה עד בלי סוף.

בפרוייקט בבלי היא הפסידה 28 מליון שקל! 11 על האופציה ועוד 17 עלויות פרסום.

ברוך הבא לעולם היזמות בנדל"ן.

הסיכון הוא גבוה מאוד ואי אפשר לבוא בטענות אליה למה היא נכשלה. היא ניסתה ולא הצליחה.

למרות זאת, היא הצליחה לבנות כמה בניינים ולאכלס אותם.

לזכותה יאמר שהיא עשתה מאמצים אדירים להציל את החברה - היא לא ביקשה תספורת ולא ישבה עם מנכ"לית בנק לאומי לקפה בצהריים.

כמובן שעל קומבינות כמו מכירת דירה ל-2 רוכשים היא צריכה לתת את הדין.

פורסם
לזכותה יאמר שהיא עשתה מאמצים אדירים להציל את החברה - היא לא ביקשה תספורת ולא ישבה עם מנכ"לית בנק לאומי לקפה בצהריים.

כמובן שעל קומבינות כמו מכירת דירה ל-2 רוכשים היא צריכה לתת את הדין.

ועל כסף שהיא גנבה מהקופה, כדי לשלם חובות אישיים?

ושימוש בכספי החברה (הקונים, כן...?!) למימון חיי הפאר שלה?

ושימוש בכספים שנתנו לה אנשים, כדי שתבנה להם דירה, כדי לכסות התחייבויות של החברה בפרוייקטים אחרים?

מה זה בדיוק "החברה" שהיא ניסתה להציל?!

זה לא איזו ישות ציבורית, שהיא באה לממן לטובת הציבור.

זה הנכס הפרטי שלה...

גנב זה גנב זה גנב.

כן חברה, לא חברה... אם נתת לי 10 ש"ח, כדי שאקנה לך פחית קולה בפיצוציה, ואני נתתי 8 ש"ח לחבר שלי (שאני חייב לו כסף), ובשאר קניתי בוטנים (כי אני רעב), ולך אמרתי שאוטוטו אתה מקבל את הפחית - גנבתי לך את הכסף.

זה לא מסובך.

לא מבין את הטון הסלחני כאן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היא נפלה בתום לב אבל הנסיונות שלה להציל את הנכס שלה על חשבון הנכסים של הלקוחות זה כבר גניבה ונבזות.

היא ישבה ונפנפה בנכסי החברה רק שהיא שכחה להגיד שאלה נכסים שהיא רכשה עבור לקוחות שכבר שלמו את התמורה ועדיין לא קיבלו את הנכס. שתחזיר כל שקל שלקחה מעבר למשכורת (ואם כמו שהיא אמרה 11 שנה היא ובעלה לא משכו משכורת אז מאיפה רמת החיים הגבוהה שלה?) כי זה לא כסף שלה.

פורסם

זה מאוד פשוט , היא לא משכה משכורת ,

היא דיווחה על שכר , שילמה את המיסים והשאירה את הכסף בחשבון החו"ז (כרטיס המנוהל בהנהלת החשבונות אשר בו רשומות הפעולות מול העובד / בעלים ) בחברה ,

מהר מאוד היא גם עשתה פעולות אישיות בכרטיס החברה ורשמה את הפעולות גם על כרטיס החו"ז.

אבל מה קרה , לפי הבנתי , כרטיס החו"ז נכנס ל"מינוס" ,

וכמובן שכל מחברת לילדות , תכשיטים או משהו אחר נרשמו בספרי החברה כהוצאות בנוסף.

אם הבעלים לא מושך את הכסף מהחברה בשק / העברה כמו כל עובד אלא מושך כל פעם קצת , ועדיין נשארת יתרה שהחברה חייבת לו, אני לא רואה בעיה.

הבעיה היא שנכנסים ל"מינוס". ומעמיסים הוצאות שלא שייכות בקנה מידה מופרז.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

שוב כמו בהרבה מקרים שאנחנו ניזונים מהתקשורת לא בהכרח הכל אמת.

מי שקופץ מעל הפופיק סופו בד"כ ידוע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

בסוף גם לשופט נמאס ממנה, ושלח הבוקר את החברה שלה לפירוק, וגם מינה את הנאמן ככונס זמני לנכסים האישיים,

אם יש כאלה בכלל...

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001114940#fromelement=hp_firstarticle

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם
ועל כסף שהיא גנבה מהקופה, כדי לשלם חובות אישיים?

ושימוש בכספי החברה (הקונים, כן...?!) למימון חיי הפאר שלה?

ושימוש בכספים שנתנו לה אנשים, כדי שתבנה להם דירה, כדי לכסות התחייבויות של החברה בפרוייקטים אחרים?

מה זה בדיוק "החברה" שהיא ניסתה להציל?!

זה לא איזו ישות ציבורית, שהיא באה לממן לטובת הציבור.

זה הנכס הפרטי שלה...

גנב זה גנב זה גנב.

כן חברה, לא חברה... אם נתת לי 10 ש"ח, כדי שאקנה לך פחית קולה בפיצוציה, ואני נתתי 8 ש"ח לחבר שלי (שאני חייב לו כסף), ובשאר קניתי בוטנים (כי אני רעב), ולך אמרתי שאוטוטו אתה מקבל את הפחית - גנבתי לך את הכסף.

זה לא מסובך.

לא מבין את הטון הסלחני כאן.

אינני מצדיק גניבה.

אם היא גנבה, שתעמוד לדין. אין סליחה ואין מחילה.

בנווה תרצה תמיד ישמחו לקבל בשר טרי...

יחד עם זאת, צריך להסתכל על הדברים אחרת מאשר בכותרות המודגשות של YNET או גלובס.

היא נפלה ובגדול עקב סחרור הלוואות ומינוף גבוה מאוד, מכיוון שהיא לקחה סיכונים גבוהים, וניסתה לשחק במגרש של הגדולים.

לא כל אחד יכול לשחק שם ולא כל אחד יכול לעמוד במינוף גבוה, כמו שניסתה הגברת המחומצנת.

ההרעשה הארטילרית הכבדה שמקבלת הגברת, צריכה להדליק נורות אדומות לכל מי שחי בפנטזיות להיות "יזם" תמ"א 38 ו/או פינוי בינוי ו/או קבוצות רכישה ואין לו גב כלכלי.

פורסם

הבעיה היא לא המינוף.

זה שהיא אשת נדל"ן כושלת, זה ברור.

הבעיה היא אם ברגע שאתה מבין שאין לך כסף אתה חותך או שאתה ממשיך להתגלגל באופן לא חוקי, על חשבון הלקוחות.

קח את לב לבייב ואפריקה ישראל, לדוגמא.

הוא לא גנב מאף אחד. הוא השקיעה ברוסיה, הכלכלה שם נפלה, וכל ההשקעות איתה.

אז מה, הוא גנב משהו?

רימה?

שיקר בדוחות?

לא.

הוא רק נכשל.

אז במקסימום ייקחו לו הנושים את החברה (כמו שצריך!).

אבל אלו ששמו אצלו כסף, יכולים להלין רק על עצמם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אצל לבייב אנשים שמו כסף בשתי דרכים. האחת בקניית דירות ושם מי ששם אצלו כסף לא יפסיד אגורה כי הכל לפי החוק (מובטח, מופקד בחשבון הפרוייקט ועם ערבויות בנקריעות) והשנייה באג"ח ששם מי ששם את הכסף ידע שהוא לוקח סיכון.

אצל אור אנישם שמו כסף לדירות. הם לא היו אמורים להיות חשופים למה שהיא חשפה אותם ולדעתי צריך לבדוק גם איפה היו עורכי הדין של הרוכשים.

• תוכן חדש...