Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ענבל אור תלך לכלא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שאור היא רק החזית, סוג של קוף. לא שמענו עליה לפני כן ופתאום יש לה מיליונים לפרסום ויח"צ בעצימות גבוהה.

כמו כן, אין להתפלא על המצג המפונפן, הרי זה עיקר הדבר - אם אני נראה כמו מיליון דולר אני כנראה שווה השקעה; כמו בסיפור בטר פלייס, זה לא תמיד נכון.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להם יש זכות קדימה על שכ"ד של שנה למיטב זכרוני.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שמעו קטע: היום בשעה 16:00 אני עומד ברמזור בתל אביב ושומע בחדשות שענבל אור לא הפקידה היום את הריינג' רובר שלה כמו שהתחייבה.

אני מסתכל על הרכב שנעצר ברמזור מימיני ולא תאמינו... ענבל אור יושבת בריינג' השחור שלה.

יצאנו ברמזור, היא חתכה אותי איזה 3 פעמים בדרך, כמובן בלי לאותת, אח"כ עמדה ברמזור שמאלה ובכלל נסעה ימינה - חתכה 3 נתיבים...

לא יודע, אולי היא מחפשת מקום להחביא את הרכב....

זה הטיפוס.

פרחה בלנד רובר במקום מרצדס.

"אני ואפסי".

אבטיפוס של מובילה חברתית בתרבות הצריחה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היא לא פרחה.

אמרת בעצמך - פרחה חייבת מרצדס, ככתוב במילות השיר "בחום של תל אביב" (מילים: עברי לידר, מבצעת: שרית חדד) -

פרחה במרצדס משנה את המקום שלה,

בסדר החדש רואים את החיים,

משקפיים על חצי פנים, אוי מושבי העור,

בחום הזה של תל אביב.

פרחה במרצדס רק שלא יתחילו להציק,

מוציאה סיגריה מהתיק עם המשפט המחודד,

שעוד מהדהד בראש,

איך לא ידעתי מה ללבוש,

איציק.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני יותר אוהב את הביצוע של עברי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

בישראל היום יש ראיונות עם כל מיני לקוחות שלה. המשותף לכולם? המשפט ״ידענו שזה עוקץ, אבל...״.

אגב, המפרק ביקש למנות איזה ברנש בשכר של 10,000 לחודש, כי אותו ברנש ״סייע בפרוקים קודמים״. נשמע מסריח משהו

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הרבה אנשים מתפרנסים מצרות של אחרים ולא פעם גם בסכומי עתק.

לא יודע אם כאן יהיה יותר מדי בשר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

פרחה היא לא... בלי קשר לרכב בו נהגה.

גם טיפשה היא לא... להפך.

אז, או שהיא סובלת מהפרעה דו קוטבית או שהיא ממש רמאית.

אני, אגב... מהמר על האפשרות השניה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אלפי מקרים בו אנשי עסקים שנמצאים במצוקה לווים כסף מהשוק האפור, כאשר כל זב חוטם יודע , שבכך עברת את נקודת האל חזור, אבל זה נעשה כי משוכנעים שהנה הסיוע הזה יעביר אותם את המשבר ויעמדו על הרגליים מחדש.

לא רמאות ולא בטיח.

וגם הגברת הלכה בדרך הזו.

לשון אחר היא האמינה בעסק שלה.

הגברת בנתה ( תרתי משמע ) עסק לא פשוט, בשוק נדל"ן שהוא לא פשוט מבחינת יזמות וכשלה כאשר נכנסה לפרוייקט מגלומני שלא הייתה ערוכה אליו.

במקום לעצור המשיכה בדהרה במדרון.

לגבי מבנה האישיות שלה , קטונתי.

חיצונית נראית לא רע בכלל... גם ללא תכשיטי המלכה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אלפי מקרים בו אנשי עסקים שנמצאים במצוקה לווים כסף מהשוק האפור, כאשר כל זב חוטם יודע , שבכך עברת את נקודת האל חזור, אבל זה נעשה כי משוכנעים שהנה הסיוע הזה יעביר אותם את המשבר ויעמדו על הרגליים מחדש.

השורה הזאת מזכירה לי מהמרים כפייתיים, ולא בכדי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ראיתם איזו כתבה מפרגנת עשו לשלי נרקיס אתמול בחדשות 2 ?

היה עבריין ועכשיו הוא הבנק הרביעי בגודלו במדינה... מיישב סכסוכים רק בבתי משפט....

לפני 10 שנים הוא היה שווה מאות מיליוני ש"ח....

פורסם

ישה,

כשאתה גונב מבנקים ומהמוסדים... ניחא (למרות שזאת לגמרי גניבה)

אבל לקחת כסף מאנשים פשוטים ולדעת שלא תוכל לעמוד בהתחייבות שלך ובטח לא להחזיר להם את הכסף זאת רמאות גדולה.

היא היתה צריכה להרים דגל אדום בזמן ולהתריע ובמקום זה היא העדיפה להוריד חצי מליון שקל בפדני.

סלח לי ישה! הבחורה נבלה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

את הדגל היו חייבים להרים רואי החשבון של החברה.

גם חשב / מנהל הכספים של החברה, ברגע שהוא מרגיש בעיה או רואה שעושים משהו שיכול להכניס את החברה לסחרור, וכמובן חברת רואי החשבון החיצונית שאמורה לבקר ולחתום על דוחות החברה.

• תוכן חדש...