Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ענבל אור תלך לכלא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פינדר- מאמר מאלף. קראתי והחכמתי. תודה על השיתוף (ירון- תקרא. זה בערך מה שאתה טוען).

יש שם עוד מאמרים על ה"זנות" של התקשורת, גם בקשר לענבל אור ובקשר לאמיר ברמלי.

עצוב שהתקשורת, שאני תמיד חשבתי שתפקידה להגן על הציבור ע"י הצמדות לעובדות ולנתונים, הפכה למעשה לשותפה בהונאת הציבור.

http://www.the7eye.org.il/201180

http://www.the7eye.org.il/186201

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התקשורת והציבור זה בערך כמו השטן והאנושות, שמנסה לשכנע את כולם שהוא לא קיים. רק שהיא מנסה לשכנע את האנשים שהיא ניטרלית ומחפשת רק את האמת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

במקרים האלה התקשורת מגנה על עצמה ולכן דואגת להשחיר כמה שיותר את האדם שרק לפני רגע שיתפה

איתו פעולה באופן מלא. הרי אם ענבל אור תהיה שחורה משחור, ומוצגת כמלכת השקרים הנוכלויות והרמייה,

יהיה קשה לבוא לתקשורת שהיא בעצם זו שיצרה אותה ועזרה לה להגיע לממדים האלה.

לא סתם יש בטוקבקים משפטים כמו "ענבל אור, אין אישה כזו, זו המצאה של גלובס..." וכל מיני דומים לזה.

ואז ברגע שזה פורץ החוצה, ולא שבמקרה של אור מדובר באיזה שה תמים, אלא בנוכלת ושקרנית לא קטנה,

התקשורת דואגת לחסל אותה באופן שלא תוכל להרים ראש, ולא יוכלו לבוא בטענות למי מהגורמים אשר שתפו

איתה פעולה עד לפני כמה שבועות.

פורסם

תקרא את הקישור של פינדר.

זה לא ש"התקשורת בנתה אותה". היא שילמה כסף טוב כדי למתג את עצמה תוך שימוש בתקשורת.

האמת, המאמר הזה הכניס אותי לדיכי.

החזקתי מעצמי "אינטיליגנט". קורא 3 עיתונים, צופה בשלושה ערוצים. יענו, "לומד את החומר" לפני שמגבש דעה לגבי משהו.

לא להאמין. כל הערוצים, תכניות חדשותיות, כלכליות. הכל מכור.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל זה קוראים ומשתדלים לסנן רק את עובדות. ככה יותר קשה לגבש דעה עצמאית אבל לפחות לא דחפו לך רעיון שלהם לראש ואתה יוצא טמבל שחושב שזו דעה שגיבשת בעצמך.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

פורסם

שבוע שעבר ראיתי בערוץ 2 תוכנית על שיפוץ דירות (ש.ח. מלפני מס' שנים). ומי נתנה ייעוץ והערכת מחיר מס' פעמים בפרק ? ענבל אור.

חשבתי זאת בדיחה, אבל אז נזכרתי שראיתי תחילת העונה את אולמרט בהיכל ''ארנה'' י-ם מידי שבוע.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
בגלל זה קוראים ומשתדלים לסנן רק את עובדות. ככה יותר קשה לגבש דעה עצמאית אבל לפחות לא דחפו לך רעיון שלהם לראש ואתה יוצא טמבל שחושב שזו דעה שגיבשת בעצמך.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

זה ברור.

תמיד צריך להיות בקורתי. כשאני קורא (או צופה) בתחקיר, אני תמיד שואל את עצמי "מה האג'נדה/עמדה/איננטרס של עורך התחקיר?".

לא ידעתי שצריך לפקפק גם בנושא התחקיר עצמו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

:turn-l:question everything:turn-l:

פורסם
שבוע שעבר ראיתי בערוץ 2 תוכנית על שיפוץ דירות (ש.ח. מלפני מס' שנים). ומי נתנה ייעוץ והערכת מחיר מס' פעמים בפרק ? ענבל אור.

חשבתי זאת בדיחה, אבל אז נזכרתי שראיתי תחילת העונה את אולמרט בהיכל ''ארנה'' י-ם מידי שבוע.

מזכיר קצת את השידורים החוזרים בחינוכית של בלי סודות עם חנן גולדבלט...

פורסם

זה לא קארספורום, זה נאיבי-פורום. :-)

אין דבר כזה תקשורת ללא אג'נדה ו/או כסף,

מעולם לא היה, גם לפני אלפי שנים.

לא צריך להיכנס לדיכאון, עדיף לשמוח שגילית את זה עכשיו ולא מאוחר יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אג'נדה זה דבר אחד. לכל גוף תקשורת, בכל העולם יש "שיוך".

פרסום במסווה של תחקיר זה חציית גבול.

לדוגמה, אם מיקי חיימוביץ תערוך תחקיר שבשר זה רעל ומקצר את חייך, תחייך ותדע מה המניע שלה להטות כך את התחקיר.

אם באותו תחקיר מנכ"ל זוגלובק יתראיין ומולו מנכ"ל טבעול, והאחרון יצא בעריכה ה"טוב" והשני יצא "הרע", רק כי השני שילם עבור "תוכן שיווקי"- זו מבחינתי בגידה באמון שהצופה נותן בעיתונאי עורך התחקיר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי הבטיח לך שזה תחקיר אמיתי כמו שעושים בלשי משטרה? ידידי, הכל תוכן בידורי-מסחרי עם פרסום סמוי וגלוי.

הכל ערוך ומוטה, אפילו סרטי טבע על בבונים בנשיונל ג'אוגרפיק.

מחפש אמת? אל תחפש בטלוויזיה.

פורסם

מטרתה בפועל של התקשורת היא לעשות את דברו של בעל הבית, טייקון או רגולטור.

יש פה ושם עיתונאים בנשמה, אך מספרם של אלה מועט ומתמעט.

תדמיתה של ענבל אור, ככל שתהיה כזאת, נבנתה כאמור בהשקעה של מיליונים ביחצ, תוכן שיווקי ופרסום.

לעיתונאים לא היתה בעיה לשתף עימה פעולה, ואין להם שום בעיה לקבור אותה עכשיו.

הכל ביזנס.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

זה מאד פשוט, תראו את כל התוכניות בערוץ 10 ו-2 של הגרוש וחצי.

לרוב זה בזמני שידור של עקרות-בית ולא בפריים טיים.

ברוב המקרים כל המופיעים בתוכניות הירודות האלו קונים זמן מסך בכסף רב כדי להופיע בתוכנית.

רמות הקישקוש-בלאבוש שלהם היא מופרחת ועדין הם בתוכנית באופן קבוע. למה? כי הם משלמים והרבה.

גם לי הציעו יותר מפעם אחת להופיע בפורום דיון לפני קהל ואף בתוכנית טלויזיה, כמובן עבור חופן דולרים.

הבעיה היא שאני לא קלינט וסירבתי בנימוס.

תחזרו לנושא הדיון, יש לה פרסומות בפריים טיים, תוכנית רדיו, והופעות בתוכנית TV.

זה מוכבד מאד לאדם עם הכשרה של מתווך בלבד (למיטב ידיעתי) לייעץ עבור תכנון, ביצוע בניה בפועל,

הליכי ורישוי תכנון, מכירה, חוזים ושימוש בכספי חברה.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...