Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ענבל אור תלך לכלא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא מבין את ההתנפלות הגדולה על רוה״ח.

מי בכלל הסתמך על הדוחות שלהם חוץ מאולי בנקים (שגם ככה הם נושים מובטחים ואין מה לרחם עליהם) ?

הרי אף רוכש לא ביקש (וקיבל) את הדוחות של החברה לפני שהוא קנה דירה.

אז במה דברים אמורים?

רואי החשבון צריכים להתריע על אי תשלום מס. אם היו עושים את זה ב 2011 לא היינו היום בסרט הזה.

לגבי הרובר, אם הכונס ביקש אותו אז הוא בכלל של החברה ולא שלה. היום היא לא עובקת של החברה ו3כוש החברה מיצע למכירה כך שבכלל אין מה לדבר על להשאיר לה את הרכב. הדבר היחיד שהיא זכאית לו זה פיצויים ומשכורות אם לא שולמי לה ואז צריך להתחשבן איתה על כל אגורה שהוציאה לשימושה האישי מחשבון החברה.

ובמאמר מוסגר, אני מאוד אבין אם אחד מנפגעיה ישרוף לה את הרובר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נייט דרייבר,

לא בעניין הזה מלינים על רוה"ח.

זה שהיא לא שילמה מס זו בעייה שלה, והיא טוענת שהייתה לה חוו"ד מתירה.

פורסם (נערך)

רו"ח הוא כמו עו"ד. הוא מייצג אותך מול הרשויות אבל אסור לו לפעול נגד החוק. תפקידו לבדוק שהספרים שלך נכונים ולאשר אותם.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טוב, בית המשפט עשה את המעשה הנכון, הורה לה מיידית להחזיר את הריינג רובר.

אם באמת "אם חד הורית ל 4 חייבת רכב", יש לא מעט חברות השכרת רכב שישמחו לספק לה כמעט כל רכב שתרצה.

תחושת הבטן שלי שזה יהיה משהוא קצת יותר עממי...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מאמין שאחד מבני המשפחה 'יתרום' לה רכב יוקרתי. בטח כמה רכבים רשומים על שם הילדים ואולי גם הנכדים אם יש לה.

איזה כייף לי :)

פורסם

הילדה עוד לא בת 40 כבר הדבקת לה נכדים. נוסף לכל האשמות שהיא חווה בתקופה האחרונה

אתה מאשים אתה שהיא סבתא. לא יפה...

פורסם

מה שעושים לה צריך לעשות גם לכל הטייקונים שמוחקים מיליארדים עם התספורות ולא מוציאים שקל מהכיס שלהם

ושנותנים להם לפרויקטים אחרים שוב כספי ציבור

קובי

:-)

פורסם
מה שעושים לה צריך לעשות גם לכל הטייקונים שמוחקים מיליארדים עם התספורות ולא מוציאים שקל מהכיס שלהם

ושנותנים להם לפרויקטים אחרים שוב כספי ציבור

אם הם מעורבים בפלילים (ע"ע דנקנר) עושים להם אותו הדבר.

כשהחברה שלהם לא מחזירה את החוב (ע"ע בן דב), לוקחים להם אותה.

מי שכן מגיע להסדר עם הנושים (והם כן מביאים כסף מהבית בשביל זה), הגיע להסדר. אין רע בזה.

זה עדיין חוקי להפסיד בעסקים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם הם מעורבים בפלילים (ע"ע דנקנר) עושים להם אותו הדבר.

כשהחברה שלהם לא מחזירה את החוב (ע"ע בן דב), לוקחים להם אותה.

מי שכן מגיע להסדר עם הנושים (והם כן מביאים כסף מהבית בשביל זה), הגיע להסדר. אין רע בזה.

זה עדיין חוקי להפסיד בעסקים.

חוקי אכן כן אך לא עם כספי ציבור

תשובה מחק לא מזמן מעל 1.5 מליארד וקיבל כסף מקרנות שוב לפרויקט אחר שלו !

צריך לחוקק חוק שמי שפעם אחתת ביצע תיספורת (וכמובן לא הביא כסף מכיסו) לא יוכל לקבל מימון מקרנות שכספי הפנסיה של כל תושבי ישראל מושקעים בהן.

אדם פרטי אם היה לו חוב ולא היה מחזיר יש לו אות קיין ולא יקבל הלוואות בסכומים גבוהים, אבל טייקון... חופשי עם הכסף של כולנו

קובי

:-)

פורסם

כל נושא הטייקונים ומחיקת החובות שלהם ע"י הממשלה ע"ח האזרח מראה שהשוק הפרטי הוא לא באמת פרטי והוא תלוי מאוד בשוק המוסדי ובגורמי השלטון. כך שכל נושא ההפרטות הוא לא ממש מעבר לכלכלה חופשית.

• תוכן חדש...