Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ענבל אור תלך לכלא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסביר לי בבקשה, מה האינטרס/ סיבה/ הגיון שאתה יוצא להגנתה?

אתה מרחם עליה?

מאוהב בה בסתר?:wink:

מבלי לגגל, אני זוכר שהשם שלו זהה לשם של אוליגרך רוסי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחזק את natco

ולא כי יש לי אינטרס להגן עליה, פשוט נמאס כבר לשמוע את השם שלה..

יאללה מיצינו, תביאו את האייטם הבא

יום טוב גם לך

פורסם

לא מיצינו ולא נעליים, הבחורה שרלטנית והגיע הזמן שהפרצוף היפה הזה יגלה את פרצופו האמיתי. שתרקב בכלא.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בשביל זה יש את מערכת המשפט.

עוד לא שמעתי את התקשורת מכניסה משהו לכלא,

למרות שלשפוט זה בהחלט הצד החזק שלה.

יום טוב גם לך

פורסם

יש גבול, אין צורך לדווח כל שטות , אז היא השאירה דירה מבולגנת , אבל מצד שני כתוב גם שהיא כבר שלמה שכירות עד לסוף חודש יוני ,

כך שהמשכיר לא צריך לבכות אם ישכיר שוב את הבית יקבל יותר מפיצוי הוגן.

ובהחלט אם הייתה הונאה צריכה לתת את הדין , אבל מפה ועד כמה תמונות עם ארגזים על הרצפה ורצפה שלא שטפו אותה כמה ימים ?

זה כבר גובל בהתעללות סתם בכדי להציק

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
תסביר לי בבקשה, מה האינטרס/ סיבה/ הגיון שאתה יוצא להגנתה?

אתה מרחם עליה?

מאוהב בה בסתר?:wink:

מבלי לגגל, אני זוכר שהשם שלו זהה לשם של אוליגרך רוסי.

לא הטעם שלי, כל הבוטוקס,והצבעים.

את הסיליקון הייתי משאיר.

:-P

ממש לא מגונן עליה.

להיפך. נראה שבית המשפט עושה את עבודתו נאמנה, בתפיסת רכושה, ושגם החקירה הפלילית מתהדקת סביבה.

סומך על שני הגופים שיחשפו את מה שצריך לחשוף, יקחו ממנה את מה שצריך לקחת, ואם יש צורך גם ישלחו אותה לנופש ארוך בנווה תרצה.

פשוט כבר נמאס לשמוע את ההתבכינויות שלה מצד אחד, ואת הטינופת שמוציא כל מהדורה המפרק תאב הפרסום, שטובת הנושים לא בהכרח בראש מעייניו.

יותר טוב שידאג לנושים הלא-מובטחים. הם המסכנים האמיתיים בסיפור הזה, גם אם יש להם אשמה תורמת לא קטנה במצבם.

זה שהיא תשב בכלא חסרת כל (חוץ ממה שהיא הצליחה להעביר לקיימן :-P) לא יועיל להם בכלום.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
ההונאה בבורסה ליהלומים גדולה כנראה פי עשר מזו של הגב' אור.

מישהו זוכר את שמו של החשוד לכאורה? (בכנות. בלי לגגל)

חנן אברמוביץ'.

ולהבדיל מגברת אור, הוא מימיו לא נחשף לתקשורת טרם פיצוץ הפרשה, וכמובן שגם לא מינף אותה לטובת עסקיו. אז עם כל הכבוד, מי שעושה שימוש במדיה כשזה נוח לה, שלא תבכה כשהתקשורת חוגגת לה על המרפסות בשניה שהיא מועדת.

אישה עלובה ונאלחת. אף פעם לא סבלתי אותה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נו, אז אין בינינו ויכוח.

גם אתה טוען שצדובר בעיתונות צהובה בלי שום ערך חדשותי.

הבעיה היא, שזה תופס כותרות לא במדורי הירכילות, אלא במדורים הכלכליים והחדשותיים המכובדים ביותר. ובעמודים הראשונים...

הגזימו.

פורסם

"התקשורת רוקדת על המרפסות.." - תרתי משמע? :-)

ולעניין חנן אברמוביץ - הוא גנב כ- 65 מיליון דולר, העניין שבבורסה שומרים הכל בפנים אז הרבה שנפלו אצלו לא יספרו ובצעדים נואשים לחלץ את עצמם, כנראה שיפילו עוד רבים אחרים שלא ידעו שהם עושים עסקים עם כאלו שכבר מזמן אין להם.

פורסם

יש הבדל גדול בינה לבין גנב היהלומים. הוא גנב מאנשי עסקים שלקחו סיכון ידוע בכך שנתנו לו אשראי. היא גנבה מאנשים פשוטים תוך מצג שוא שנכסף שלהם מובטח והרסה אותם טוטאלית ולא מדובר על כמה יהלומנים בודדים.

כולם יודעים מי זו אתי אלון ומה עשתה אבל הרוב לא יודעים מי זה רמי דותן שגרם נזק גדול פי כמה כי הוא לא פגע באנשים פרטיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יודעים יודעים וזוכרים את הפרשה הייטב. אבל מה הקשר?

מציע לחזור לנושא ענבל אור ולרדת מיהלומנים, תא"לים (לא בוכריס, רמי דותן) אתי אלון וכו...

פורסם
יש הבדל גדול בינה לבין גנב היהלומים. הוא גנב מאנשי עסקים שלקחו סיכון ידוע בכך שנתנו לו אשראי. היא גנבה מאנשים פשוטים תוך מצג שוא שנכסף שלהם מובטח והרסה אותם טוטאלית ולא מדובר על כמה יהלומנים בודדים.

כולם יודעים מי זו אתי אלון ומה עשתה אבל הרוב לא יודעים מי זה רמי דותן שגרם נזק גדול פי כמה כי הוא לא פגע באנשים פרטיים.

ממש לא הבדל גדול.

הנוכל המדובר היה מתווך. אין פה שום עניין של אשראי. הוא אמור להעביר סחורה מיהלומן ליהלומן, ולהעביר חזרה את הכסף מינוס עמלה.

אתה צריך להבין שעסקאות בבורסה נסגרות ללא חוזים מסובכים ותנאי אשראי מפליגים. אמנם לא בלחיצת יד "מזל וברכה" כמו שהיה לפני 25-30 שנה, אבל יש מה שנקרא "פתק", שהוא ההתחייבות לתשלום. במקרה של "תקלה", דברים ב99% לא יוצאים החוצה לתקשורת ולגורמי החוק. יש בוררות פנימית.

מי שרוצה להיות יהלומן, צריך לדעת לכבד את הקודים הללו. אחרת אף אחד לא יעבוד איתו.

ויהלומנים הם ממש לא פראיירים. לא נותנים לסתם מישהו מהרחוב לתווך להם עסקאות. מתווכים מתחילים עם עסקאות של כמה אלפי דולרים בודדים, ולוקח להם שנים להגיע להקיפים כמו אלו של הנדון.

ומה הכוונה "יהלומנים בודדים"? ראשית, בהקיפי ההונאה שפורסמו (שכמו שאמרו פה אנשים שכנראה מכירים את התעשיה הם רק קצה הקרחון) יפגעו גם המון עובדי משרדים שכירים, עובדי ייצור ומשרדים קטנים (לא כל היהלומנים הם מולטי מיליונרים) יקרסו.

להציג את זה כאילו ליהלומנים הטייקונים זו "מכה קטנה בכנף" ואילו נפגעי ענבל אור הם פועלי טקסטיל אומללים מדימונה, יתומים ואלמנות זה חטא לאמת.

מי שהלך להשקיע את כספי הפנסיה שלו בקבוצת רכישה בלי לבדוק מה ומי, שלא יבוא לבכות.

פינדר- מאמר מאלף. קראתי והחכמתי. תודה על השיתוף (ירון- תקרא. זה בערך מה שאתה טוען).

• תוכן חדש...