Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ענבל אור תלך לכלא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלפי מקרים בו אנשי עסקים שנמצאים במצוקה לווים כסף מהשוק האפור, כאשר כל זב חוטם יודע , שבכך עברת את נקודת האל חזור, אבל זה נעשה כי משוכנעים שהנה הסיוע הזה יעביר אותם את המשבר ויעמדו על הרגליים מחדש.

לא רמאות ולא בטיח.

וגם הגברת הלכה בדרך הזו.

לשון אחר היא האמינה בעסק שלה.

השורה הזאת מזכירה לי מהמרים כפייתיים, ולא בכדי.

אין שום דמיון בין אנשי עסקים נורמטיביים שהשקיעו את האם אמא שלהם במפעל חיים, ורואים שהוא הולך להם בין האצבעות לנסות להצילו, לבין מהמר בטח ובטח לא כפייתי.

שימוש בשוק האפור זו חציה לאיזור מסוכן ביותר, ועדיין אן לזה שום קשר להמהמר כפייתי אלא אמונה שניתן להחזיר את העסק לפסים הנכונים.

לא תמיד זה מצליח , והיה עדיף שלא להיזקק לשוק האפור.

ישה,

כשאתה גונב מבנקים ומהמוסדים... ניחא (למרות שזאת לגמרי גניבה)

אבל לקחת כסף מאנשים פשוטים ולדעת שלא תוכל לעמוד בהתחייבות שלך ובטח לא להחזיר להם את הכסף זאת רמאות גדולה.

היא היתה צריכה להרים דגל אדום בזמן ולהתריע ובמקום זה היא העדיפה להוריד חצי מליון שקל בפדני.

סלח לי ישה! הבחורה נבלה.

אני לא מבחין בין גניבה לגניבה.

את הידיעה שהיא לא יכולה להחזיר יש להוכיח, ובטח את הידיעה שהיא לקחה את הכסף בכוונה שלא להחזיר.

בוא נדמיין לרגע שלבחורה יש הון אישי שלה שאותו הרוויחה במהלך השנים והיא החליטה , כדי לרומם את נפשה , להוריד זאת על תכשיטים, כדי להראות גם לסביבה שהעסקים כרגיל, דבר שמאוד חשוב ברגעים קריטיים בחיי עסק, כדי שלא להיקלע למצב בו נבואה מגשימה את עצמה.

דמיין מצב בו כולם רצים לבנק לבקש את כספם. הבנק קורס ברגע.

את הדגל היו חייבים להרים רואי החשבון של החברה.

גם חשב / מנהל הכספים של החברה, ברגע שהוא מרגיש בעיה או רואה שעושים משהו שיכול להכניס את החברה לסחרור, וכמובן חברת רואי החשבון החיצונית שאמורה לבקר ולחתום על דוחות החברה.

כיוון שמדובר בחברות פרטיות, אין לי לפחות, מושג מה נרשם על ידי רואי החשבון .

שכירים של החברה גם בדרגות גבוהות כמו חשב /מנהל כספים צריכים לגייס את כל כישרונותיהם כדי לסייע להוציא את החברה מהבוץ, וכל עוד אין עבירות פליליות, הנאמנות שלהם היא רק לחברה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי עיתון "ישראל היום", תתקיים היום מכירת חיסול של פריטי המשרד של הגברת המחומצנת, בין השעות 10:00 ל-13:00 במגדלי עזריאלי.

אני משער שיש שם הרבה דברים שווים.

בהצלחה.

פורסם

בעיתון כתוב שיש לה 9 דירות ו-2 רכבי יוקרה. מעניין מתי הם יוצעו למכירה.

ואתמול שמעתי ש-12 עורכי דין היא כבר הספיקה להחליף...

ממש טלנובלה... בקרוב הסרט....

זאת ועוד - התחילו לרוץ בוואטסאפ מלא תמונות/בדיחות עליה. תדמיינו את התמונה שבאה עם הכיתוב הבא "מעניין אם ל'מרפסת' שלה היא קיבלה אישור מהעיריה"...

פורסם

לא בהכרח שהם יוצעו למכירה. סביר שכן לאור בּוּקָה וּמְבוּקָה וּמְבֻלָּקָה וְלֵב נָמֵס וּפִק בִּרְכַּיִם

תלוי מה ההתחייבויות האישיות שלה כלפי הרוכשים / נושים / רשויות המס

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לפי מה שאני מבין מדובר רק על הקפאה. לא העלו את המסך. לא מבין איך אפשר לגעת בנכסים האישיים שלה כל עוד החברה היא חברה בע״מ ללא ערבויות אישיות.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הקפאה חלפה מיום 5.4.06 שם הולכו כל החברות לפרוק זמני והיא להליך של כינוס נכסים זמני ( שלב בהליך של פשיטת רגל )

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אם הנכסים ה"פרטיים" שלה נקנו מכספי החברה או מכספים שלא שולמו עליהם מיסים כחוק, או שיש לה התחייבויות אישיות, אז אפשר יהיה לקחת / למכור / לחלט וכו גם את הנכסים האלו.

ושוב קצת ציניות: אם ה'מרפסת' הפרטית שלה הוגדלה מחשבון החברה, האם מותר להכריח אותה להחזיר את המצב לקדמותו?

פורסם

אני קיבלתי תמונה אחרת, היא עומדת עם סרגל ענק (כזה של אדריכלים) והכיתוב אומר "כזה זין הכנסתי לרוכשים אצלי".

מהתבוננות מקרוב (בפנים, יא סוטים, לא בציצים), נראה שזו בכלל לא היא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתם יורדים

ביקשה שיישאר לה הרכב כי היא חד הורית עם 4 ילדים קטנים.

יש לה איש יחסי ציבור לניהול משברים אידיוט, או שהיא לא מבינה שהיא צריכה לקחת אחד כזה.

ככה מופע החמלה של אמא שלה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)
מהתבוננות מקרוב (בפנים, יא סוטים, לא בציצים), נראה שזו בכלל לא היא.

צודק.

אני תהיתי של איזו חברה התרסיס לניקוי חלונות.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

אני לא מבין את ההתנפלות הגדולה על רוה״ח.

מי בכלל הסתמך על הדוחות שלהם חוץ מאולי בנקים (שגם ככה הם נושים מובטחים ואין מה לרחם עליהם) ?

הרי אף רוכש לא ביקש (וקיבל) את הדוחות של החברה לפני שהוא קנה דירה.

אז במה דברים אמורים?

פורסם
אתם יורדים

ביקשה שיישאר לה הרכב כי היא חד הורית עם 4 ילדים קטנים.

יש לה איש יחסי ציבור לניהול משברים אידיוט, או שהיא לא מבינה שהיא צריכה לקחת אחד כזה.

ככה מופע החמלה של אמא שלה.

הייתי מחליף לה הריינג' רובר באיזו פונטו או צרפתייה ישנות ומקרטעות.

שתבין מה זה לתקוע אנשים באמצע הדרך.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...