Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הדבק הכי טוב שאני מכיר, ואני צריך להצמיד משהו לזכוכית ברכב.

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש להם משהו מיוחד לרכב?

אני משתמש בריבועי דבק דו"צ שלהם בד"כ, או בפס מגולגל, שניהם נמכרים באייס, הום סנטר ואפילו סטופמרקט

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שלל אביזרי רכב שונים ומשונים מגיעים עם הדבק השחור היחסית עבה שלהם, כמו מדבקות הגנה לדלתות, מצלמות דרך ועוד לא מעט דברים שקצרה היריעה מלמנות. 

אני ראיתי בהומוסנטר\גייס את הלבן הרבה פעמים, אבל הוא לא מה שאני מחפש. דווקא השחור העבה הוא זה שיותר מתאים לי, ואתם מוזמנים לצטט אותי על זה לחתימה! :lol:

פורסם

אכן זה הלבן בריבועים ובפס מגולגל (פס מגולגל לבן, עוד חומר לחתימה).

לא נתקלתי בשחור, אבל גם לא נתקלתי בבעיות עם הלבן, אל תהיה גזען

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

הדבק הדו צדדי שאתה צריך זה מה שמופיע בתמונות שצירפתי לך.

אני רכשתי בארכה חולון אבל גם בחנויות ארטא/קרביץ או חומרי בניין מחזיקים את הדבק הזה.

3M=SCOTCH

20200614_133907.jpg

20200614_133857.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם

לדעתי גם הלבן המגולגל וגם הקוביות הלבנות (עוד קצת חומר לחתימה) גם נמכרות תחת השם סקוטש

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 9 דקות, מרק10 כתב:

הדבק הדו צדדי שאתה צריך זה מה שמופיע בתמונות שצירפתי לך.

אני רכשתי בארכה חולון אבל גם בחנויות ארטא/קרביץ או חומרי בניין מחזיקים את הדבק הזה.

3M=SCOTCH

20200614_133907.jpg

20200614_133857.jpg

לפי התמונות, מדובר על דגם VHB 4611 או על דגם 40021915 (או ...950 שהוא ארוך יותר). 

תודה מרק! מפה אוכל לאתר אותו.

פורסם (נערך)

לדעתי המק"ט של ארכה לא נכון. בכול מקרה לפי סריקה של הברקוד המוצר נקרא 3M 411 Scotch Outdoor Mounting Tape 1 Inch By 60 Inch.

* אכן יש קצת בלבול בתיאור המוצר בין האתרים של 3M למשווקים שלהם בחו"ל ובישראל. לך תדע אולי בארץ מקבלים את הדבק בתפזורת ואורזים אותו באריזה מתאימה.

https://www.hardwareandtools.com/3m-411-scotch-outdoor-mounting-tape-1-inch-by-60-inch-cjka-3832.html

https://www.moseri.co.il/items/1931210-גליל-דבק-דו-צדדי-חזק-במיוחד-מתאים-לעבודות-חיצוניות-3M-SCOTCH

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם (נערך)

יש ל-3M כל מיני דגמים של דבק דו"צ, אני מניח שאתה מתכוון לדבק שמגיע עם מצלמות רכב או התקנים של גופרו, שזה לרוב דגם 5952, כאן למשל :

https://www.ebay.com/itm/3M-VHB-5952-Double-sided-Acrylic-Foam-Adhesive-Tape-Automotive-3-Meters-Long/171318675730?hash=item27e3638912:g:dqkAAOSwmLlX22d6

וזה פירוט של התכונות מהאתר של 3M של שני הדגמים :

https://multimedia.3m.com/mws/media/1217130O/3m-vhb-tapes-4611-and-5952.PDF

עריכה אחרונה על ידי misterb
  • אהבתי 2

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לצערינו ה-VHB נמכר בארץ בגלילים גדולים בעלות של 200-400 שקלים. מנסיוני הדבק שהצעתי מצויין ואני לא אתפלא שגם הוא ממשפחת VHB תחת שם או מיתוג אחר.

פורסם

תזמין פשוט מאמזון או מאיביי...

בלתי יאומן - מאות שקלים? יש לי גלילים של זה 5952 בארגז כלים...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני גם משתמש בשחור ה-4011 שמרק העלה את התמונה שלו, המון. נקרא outdoor mounting tape. קניתי פעם בהום סנטר די ביוקר ועדיין יש לי. מתאר לעצמי שכדאי להזמין מחו"ל.

הוא משאיר אבק ללבן עם הנייר קוביות שלהם, הרבה יותר חזק ממנו בכמה רמות.

יש לי רק בעיה אחת איתו.

מדביקים אותו על העצם שרוצים להרכיב. ואז צריך לקלף את הנייר האדום כדי לגלות את הדבק מהצד השני. זה נורא קשה, צריך סכין חדה כדי להפריד ותמיד הדבק יורד מהעצם אותו אתה רוצה להדביק. כל הדבקה הופכת לסיוט.

לזכותו ייאמר, שדברים שהדבקת איתו מחזיקים שנים, לדוגמה סמלים ולייסטים על גוף הרכב מחזיקים שנים גם עם שטיפות וגשם.

להדביק את הסמל המשומש שמופיע בתמונה לוקח כשעה, לגזור מלא חתיכות קטנות ולקלף מהם את הנייר המגן. זה מחזיק לנצח.
(סמל חדש מגיע עם דבק מוכן, אבל המחיר בהתאם)

20190506_083336.jpg

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...