Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 59 דקות, ChemGuy85 כתב:

ראש עיר אידיוט. החריב את העיר עם פרויקט reway סלל נתיבי תחבורה ציבורית שעומדים שוממים כי כמעט כולם עובדים מחוץ לעיר. הבטיח מחיר למשתכן ב-2017 במעמד ראש הממשלה תחת הכותרת "הסכם גג הכי גדול במדינת ישראל". שלוש שנים חלפו ואפילו לא התחילו לחפור. שמעתי שהתחילו לקדם שכונה חדשה ליד פארק לכיש, אבל פתאום נמל אשדוד התעורר והתחיל לטעון שהשטח בכלל שייך לנמל. 

עכשיו ראש העיר "הגאון" שלנו מקדם איזה פארק הייטק ליד הרכבת. נראה מה יצא מזה. 

אני אמרתי כבר לפני שהתחילו עם הפרוייקט הזה, שרק בלאגן יצא מזה.

העיר הזאת בכלל לא צריכה את הנתיבים האלו, כי כמו שאמרת רוב תושבי העיר עובדים מחוץ לעיר, ואולי 5% מהאוכלוסייה משתמשת בנתיבים.

מה שאשדוד צריכה זה יותר יציאות וכניסות לעיר,לא יתכן שעיר עם אוכלוסייה בגודל כזה של עובדים מחוץ לעיר תדחס כל בוקר וערב ל- 2 כניסות שאחת תמיד מלאה ממשאיות שיוצאות מהנמל, רק לפני כמה ימים נתקעתי בפעם הלא יודע כמה ביציאה מהעיר בגלל תאונה, שפשוט מכניסה את העיר לעוצר.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 10 שעות, SniR89 כתב:

אני אמרתי כבר לפני שהתחילו עם הפרוייקט הזה, שרק בלאגן יצא מזה.

לתושבי העיר יצא בלאגן , למישהו אחר יצא כמה מאות אלפי שקלים בחשבון הבנק.

פרוייקט שצריך לעבור למבקר המדינה, 0 הגיון.

פורסם (נערך)

אני לא יודע אם לסרי מושחת או שהוא פשוט חי באשליות. אולי גם וגם. בכל אופן ההחלטות שהוא מקבל בעיר חסרות היגיון לחלוטין. פרויקט Reway לא הטיב עם תושבי העיר. ראשית אף אחד כמעט לא משתמש בנתיבים כי רוב התושבים בכלל לא עובדים בעיר ולא משתמשים בתחבורה ציבורית בשביל להגיע למקומות עבודה. שנית, אני מוכן להישבע שאחרי שסיימו את הפרויקט משהו בתזמון של הרמזורים ביציאה הדרומית השתבש לחלוטין. אפילו אם אני יוצא מהבית ב-6:00 בבוקר לוקח לי 5-7 דקות אקסטרה לצאת מהעיר בהשוואה למצב שהיה קודם ואני גר ממש ליד הכניסה הדרומית. אנשים שיוצאים ב-7:00 וצפונה נתקעים בפקקי ענק. 

הוא מאשר בנייה של מגדלים לעשירים ומשקיעים כי מבחינתו מגדלים זה "סמל סטטוס" ומתעלם לחלוטין ממצוקת הדיור של הדור הצעיר. מחיר למשתכן שאושר ב-2017 עדיין לא נכנס לעיר. הוא מאשר כל מיני פרויקטים הזויים של בתי מלון כאילו אשדוד היא רביירה של המזרח התיכון. כאילו מי לעזאזל ילך לנפוש באשדוד במרחק שעה וחצי מתל אביב וירושלים? בת ים אני עוד מבין העיר הרבה יותר קרובה לתל אביב, אבל אשדוד... לפחות הוא מקדם בנייה של פארק הייטק ליד הרכבת למרות שהפארק הזה לא יפתח לפני 2025 ואני אופטימי כאן. 

בקיצור משהו לא טוב עובר על העיר ב-10 השנים האחרונות. סדר העדיפויות מעוות לחלוטין, כל מיני פרויקטים של פילים לבנים והתעלמות מוחלטת ממצוקות של תושבים בנושאים של דיור, תחבורה, מקומות עבודה. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • רעיון טוב! 1
פורסם

סדר העדיפויות בעיר מעוות לחלוטין (ואפשר לנחש למה, אבל זה לגמרי ניחוש).

אין דיור, אין עבודה, העיר פקוקה לחלוטין.

במקום לעשות reway מפגר במיליונים מוטב היה לו סללו נת"ב ביציאות מהעיר כדי שלפחות אוטובוסים ונסיעות שיתופיות היו מקבלים עדיפות.

היה עולה הרבה פחות ומשפיע על הרבה יותר אנשים.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...