Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוני עדיפות לטעמי בגלל הסאונד העדיף

הדור השלישי הנוכחי גם הביטול רעשים מעולה.

שחקן שלישי פה זה אגב סנהייזר hd2 שבהחלט באותה רמה - לדעתי נשמעות יותר טוב מהסוני (השוותי כמה פעמים אחד מול השני) אבל כבדות יותר.

יחד עם זאת - גם אני שונא את התמחור של אפל , ואמרתי לעצמי שאני לא אקנה - אבל אחרי פעם אחת שניסיתי בחנות - נתתי את הסנהייזר לאשתי , את האיירפודס הרגילות מכרתי ועברתי לפרו בתור אוזניות יחידות.

המצב transparent שלהם בהחלט ג א ו נ י! כמה וכמה רמות מעל כל מצב דומה שאני שמעתי וניסיתי.

האיכות אודיו שלהם ממש אחלה

ולטעמי האיכות שמע בדיבור לא רעה. פחות טובה מהאיירפודס הרגילים (שהיו פנומנאלים לשיחות) אבל עולה על אלו של הסנהייזר ושל הסוני מבחינת איכות השמע של הצד השני (מהחוויה שלי דרך שיחות במק)

בסופו של יום אפשר לשנא את אפל , את התמחור שמרגיש מרגיז - אבל זה סט אוזניות אחד שמתאים להכל. ויותר זול מסט אחד של on ear אז תכלס שה פסיכילוגי.

אגב - רצתי איתן , טסתי איתן , אני משתמש בהם במשרד , בניו יורק באוטובוס וסאבווי - הן אש.

בהחלט מוצר מעולה.

לגבי חיקויים סינים - זה אוכל ברגילות, לא בפרו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
אישית אני ממש לא מחשב את עצמי "אודיופיל", ולמעשה משתמש באוזניות זולות יותר מה 35/XM3, שמספקות אותי לחלוטין. אודיופילים בהחלט לא מחשיבים אותי אודיופיל, כי כל ANC זה השטן מבחינתם.

ללא ספק אין מה להשוות בין נוחות השימוש בין אוזניות שנכנסות לכיס ונעלמות שם לבין בונגילה עצומה שיושבת לך על הראש.

אם רק האיירפודס לדורותיהן לא היו נראות כ-ל כ-ך טיפשי (מה הקשיות האלו שנשפכות החוצה מהאוזניים? ברצינות?), הייתי שוקל ברצינות לקנות זוג גם. לא חסרים עיצובים טובים יותר שמוכלים באוזן או לא נראים הזוי, נראה שהם קלעו בכל דבר אחר עם האוזניות האלו, אז למה אפל, למה.

הקשיות האלו בדרך כלל מכילות את הסוללה ומיקרופונים (ANC מחייב מספר מיקרופונים).

יש עיצובים שונים כמו של Bose SoundSport או Galaxy Buds אבל בסופו של דבר או שהם מתפשרים על סוללה קטנה יותר או שזה אותו גודל אבל בצורה אחרת.

הגדילו לעשות Anker SoundCore שעשו אוזניות כמעט זהות בשני עיצובים, Liberty Air 2 עם קשים ו-Pro בלי.

אני קניתי לפני כמה שבועות Liberty Air 2 כאלו, והן החליפו אצלי כמעט את כל האוזניות - AKG חוטיות (עם מתאם Type C) למשחקים, Jabra Talk לשיחות, ואת רוב השימושים של הסנהייזר HD4.50.

הדיליי עם אנדרואיד הוא בערך 100 מילי שניות, בפועל לא מרגישים דיליי, ככה שזה מרגיש כמו אוזניות חוטיות במשחקים, מתפקד כאוזניה בודדת גם (כל אחת מהן) במקום הג'אברה, איכות שמע מצוינת (יחסית ל-Earbuds, אבסולוטית הסנהייזר עדיין טובות יותר), לא תופסות הרבה מקום, וזה גם יתרון נחמד מבחינתי שהטעינה היא בשקע Type C כמו הטלפון וגם טעינה אלחוטית (שזה הכי נוח לי, שם את הקייס על המטען האלחוטי בעבודה ואחרי שעה הוא מלא).

למעט ה-ANC הן לא נופלות מהאיירפודס פרו או איירפודס 1 או 2, ועולות בערך שליש (450 שקל, קניתי באילת בלי מע"מ יצא איזה 380).

הסנהייזר עדיין מסתובבות איתי אבל הן בעיקר בשימוש כשאני צריך ANC, שזה לא הרבה, אחרי בערך חצי שעה זה עושה לי סחרחורת קלה.

נטו הוצאתי בדיוק 700 שקל על כל הסטאפ הזה, את הסנהייזר תפסתי במבצע בלאק פריידיי שנה שעברה ב-625 שקל, קיבלתי 300 החזר מהעבודה על קניית אוזניות ANC יצא 325 שקל, עוד 380 על הליברטי אייר).

אני לגמרי רואה איך אוזניות TWS טובות עונות על כל הצרכים של האדם הממוצע, ו-95% מהצרכים של רוב האנשים.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני רק שאלה, אני לא אוהב להתפשר על סאונד (עד סכום מסויים). הסטאפ שלי הוא אוזניות HD598cs (over ear) + ברווז (DAC) ובד"כ שומע ב-TIDAL.

פעם אני מניח שהיה פער מול האוזניות האלחוטיות ומבטלות רעש. האם זה המצב גם היום? עד כמה מתפשרים על סאונד?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

עם aptX אני אישית לא הרגשתי הבדל, אבל יש לי אישור מהרופא שהשמיעה שלי לא משהו :lol:

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
אני רק שאלה, אני לא אוהב להתפשר על סאונד (עד סכום מסויים). הסטאפ שלי הוא אוזניות HD598cs (over ear) + ברווז (DAC) ובד"כ שומע ב-TIDAL.

פעם אני מניח שהיה פער מול האוזניות האלחוטיות ומבטלות רעש. האם זה המצב גם היום? עד כמה מתפשרים על סאונד?

יש לי QC25 וכמה אוזניות פתוחות טובות שמחוברות למגבר וDAC.

הבוס לא ברמה, ולא קרובות. מבחינתי זה לחלוטין בסדר, קניתי את הבוס בעיקר בשביל טיסות ונסיעות, והדגם הזה בגלל שהוא עתיק עלה לי רק 120$+- ולמחיר הזה זה דיל טוב.

את האוזניות של אפל לא ניסיתי, אבל אני בספק שהן יכולות לעמוד מול דרייבר 50mm במבנה של אוזניות פתוחות. מניח שמי שקונה אותן לא עורך את ההשוואה הזו ונהנה מהן כי הן מביאות הרבה איכויות אחרות וגם סאונד לא רע, אה והן גם פיציות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

חשבתי אולי אפשר לאחד את כל השימושים לסט אחד, כנראה שאי אפשר בלי להתפשר קצת על הסאונד.

יש לי גם פתוחות (HD579) אבל הן פחות רלוונטיות למשרד כמובן.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אז השתמשתי באיירפודס פרו בטיוב. אחלה אוזניות, אבל איכות ביטול הרעשים שלהם לא באותה רמה של הבוס. לא מתקרב אפילו. עשיתי כמה ניסויים באותה הנסיעה (יש לי גם את הבוס וגם קניתי את האיירפודס), והבוס משמעותית יותר טובות בזה. גם פאסיבית וגם אקטיבית.

יחד עם זה, השימושיות והנוחות תפעול של האיירפודס מדהימה. אז כן, הקרבה של איכות ANC לעומת שימושיות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
חשבתי אולי אפשר לאחד את כל השימושים לסט אחד, כנראה שאי אפשר בלי להתפשר קצת על הסאונד.

יש לי גם פתוחות (HD579) אבל הן פחות רלוונטיות למשרד כמובן.

כשמאחדים שימושים מתפשרים השאלה כמה זה קריטי. יכול להיות שאיירפודס האלו הן אחלה פשרה ואתה תמצא את עצמך משתמש בהן ב90% מהזמן אין לדעת עד שמנסים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הייתי בדיוק באותה דילמה.

בעבודה הקודמת הייתי במשך שנתיים וחצי עם QC35, אוזניות נפלאות.

כשעזבתי הייתי צריך לבחור מה לקנות, ואחרי שקראתי את כל מה שיש לאינטרנט להציע בנושא, הבנתי שאין לי מושג.

בטיימינג טוב מצאתי את עצמי בדיוטי פרי, שמעתי את הסוני. נחרדתי. הסאונד שלהן מנופח, עם נמוכים מהמהמים (לא מהממים!), ממש לא מאוזן. דווקא את הסינון רעשים שלהן מאוד אהבתי.

לגבי שיחות טלפון - נקודה חשובה - (שלצערי מתבססת רק על סרטון השוואה מוצלח ביוטיוב שלא הצלחתי למצוא עכשיו) בסוני כמעט לא אפשרי כמעט לבצע שיחות. שומעים אותך חרא. ברמה שלא שווה לטרוח.

בסוף קניתי את הNC700 של BOSE ואני מאוד מרוצה. הן נוחות, שומעים טוב, ביטול רעשים מצויין.

קצת מוזרה השליטה באמצעות טאצ', ברוב המקרים זה נוח ומתרגלים לזה מהר, אבל עדיין לפעמים כשאני מוריד אותן אני בטעות מתחיל לנגן שוב בלי לשים לב.

העניין הכי רציני שמבאס אותי בהן הוא דווקא קישוריות, ופה אני לא בטוח שזה לא אשמתי איכשהו - מדי פעם פשוט הסאונד מתנתק לי מהמחשב. האוזניות נשארות מחוברות, אבל הסאונד לא יוצא אליהן.

לא קרה לי עם ה35 מעולם.

זה מתסכל, ומרגיש כמו מוצר לא בשל, ואין עדיין עדכון גרסא.

אבל להגיד שזה היה מונע ממני לקנות אותן? לא.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מצאתי עליהן דיל באמזון שהביא אותן לכמעט אותו מחיר של הQC בארץ.

בשביל 700 שקל (ההפרש שהיה עליהן בארץ בזמנו) לא שוות את השדרוג, בשביל 140 שקל כבר כן.

יש להן טעינה מהירה יותר, סינון רעשים טוב יותר, איכות שיחה משופרת, הסאונד קצת יותר מוצלח אבל בצורה די זניחה בעיני (אולי השוואה back to back תראה תוצאות אחרות, אבל זה לא המצב).

חוץ מזה, ביאס לי את התחת להוציא 1100 שקל בשביל משהו שהיה לי, והעדפתי להוציא עוד קצת ולהרגיש שהשתדרגתי :shock:

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...