Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב כיום יש לי גם איירפודס פרו, בטיסות האחרונות לקחתי את הסוני בתיק אבל בתכלס לא הוצאתי אותן והשתמשתי רק באיירפודס. אם אני חייב לבחור זוג אחד מבין כל השלושה אין בכלל שאלה - איירפודס, בלי למצמץ.

אתה יכול בבקשה לפרט למה?

בגלל שהן קטנות יותר ופחות מסורבלות?

איך בידוד הרעשים שלהן ביחס לסוני ולבוס?

ואיכות הסאונד?

פורסם

למנוסים פה עם תחליפים סינים או כאלה שחזק בביקורות וסקירות באתרים העולמים - אין חיקוי או תחליף סיני טוב לאירפוד פרו?

או בכללי לאוזניות כל שהן שמבטלות רעשים בצורה מעולה?

הרי הסינים מחקים הכל. זה כבר קיים שנים האוזניות האלה.

עד עכשיו לא יצא שום חיקוי מוצלח? מלבד המראה. שבפועל אכן עושה את הפעולה בצורה טובה?

אני מתעלק על השרשור שלך כמובן לתת גם כיון לאוזניות בפחות מאלף שקל ליחידה.

פורסם

מקריאה ברשת הבנתי שיצא חיקוי של שיאומי לאייר פודס. בינתיים אין ביקורות.

ה-truly wireless של סוני עולות בארץ 800 שקלים.

הסיבה היחידה שלא רכשתי אותן היא בגלל שאני משתמש המון באייפד פרו ורציתי אוזניות שיעבדו בסנכרון מושלם.

פורסם
אתה יכול בבקשה לפרט למה?

בגלל שהן קטנות יותר ופחות מסורבלות?

איך בידוד הרעשים שלהן ביחס לסוני ולבוס?

ואיכות הסאונד?

א. הרבה פחות סרבול, הרבה, ההפרש בשימושיות הוא עצום (האיירפודס בכיס של הג׳ינס כל היום, הסוני... פחות)

לכן אמרתי שאם הייתי רוכש זוג *אחד* בלבד, אז אין בכלל שאלה

ב. פחות טוב, אבל לא רע בכלל. בוא נגיד שהייתי במטוס (אבל לא טרנס-אטלנטי) ולא הרגשתי את הצורך לשלוח יד לתיק ולשלוף את הסוני, אז כנראה שהמצב לא רע.

ג. תשמע, אני לא אודיופיל (בקושי נקרופיל...), אז לא יודע כמה הדעה שלי שווה. איכות הסאונד, לדעתי, מצוינת. חסר לי קצת באסים אבל לא קריטי. איכות השמע בשיחות ממש ממש טובה ומדובר ב״אוזניה״ מהשורה הראשונה.

למנוסים פה עם תחליפים סינים או כאלה שחזק בביקורות וסקירות באתרים העולמים - אין חיקוי או תחליף סיני טוב לאירפוד פרו?

או בכללי לאוזניות כל שהן שמבטלות רעשים בצורה מעולה?

הרי הסינים מחקים הכל. זה כבר קיים שנים האוזניות האלה.

עד עכשיו לא יצא שום חיקוי מוצלח? מלבד המראה. שבפועל אכן עושה את הפעולה בצורה טובה?

אני מתעלק על השרשור שלך כמובן לתת גם כיון לאוזניות בפחות מאלף שקל ליחידה.

תשמע,

אני שונא את אפל. שונא.

במשך שנתיים אני מנסה לרכוש חיקויים סיניים בכל מיני רמות (היקרים שבהם עלו $80 - pamu slide, אז לא רק בזיל הזול). פאקינג שנתיים.

לא הצלחתי למצוא תחליף ל true wireless, מאיזושהי סיבה הם עושים את זה בצורה מחורבנת, תמיד משהו דפוק - הקישוריות לא עובדת, יש לאג, איכות שמע צ׳יקמוק, איכות הרכבה מאעפנה - בד״כ שילוב.

שנתיים שאני מנסה בכל הכוח לא לשלם לאפל את המחיר השערורייתי שהם מבקשים. שנתיים... ובוא, מצטער אם זה נשמע פלצני, אבל זה לא שאני לא יכול להרשות לעצמי. זה עניין של עקרון.

קיצר כפי שאתה רואה בסוף נשברתי. אני משווה את הרכישה הזו ל hate f**k - אתה נהנה מזה, אין ספק, אבל אתה עדיין שונא את עצמך בסוף. פייר? לא מתחרט. (כן שונא את עצמי)

עדיין לא השתמשתי באיירפודס פרו, רק ברגילות, ואני באמת תוהה איך אנשים יכולים להשוות במה של over ear (מוצלחות! לא מהבינוניות) לבמה של in ear, אפל הצליחו לפצח את נוסחת הקסם איך משיגים אפקט של במה רחבה עם דרייבר קטן?

מעניין, אצטרך לראות בעצמי מה הסיפור....

כנראה כי לא כולם אודיופילים (: אני לא יודע כן במה לא במה, אדם פשוט אנוכי, ואני משווה חבילה מול חבילה. בהשוואה הזו האיידפודס מנגבות עם הסוני את הרצפה, עבורי. הפער באיכות השמע, אם קיים כזה (כנראה קיים, אני פחות שם אליו לב), לא מדגדג אפילו את הפער בנוחות השימוש (האיירפודס טובות יותר בכמה סדרי גודל), ומכאן ההשוואה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ביטול רעשים הוא פונקציה של איכות ומיקום וכמות המיקרופונים, יחד עם אלגוריתם.

לכן יכול להיות הבדל מאוד גדול בין ביטול רעשים של חברה זו או אחרת. וזה דיי מוחשי, אפילו באוזניות שהיו / יש לי וכאלה ששמעתי. שזה כולל למשל JBL E65BTNC, JBL Everest 710 (חושב שזה הדגם), Bose QC35, QC35 2, Sony XM3 וגם הדגם ביניים של סוני לא זוכר את הדגם המדויק.

ובסוף יש לי סנהייזר HD4.50 שהכי אהבתי את החתימת קול שלו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
האיירפודס פרו עובדות עם אנדרואיד?
כן, יש לי פיקסל 3

לא, זה לא מושלם כמו עם אפל, יש פה ושם גליצ'ים

האייפון 11 מכשיר טוב במחיר טוב והפיקסל מעצבן אותי, אז לאחרונה שוקל לחזור לצד האפל

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
למה אתה בוחר להשתמש ב qc35 ולא באיירפודס פרו בטיסות?

איך האיכות סאונד ובידוד הרעשים בין שתי האוזניות?

אני תמיד עם שניהם (או לפעמים אני לוקח את הQC20 במקום QC35 בגלל מקום). בדרך כלל אהיה עם האיירפודס בהמראה ואקשיב למוזיקה כאשר בהמשך אעבור לבוס בעיקר עם האיירפודס אני לא יכול להשתמש במערכת הבידור בטיסה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

כנראה כי לא כולם אודיופילים (: אני לא יודע כן במה לא במה, אדם פשוט אנוכי, ואני משווה חבילה מול חבילה. בהשוואה הזו האיידפודס מנגבות עם הסוני את הרצפה, עבורי. הפער באיכות השמע, אם קיים כזה (כנראה קיים, אני פחות שם אליו לב), לא מדגדג אפילו את הפער בנוחות השימוש (האיירפודס טובות יותר בכמה סדרי גודל), ומכאן ההשוואה.

אישית אני ממש לא מחשב את עצמי "אודיופיל", ולמעשה משתמש באוזניות זולות יותר מה 35/XM3, שמספקות אותי לחלוטין. אודיופילים בהחלט לא מחשיבים אותי אודיופיל, כי כל ANC זה השטן מבחינתם.

ללא ספק אין מה להשוות בין נוחות השימוש בין אוזניות שנכנסות לכיס ונעלמות שם לבין בונגילה עצומה שיושבת לך על הראש.

אם רק האיירפודס לדורותיהן לא היו נראות כ-ל כ-ך טיפשי (מה הקשיות האלו שנשפכות החוצה מהאוזניים? ברצינות?), הייתי שוקל ברצינות לקנות זוג גם. לא חסרים עיצובים טובים יותר שמוכלים באוזן או לא נראים הזוי, נראה שהם קלעו בכל דבר אחר עם האוזניות האלו, אז למה אפל, למה.

פורסם

מסכים איתך לגבי הדור הראשון, בדור השני השטרונגול התקצר משמעותית ואני חושב שהן נראות טוב - יותר מכל הtrue wireless שאני מכיר (לא אוהב את העיצובים ה"שמנים")

אבל כמובן שזה עניין סובייקטיבי

מה שמרגיז אותי זה המחיר, 250 דולר זה יקר מדי. אשתי הגדירה את זה טוב - אפל אלופי התמחור, ובפרט מציאת המחיר המקסימלי שתהיה מוכן לשלם (אני לא חושב שהייתי מוכן להשקיע 300, 250 זה היה כבר בקצה של הקצה מבחינתי, לדעתי 200 זה תמחור יקר כך הגיוני - אבל בסופו של דבר רכשתי כך שעובדתית אני טועה והם צודקים, יימח שמם...)

• תוכן חדש...