Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אני שמן - מה עושים?


nimrod7676
שימו לב! השרשור הזה בן 1412 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חומוס ופיתות?

 

כשאתה אומר חומוס, אתה מתכוון למוצר הטרי שמוכרים בחומוסיות, או הגריז השמנוני בקופסא שמוכרים בסופרמרקט? אפילו שלשניהם יש את אותו השם זה לא בדיוק אותו הדבר... :wink:

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 290
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המוצר הטרי שאוכלים בחומוסיות.

יש לי חבר ערבי שלימד אותי מתי ואיך ואיפה אוכלים חומוס. כשאוכלים אותו טרי ובבוקר, הוא ממלא אותך טוב להרבה שעות. זה לא מרגיש דומה לדבר שקונים בסופר. בסופר כבר עדיף לקנות טחינה גולמית.

אבל הפיתות זה החלק הפחות מומלץ בארוחה הזו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנשים אומרים פה המון שטויות.

 

לא צריך להמנע מפיתות ומוצרי חלב. הרזייה זה נטו כמה קלוריות אתה שורף ביום (מנטו לנשום, להזרים דם, ופשוט לחיות - מה שנקרא חילוף חומרים)

 

כל אחד שורף כמות אחרת. יש אחד שכל היום עובד פיזי ולכן שורף 3,500 קלוריות, ואחד שכל היום במשרד ושורף 2,000.

 

שרפת 1500, ואכלת 1200? ברכות - רזית!

שרפת 1500, אכלת 200? השמנת.

שרפת 1500, אכלת 1500? נשארת באותו מקום - מה שנקרא maintaining

 

תריץ חיפוש על IIFYM

 

דיאטה שמבוססת על משחקי קלוריות נידונה מראש לכישלון. הרזיה רצינית ולטווח ארוך מקבלים רק בעקבות שינוי מוחלט בתפריט ובסגנון חיים. התפריט צריך להיות מבוסס על אוכל מגון, עשיר, מזין ובעל ערך גליקמי נמוך. השמנה בטנית נובעת בעיקר ממזון בעל ערך גליקמי גבוה שמעיף את הסוכר לשמיים וגורם לגוף לייצר אינסולין בשביל לא למות. מזונות מבוססי קמח הם מטבעם בעלי ערך גליקמי גבוה מאוד.

 

צריך לשים לב שגם הרבה ירקות הם בעצם שורשים/פירות מבחינה בוטנית ובעלי ערך גליקמי גבוה לדוגמא גזר, חציל, תפוחי אדמה .

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מכיר את הסטטיסטיקה ש-95% האנשים מחזירים את המשקל ואפילו יותר. זה בגלל שאנשים רואים בדיאטה משהו זמני ולא שינוי יסודי באורך חיים. דיאטות שדורשות מאנשים להרעיב את עצמם ומגבילים מאוד את התפריט שלהם נידונות לכישלון כבר ביום הראשון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

הסוד לא להיכשל בדיאטה הוא לא לעשות דיאטה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדי לרדת ולשמור על המשקל צריך לשנות אורח חיים. כל שינוי שידרוש ממך מאמץ נועד מראש לכישלון ולכן כל אחד צריך למצוא את השינוי שמתאים לו ספציפית כדי שיחיה איתו בשלום.

תודה הגברת שרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

 

כל אחד שורף כמות אחרת. יש אחד שכל היום עובד פיזי ולכן שורף 3,500 קלוריות, ואחד שכל היום במשרד ושורף 2,000.

 

שרפת 1500, ואכלת 1200? ברכות - רזית!

שרפת 1500, אכלת 200? השמנת.

שרפת 1500, אכלת 1500? נשארת באותו מקום - מה שנקרא maintaining

 

כבר מזמן הבינו ש"קלוריה זה לא קלוריה".

לא כל הקלוריות שוות לא בשהפעה שלהן על השמנה ולא בהשפעה שלהן על הגוף.

 

סתם דוגמא בשלוף מהמותן, אני ואתה, אותו גובה, אותו משקל, מכניסים ומוציאים בדיוק את אותה כמות קלוריות.

ההבדל היחיד הוא שאתה שותה בארוחת צהריים פחית קולה ובארוחת ערב עוד פחית קולה (138 קלוריות כל אחת), אני לעומת זאת אחה"צ ואחרי ארוחת ערב אוכל חופן שקדים (28 שקדים זה כמות קלורית זהה לפחית קולה).

 

איך אתה חושב שנראה אחרי חצי שנה? נשמור על אותו משקל?

 

(אל תכניס את עניין השוני הפיזיקלי וחילוף החומרים כי לחילופין אפשר לתת דוגמא שבה אתה עושה חצי שנה דיאטה קולה ואחכ חצי שנה דיאטה שקדים).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר מזמן הבינו ש"קלוריה זה לא קלוריה".

לא כל הקלוריות שוות לא בשהפעה שלהן על השמנה ולא בהשפעה שלהן על הגוף.

 

סתם דוגמא בשלוף מהמותן, אני ואתה, אותו גובה, אותו משקל, מכניסים ומוציאים בדיוק את אותה כמות קלוריות.

ההבדל היחיד הוא שאתה שותה בארוחת צהריים פחית קולה ובארוחת ערב עוד פחית קולה (138 קלוריות כל אחת), אני לעומת זאת אחה"צ ואחרי ארוחת ערב אוכל חופן שקדים (28 שקדים זה כמות קלורית זהה לפחית קולה).

 

איך אתה חושב שנראה אחרי חצי שנה? נשמור על אותו משקל?

 

(אל תכניס את עניין השוני הפיזיקלי וחילוף החומרים כי לחילופין אפשר לתת דוגמא שבה אתה עושה חצי שנה דיאטה קולה ואחכ חצי שנה דיאטה שקדים).

 

יש המון בודיבילדרים וקהילה שלמה שדוגלת בIIFYM - If it fits your macros

 

קלוריה זה קלוריה - אין לה איכות

 

אני מסכים - אי אפשר לאכול חרא ולצפות לדברים טובים - צריך ארוחה מאוזנת של חלבון, פחמימות ושומן, אבל אנשים פה מגזימים.

 

בגדול זה כבר נבדק מדעית מליון פעמים העניין של הקלוריות ביום. אתה בטח גם שמעת על הפרופסור שאכל twinkies כל היום במידה מסויימת והרזה מזה - כי הוא לא אכל יותר מדי בכדי לעבור את הכמות הקלורית שהוא צריך ביום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשמן לשעבר, אשמח לתת לך את שני השקל שלי -

עד גיל הצבא הייתי שמן, כיום אני על בערך 13% שומן פעם אחוז יותר, פעם אחוז פחות.

מגזין הספורט "כושר ישראל" החליט לעשות עליי כתבה, נו מילא.

תוכל לקרוא אותה פה אם יתחשק לך לקבל קצת פוינטרים ממני.

מציין עובדה, החלק בגוף שהכי קשה לרזות בו - הוא המוח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובנוסף, בודי בילדרים אינם מדד לאדם הממוצע אלא לספורטאים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש המון בודיבילדרים וקהילה שלמה שדוגלת בIIFYM - If it fits your macros

 

קלוריה זה קלוריה - אין לה איכות

 

אני מסכים - אי אפשר לאכול חרא ולצפות לדברים טובים - צריך ארוחה מאוזנת של חלבון, פחמימות ושומן, אבל אנשים פה מגזימים.

 

בגדול זה כבר נבדק מדעית מליון פעמים העניין של הקלוריות ביום. אתה בטח גם שמעת על הפרופסור שאכל twinkies כל היום במידה מסויימת והרזה מזה - כי הוא לא אכל יותר מדי בכדי לעבור את הכמות הקלורית שהוא צריך ביום

אתה טועה.

לא מדובר על ירידה במשקל, שהיא אכן עניין של מאזן קלורי. אלא על שינוי במבנה גוף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...