Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שווארמה עגל ואיטלקי עם נגיעות טרנספורטר


bobi
שימו לב! השרשור הזה בן 456 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 391
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

  • חודשיים מאוחר יותר...

הקפצה (אמל"ק בתחילת הפסקה האחרונה למי שלא רוצים לקרוא חפירות).

כפי שאתם יודעים מחירי השווארמות בארץ ובמרכז בפרט הם הזייה אחת גדולה. לא נכנס לענייני מסים/ארנונה ולא רוצה לפתוח כאן דיון. רק מציין עובדה. יקר. מאוד.

אז הזמנתי ממקום, שכל הזמן המליצו לי עליו ושמעתי עליו הרבה, אך עד עכשיו נמנעתי ממנו בגלל שלוש סיבות:

1. פרנציפ: המחיר שלהם הכי יקר שראיתי בארץ. פיתה עם שתייה 60 שקלים, בגט או לאפה 70 שקלים. בלי תוספת חמה בצד אלא רק סלטים. לפני הקורונה זה היה 35 ו-45 סביר לכל הדעות. היום זה כמעט הכפיל את עצמו. 

2. הם משתמשים באנטריקוט, זה תמיד נשמע לי כמו שיקוץ ישראלי כאשר מתקמצנים על כבש (כמו גם עגל). 

3. יש בתל אביב שניים-שלושה מקומות טורקיים, שיש להם דונר כבש כמו שצריך ובאמת שאף שווארמה ישראלית לא מתקרבת לזה. אף לא אחת. המוקמות הם MUTFAK, טורק לחמעג'ון ובאבאג'ים. שלושתם הגו טו שלי כשבא לי שווארמה והם מצוינים.

 

אבל בכל זאת, הזמנתי משלוח ממסעדת צור במרכז תל-אביב. האמת? היה עבורי שווה כל שקל יקר. קודם כל הבשר טעים מאוד, עם מידת תיבול בול כמו שצריך. האנטריקוט עובד! לטעמי זה גם הרבה יותר טעים מכל שווארמה שאכלתי בצפון באזור דליה, חיפה והקריות. והאמת שבפער. 

שנית, מנות מאוד נדיבות. באמת. כמות הבשר ששמים שם בלאפה יכולה למלא לאפה וחצי ממקום אחר שלוקח "רק" 50 שקלים ללאפה. כל מנה מפוצצת לחלוטין. לדוגמה, הם מרוקנים את האמצע של הבגט ודוחפים בשר עד שלא נותר כיס אוויר אחד בפנים. מרשים.

שלישית, הגיע מאוד מהר וחם. כל הסלטים טריים ורגילים לגמרי. שום דבר מיוחד, אך גם ללא נפילות. 

לרוב הם מפוצצים כי הם מבוקשים ובכלל לא נפתחים בוולט אבל עכשיו 9 באב אז היו זמינים. יש להם ציון 9.4 בוולט. למי שלא מכיר את האלגורתים זה ציון פסיכי. זה אומר שלא רק שהאוכל טוב, אלא גם שהם מאוד עקביים, וגם כל המסביב (אריזה, משלוח, זמן הגעה, שירות) טובים. כדי לשמור על ציון כזה בוולט צריך להיות מאוד משקיען. כנראה שהם כאלו, כי אין כמעט מסעדות בוולט עם ציון כזה. 

 

ט.ל.ח - אני לא אחראי לבלוטות טעם של אחרים. 

לסיכום שווארמה טובה בתל אביב: מסעדת צור, טורק לחמעג'ון, מוטפאק ובאבאג'ים. כל השאר שדגמתי MEH בהשוואה לאלו. דגמתי כעמט הכל :)

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 26 דקות, ניקו פ. כתב:

הקפצה (אמל"ק בתחילת הפסקה האחרונה למי שלא רוצים לקרוא חפירות).

כפי שאתם יודעים מחירי השווארמות בארץ ובמרכז בפרט הם הזייה אחת גדולה. לא נכנס לענייני מסים/ארנונה ולא רוצה לפתוח כאן דיון. רק מציין עובדה. יקר. מאוד.

אז הזמנתי ממקום, שכל הזמן המליצו לי עליו ושמעתי עליו הרבה, אך עד עכשיו נמנעתי ממנו בגלל שלוש סיבות:

1. פרנציפ: המחיר שלהם הכי יקר שראיתי בארץ. פיתה עם שתייה 60 שקלים, בגט או לאפה 70 שקלים. בלי תוספת חמה בצד אלא רק סלטים. לפני הקורונה זה היה 35 ו-45 סביר לכל הדעות. היום זה כמעט הכפיל את עצמו. 

2. הם משתמשים באנטריקוט, זה תמיד נשמע לי כמו שיקוץ ישראלי כאשר מתקמצנים על כבש (כמו גם עגל). 

3. יש בתל אביב שניים-שלושה מקומות טורקיים, שיש להם דונר כבש כמו שצריך ובאמת שאף שווארמה ישראלית לא מתקרבת לזה. אף לא אחת. המוקמות הם MUTFAK, טורק לחמעג'ון ובאבאג'ים. שלושתם הגו טו שלי כשבא לי שווארמה והם מצוינים.

 

אבל בכל זאת, הזמנתי משלוח ממסעדת צור במרכז תל-אביב. האמת? היה עבורי שווה כל שקל יקר. קודם כל הבשר טעים מאוד, עם מידת תיבול בול כמו שצריך. האנטריקוט עובד! לטעמי זה גם הרבה יותר טעים מכל שווארמה שאכלתי בצפון באזור דליה, חיפה והקריות. והאמת שבפער. 

שנית, מנות מאוד נדיבות. באמת. כמות הבשר ששמים שם בלאפה יכולה למלא לאפה וחצי ממקום אחר שלוקח "רק" 50 שקלים ללאפה. כל מנה מפוצצת לחלוטין. לדוגמה, הם מרוקנים את האמצע של הבגט ודוחפים בשר עד שלא נותר כיס אוויר אחד בפנים. מרשים.

שלישית, הגיע מאוד מהר וחם. כל הסלטים טריים ורגילים לגמרי. שום דבר מיוחד, אך גם ללא נפילות. 

לרוב הם מפוצצים כי הם מבוקשים ובכלל לא נפתחים בוולט אבל עכשיו 9 באב אז היו זמינים. יש להם ציון 9.4 בוולט. למי שלא מכיר את האלגורתים זה ציון פסיכי. זה אומר שלא רק שהאוכל טוב, אלא גם שהם מאוד עקביים, וגם כל המסביב (אריזה, משלוח, זמן הגעה, שירות) טובים. כדי לשמור על ציון כזה בוולט צריך להיות מאוד משקיען. כנראה שהם כאלו, כי אין כמעט מסעדות בוולט עם ציון כזה. 

 

ט.ל.ח - אני לא אחראי לבלוטות טעם של אחרים. 

לסיכום שווארמה טובה בתל אביב: מסעדת צור, טורק לחמעג'ון, מוטפאק ובאבאג'ים. כל השאר שדגמתי MEH בהשוואה לאלו. דגמתי כעמט הכל :)

ניסית את שאוורמה יזרעלוב ברמת החייל? יש שם 4 סוגי שאוורמה - עגל/הודו נקבה/פרגית/אנטריקוט.

 

אני ממש אוהב את המקום הזה.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא. אני פחות מגיע לרמת החייל. יותר במרכז. אנסה אבל, תודה!

  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

מסעדת צור במרכז תל-אביב

בשנים האחרונות הייתי אוכל שם פעם בשבוע בממוצע. אחת ממסעדות הפועלים, אם אפשר לקרוא לזה ככה, שאני הכי אוהב בעיר. והצוות במקום גם די נחמד, שזה בכלל בונוס לז'אנר.

 

  • אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, ניקו פ. כתב:

מסעדת צור במרכז תל-אביב

אני עובד מרחק הליכה מהם ומבקר שם די קבוע. מאוד מאוד טעים. בפעם הראשונה שאחד החבובים הציע ללכת לשם לא הייתי בטוח כמה טוב זה יהיה. כל כך אהבתי שהלכתי לשם יום למחרת שוב.

חשוב לציין שלא כולם מתלהבים משווארמת אנטריקוט, אז כדאי לקחת בחשבון.

 

עוד שווארמה ששווה להזכיר, זה שווארמה אליאס. הוא פותח רק לפעמים, לא יודע אם עושה משלוחים, ומאוד (מאוד) עמוס. יש סביבו הרבה הייפ, אבל הוא בערך ברמה של צור+-.

  • אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תאמת אחרי המעבר למרכז מחיפה קשה לי לתת ציון לשווארמה במרכז. בפעם האחרונה שקפצתי לחיפה אכלתי בשווארמה סבאח - ממליץ מאוד! 

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל פעם שאני מנסה המלצות זה נפילה, אבל הכי נפילה היה טורק לחמג'ון בתלאביב שהביאו שווארמה קרה, פשוט לאפה קרה מהמקרר. וכמובן שירות בלאגן שלא ברור ממי מזמינים ואיפה התור ומי שיודע נדחף לפניך, אבל זה רגיל בארץ.

  • מבאס 2
  • רעיון טוב! 1

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 19 שעות, ניקו פ. כתב:

כפי שאתם יודעים מחירי השווארמות בארץ ובמרכז בפרט הם הזייה אחת גדולה. לא נכנס לענייני מסים/ארנונה ולא רוצה לפתוח כאן דיון. רק מציין עובדה. יקר. מאוד.

תן לי לנחם אותך, או שלא: עשיתי כל מיני סיבובים בפריפריה/התנחלויות לאחרונה, ומחירי המרכז זלגו לכל הארץ. כן, 60-70 ש'ח ללאפה בלי להתבייש. קיבוץ גלויות, כור היתוך וגו'

  • מבאס 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חודש מאוחר יותר...

במרכז היום, אז אמרתי נבדוק את השווארמה ואגיו של איציק הגדול, בכל זאת השווארמה הכי יקרה בארץ (60שח), כתבה בחדשות, סיקרן אותי.

נשים בצד את העומסים להגיע ומצוקת חניה, מקום מתוקתק נקי ותור של אנשים, לצפוניים - מקבלים פיתה כמו אצל אמיל, ובמילים פשוטות פיתה ביס.

רק אציין שהשווארמה הכי אהובה עלי היא חאזן פורד המקורית הדרך יפו בחיפה.

אז גם בהינתן הפיצה ביס, כמות הבשר שמכניסים לפיתה קטנה מאוד (מאוד), אם אנסה להעריך 40% מחאזן.

יאללה, אבל זה ואגיו!

נותן ביס… זהו?? לא מתקרב לקרסוליים של חאזן, לא בר השוואה בכלל, יכול לאמר שהיה נחמד, אם ציון לפי הטעם 6~7 בלחץ, ציון כללי נכשל מבחינתי, לא יודע, אולי אלו הסטנדרטים במרכז.

עריכה אחרונה על ידי locus
  • אהבתי 1

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, locus כתב:

לא יודע, אולי אלו הסטנדרטים במרכז.

1+

לפני 4 דקות, locus כתב:

אז גם בהינתן הפיצה ביס, כמות הבשר שמכניסים לפיתה קטנה מאוד (מאוד),

צודק,

זו פיתה שמתאימה אולי לכריך של כיתה א'

-

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 4.9.2022 בשעה 11:38, locus כתב:

במרכז היום, אז אמרתי נבדוק את השווארמה ואגיו של איציק הגדול, בכל זאת השווארמה הכי יקרה בארץ (60שח), כתבה בחדשות, סיקרן אותי.

נשים בצד את העומסים להגיע ומצוקת חניה, מקום מתוקתק נקי ותור של אנשים, לצפוניים - מקבלים פיתה כמו אצל אמיל, ובמילים פשוטות פיתה ביס.

רק אציין שהשווארמה הכי אהובה עלי היא חאזן פורד המקורית הדרך יפו בחיפה.

אז גם בהינתן הפיצה ביס, כמות הבשר שמכניסים לפיתה קטנה מאוד (מאוד), אם אנסה להעריך 40% מחאזן.

יאללה, אבל זה ואגיו!

נותן ביס… זהו?? לא מתקרב לקרסוליים של חאזן, לא בר השוואה בכלל, יכול לאמר שהיה נחמד, אם ציון לפי הטעם 6~7 בלחץ, ציון כללי נכשל מבחינתי, לא יודע, אולי אלו הסטנדרטים במרכז.


הנה בשבילך:
https://food.walla.co.il/item/3528500

 

  • אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

אתמול הייתי בשאוורמה בנדורה בבורסה רמת גן. הזמנתי עגל ופרגית מעורב. היה פצצה, שאוורמה שמסתובבת אופקית על גחלים. עם שתיה 50 שקל.

אבל מה, הגעתי לשם ב5 בערב אחרי שלא אכלתי כלום חוץ מקפה כל היום, אז יש לקחת את ההמלצה בעירבון מוגבל.

  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול גם להמליץ על 2 שווארמיות שנמצאות אחת מול השנייה ברמת השרון, לאחה קוראים ״שאוורמה בשדרה״ ומולה יש את ״שאוורמה יוני 71״, שתיהן מעולות אבל אני אהבתי יותר את יוני 71.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...