Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

אתמול הייתי בשאוורמה בנדורה בבורסה רמת גן. הזמנתי עגל ופרגית מעורב. היה פצצה, שאוורמה שמסתובבת אופקית על גחלים. עם שתיה 50 שקל.

אבל מה, הגעתי לשם ב5 בערב אחרי שלא אכלתי כלום חוץ מקפה כל היום, אז יש לקחת את ההמלצה בעירבון מוגבל.

בנדורה עוד קיים? זו הייתה רשת עם פריסה די רחבה אבל כל הסניפים שהכרתי נסגרו.

אהבתי את השווארמה שלהם וגם היו להם סלטים מבוססי שווארמה נחמדים (כשרציתי לצמצם פיתות ולאפות... אל תסקלו אותי)

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוסיף עוד המלצה חמה על ציצו בגבעתיים אי שם באמצע כצנלסון
נוהג לפקוד אותו מידי שבוע ומתענג על המנה שלו 

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם (נערך)

יאפ. 

אפשר לדבר על חומרי גלם, מחירים ואפילו טעם עד מחר, אבל כשלא יודעים להרכיב פיתה כמו שצריך אין מה להיכנס לשווארמיה גם אם יביאו שם וואגיו A5. אין דבר יותר גרוע בפיתה מאשר שדחסים את כל המרכיבים אחד אחרי השני ואז אתה מוצא את עצמך אוכל שליש פיתה עם סלט, שליש פיתה עם חומוס וטחינה ושליש פיתה עם בשר. 

מבאס. 

לפני כמה ימים אכלתי במוטפאק. טעים, כבש, האיסקנדר להיט. ב2/3 מחיר ממקומות בתל אביב שבהם הסדנדרט החדש הוא 40+ שקלים לפיתה שווארמה הודו/עגל, שאין דרך אחרת לקרוא לזה מאשר הזוי. מילא היה עגל, אנטריקוט פרה, כבש; אלו חומרי גלם קצת יקרים יותר. הודו ופרגית? פיתה אל אמורה לעלות יותר מ-30 שקלים, 35 אם אתה יושב באמצע עזריאלי. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם אנשים עומדים בתור לאכול שאוורמה ב62 שקל לפיתה אין פה יוקר מחיה.

בתכלס זה לא נועד לאנשים כמונו, זה לצרפתים עשירים שבאים לפה בקיץ כי אין להם מזגנים שם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כולכם חלאות, הייתי משלם 100 שקל לשווארמה טובה בלי למצמץ.

200 אם יש כנאפה לקינוח...

😭

• רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

למי שפספס וזה חשוב לו:

איציק הגדול מוכר שווארמת ואגיו עכשיו. המחיר 62 שח לפיתה. בטיימאאוט תל אביב התלהבו פחות

בויינט התלהבו יותר (עוד הוכחה ל"אמינות" של האתר הזה).

אגב, שמישהו יספר לכתב (וגם לטרנספורטר) שזה לא "הבשר הכי יקר בעולם".

בכל מקרה, שווארמה ואגיו לדעתי קצת מפספס את כל הפואנטה של שווארמה (ואני בכלל לא מדבר על לערבב ואגיו עם טחינה, עמבה ופיתה).

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3

פורסם
לפני 8 דקות, oryo כתב:

כולכם חלאות, הייתי משלם 100 שקל לשווארמה טובה בלי למצמץ.

200 אם יש כנאפה לקינוח...

😭

כל כך מסכים. והם יכולים פה לקחת את הדונר המ***ן שלהם ולתקוע אותו עמוק עמוק ב***...

נשבר מבשר שנראה (ומרגיש) כמו חתיכת פלסטיק מותך עם רוטב שום וכרוב בטורטיה. גועל נפש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 44 דקות, garicho כתב:

כל כך מסכים. והם יכולים פה לקחת את הדונר המ***ן שלהם ולתקוע אותו עמוק עמוק ב***...

נשבר מבשר שנראה (ומרגיש) כמו חתיכת פלסטיק מותך עם רוטב שום וכרוב בטורטיה. גועל נפש.

מה הקטע באמת שהסיח נראה כמו גליל חום אחיד? איפה כל העניין של השכבות והשומן בינהם בא לידי ביטוי? זה סתם עמוד בשר בלי טעם.

במקרה כזה אני כבר אעדיף את העוף או מה שזה לא יהיה בסיח השני.

פורסם

ניסיתי בלונדון פעם אחת ״דונר״ כזה של בשר שנראה אחיד לחלוטין- כמודומני המקום היה טורקי.

מחליא.

מצד שני, חבר לקח אותי למקום איכותי בלונדון והרמה הייתה גבוהה מאוד. וכמובן זה לא נראה כמו בשר אחיד...

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

בכל מקרה, שווארמה ואגיו לדעתי קצת מפספס את כל הפואנטה של שווארמה

בדיוק, זה אוכל רחוב. זה צריך להיות פשוט טעים ולא יקר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...