Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שווארמה עגל ואיטלקי עם נגיעות טרנספורטר


bobi
שימו לב! השרשור הזה בן 426 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 391
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

  • חברי המעגל הראשון

חיובי.

אם זה המצב צריך לחפש איזה DVD ישן ולאלתר ממנו מכשיר לשאוורמה בבית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 47 דקות, garicho כתב:

70 שח לבגט שווארמה?!??!?

הגזמה שבפרועות. מאמין שזה נקודתי למקום הזה. 

יש בתל אביב מקום שמוכר פיתה סביח ב-50 שקלים. 

לא חסרות הזיות. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

העניין שזה לא איזה מקום fancy עם פיתה טבעונית ושאוורמה וואגיו, זה אוכל רחוב עם כמה שולחנות שמנוניים על המדרכה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 46 דקות, SlowRide כתב:

מקפיץ כדי לעדכן על מגמה מדאיגה בתחום שכנראה תתבטא בעוד הרבה דברים בעתיד הקרוב.

היום הייתי בסמי ובניו ברמת גן, מקום לא רע שכבר כתבו עליו כאן. המקום ידוע  כיקר יחסית, אבל היום נשבר שיא. צלחת שאוורמה הודו עם צ'יפס ובקבוק שתיה - 90 ש"ח. הבן אדם שעמד לידי הזמין בגט, 70 ש"ח. 

צריך לציין שזה לא ביקורת וטענות כלפי העסק, אלא רק חששות לגבי העתיד. עוד מישהו שם לב לזה במקומות אחרים?

 

 

 

 

 

הכל מתייקר. 

 

מכאן יש דברים שאני אמשיך לקנות רגיל, יש דברים שאצמצם ויש דברים שאחליט שלא שווים את המחיר.

 

זכותו של בעל העסק לקחת מה שהוא רוצה (ואני מבין בהחלט את עליית מחירי התפעול שלו אבל אנחנו לא שותפים) וזכותי להחליט אם מתאים לי או לא.

  • אהבתי 1

תודה הגברת שרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

לא טענתי אחרת. סתם מבאס שהגענו למצב הזה.

 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק לי חצי כיכר הלחם במקום הזה בבת ים שגובים עבורה 77 ש"ח (ללא שתיה) נשמע עוד סביר? זו מנה מושחתת רצח. היום שליח וולט לא יגיע אליך בשביל פחות מ-70 שקלים (כולל עלות המשלוח). זה שעל לאפות ממהרים לגבות 60+ שקלים כבר לא מרגש אותי. מעציב, כן. מרגש, פחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגזמתם. אפילו בתל אביב עוד לא ראיתי כמעט לאפה (בלי שתייה) מעל 55. 

מקומות שלוקחים 70 לבאגט הם בודדים, בגדר אנומליה. 

לאחרונה טעמתי כמה שווארמות בצפון, בדיר אל אסד, ובעוד כל מיני. טעימות מאוד, לא איזה וואו. המחיר אבל ברצפה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

לא טענתי אחרת. סתם מבאס שהגענו למצב הזה.

 

המשכורות עולות, המימון עולה, שכר הדירה עולה ומישהו צריך לשאת בזה.

 

אם שילמתי 60 שקל לחאפה אז 80 לא ישנו הרבה. זה לא שכל? יום אני קונה לאפה.

לפני 2 דקות, ניקו פ. כתב:

הגזמתם. אפילו בתל אביב עוד לא ראיתי כמעט לאפה (בלי שתייה) מעל 55. 

מקומות שלוקחים 70 לבאגט הם בודדים, בגדר אנומליה. 

לאחרונה טעמתי כמה שווארמות בצפון, בדיר אל אסד, ובעוד כל מיני. טעימות מאוד, לא איזה וואו. המחיר אבל ברצפה. 

רוב המקומות הטובים שאתה לא מתבאס מהלאפה שלהם גובים 60 וצפונה.

תודה הגברת שרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 דקות, ניקו פ. כתב:

הגזמתם. אפילו בתל אביב עוד לא ראיתי כמעט לאפה (בלי שתייה) מעל 55.

 

יאשקה, 58 שקלים טבין ותקילין (לא כולל שתיה, כמובן). פחית זורמת לך? תעגל ל-70.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהרבה מקרים המחירים עולים וההסבר של המקום הוא "כי כולם מעלים" (לא כי השכירות/המשכורות וכו' וכו'. זה לא מצדיק עליות של 30% במכה.)

אבל אנשים משלמים.

90 ש"ח לשווארמה בצלחת? יש מישהו שיכול להצדיק את אי השפיות הזה?

 

אם יש משהו ש 3 השנים האחרונות בארץ עשו זה להפוך אותי לטבח מצוין. הפסקתי לאכול בחוץ כמעט לחלוטין. זה לא שאני לא יכול להרשות לעצמי, זה שאני לא מסוגל בשום אופן להצדיק את הטרלול הזה שהגענו אליו עבור אוכל רחוב.

מכין בבית. טרי יותר, טעים יותר ברוב המקרים, ללא ספק בריא יותר, וכמובן זול יותר בצורה כמעט הזויה.

לא מכיר מקום בעולם שאוכל רחוב פשוט עולה בו 20 דולר, ובטח שלא 25. 

לא בטוקיו, לא בסינגפור, לא במרכז מנהטן, ולא בלונדון או שאר ערים "יקרות".

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Pika007 כתב:

מכין בבית. טרי יותר, טעים יותר ברוב המקרים, ללא ספק בריא יותר, וכמובן זול יותר בצורה כמעט הזויה.

תוכיח ותשלח לפה - מתכון לשווארמה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, Pika007 כתב:

בהרבה מקרים המחירים עולים וההסבר של המקום הוא "כי כולם מעלים" (לא כי השכירות/המשכורות וכו' וכו'. זה לא מצדיק עליות של 30% במכה.)

אבל אנשים משלמים.

קודם כל כל עסק צריך למכור במחיר שימקסם לו את שורת הרווח.

 

העלייה הגדולה במחיר באה אחרי שנים של שחיקה ברווחיות כשכולם חיכו לראשון שימצמץ. כשהראשון מצמץ והשמים לא נפלו כולם הצטרפו.

לפני 6 שעות, Pika007 כתב:

90 ש"ח לשווארמה בצלחת? יש מישהו שיכול להצדיק את אי השפיות הזה?

שוב, לי זה נראה מוגזם ולכן לא אשלם את זה אבל אם זה התמחור והעסק עוד קיים אז כנראה שאני בדעת מיעוט.

לפני 6 שעות, Pika007 כתב:

אם יש משהו ש 3 השנים האחרונות בארץ עשו זה להפוך אותי לטבח מצוין. הפסקתי לאכול בחוץ כמעט לחלוטין. זה לא שאני לא יכול להרשות לעצמי, זה שאני לא מסוגל בשום אופן להצדיק את הטרלול הזה שהגענו אליו עבור אוכל רחוב.

מכין בבית. טרי יותר, טעים יותר ברוב המקרים, ללא ספק בריא יותר, וכמובן זול יותר בצורה כמעט הזויה.

 

 

הלאכול בחוץ או להזמין לא נובע מחוסר יכולת להכין אלא מתוך עצלנות ועומס.

הרי גם אתה משלם יותר על שניצלים וכרעיים ולא קונה עוף שלם ומפרק בבית.

תודה הגברת שרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

לא תמיד משתלם לקנות עוף שלם ולפרק, אם כל מה שאתה אוכל זה כרעיים ושניצל. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...