Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, Mr.Hybrid כתב:

שלשום הייתי בשווארמה שאולי אקספרס בחדרה

לאחר המון המלצות לאורך השנים,

התאכזבתי.

הבנתי שההודו שלו טוב, מה הזמנת?

• חודש מאוחר יותר...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מקפיץ כדי לעדכן שהערב זכיתי להסתתופף במחיצתו של איציק הגדול ביפו ולאכול שאוורמה וואגיו.

האמת? ממש לא מאכזב כמו שהביקורות מספרות, להפך. למזלי אשתי אשכרה עובדת בעבודה ואין לה זמן לקרוא ביקורות באינטרנט על מסעדות, אז היא שיגעה אותי שנלך לשם למרות כל הדברים שסיפרתי לה שקראתי באינטרנט.

באנו ברבע ל7 בערב, היה כמעט ריק. נחמד לשבת שם על השדירה.

הזמנו פיתה עם מיקס עגל והודו ופיתה וואגיו כמובן, עם מים מינרלים ובקבוק סן מיגל זעיר של 250 מ"ל - 140 שקל. זול זה לא.

אבל הפיתה, סטנדרטית לחלוטין בגודל. כמו שיש בכל שאוורמה אחרת. הסלטים טעימים, הבריסטה של השאוורמה לא מתקמצן על הבשר, סה"כ אחלה ביס. אין לי למה להשוות כי לא אכלתי וואגיו אף פעם, אבל זה רך וטעים מאד. גם המיקס היה מצויין, בלי חתיכות שרופות או "גומי". סה"כ מנה נדיבה בכמות וטעימה מאד.

זה לא איזה סנסציה מטורפת שאסור לפספס, יש הרבה מקומות אחרים שאפשר להנות בהם לא פחות עם 140 שקל, אבל באתי לשם כבר מוכן עם "אמרתי לך" עסיסי ובסוף הופתעתי לטובה ונהנתי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
בתאריך 8.9.2022 בשעה 15:12, m3x7r3m3 כתב:

ואשכי שוורים במטבח הספרדי

אם מכרו לך אשכי שור אז עבדו עליך.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 16 שעות, Night Driver כתב:

אם מכרו לך אשכי שור אז עבדו עליך.

שום סיכוי שאני נוגע בדבר הזה גם אם ישלמו לי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 5 דקות, m3x7r3m3 כתב:

שום סיכוי שאני נוגע בדבר הזה גם אם ישלמו לי

גם לא תוכל לגעת.

פר אחרי שמורידים לו את הביצים נהיה שור.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא ידעתי את זה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שמע, המשפט שכתבת פה זאת סנסציה שתזעזע את אמות הספים של עמוס השרת. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 19 שעות, m3x7r3m3 כתב:

לא ידעתי את זה

מה, יש משהו שאתה לא יודע?

אם בארזים נפלה שלכת, מה יעשו אזובי הקיר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש הרבה דברים שאני לא יודע, רק שבד"כ בנושאים כאלה אתה לא תראה אותי בכלל מגיב.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 3.8.2022 בשעה 16:04, Jeka88 כתב:

ניסית את שאוורמה יזרעלוב ברמת החייל? יש שם 4 סוגי שאוורמה - עגל/הודו נקבה/פרגית/אנטריקוט.

אני ממש אוהב את המקום הזה.

ניסיתי השבוע. 

טעים מאוד. קצת חסר שומן בין השכבות כי הבשר עצמו טיפה יבש, אבל באמת ששווארמה טובה מאוד. המקום נקי, הסלטים טריים, ללא אי-נעימות בטנית בכלל (ואני רגיש למקומות לא נקיים, אז אני פרמטר טוב). 

תודה על ההמלצה!

מצרף כאן המלצה לשווארמה שלדעתי הכי טובה בתל אביב (עוקפת את מסעדת צור שהייתה מקום 1 עד עכשיו אצלי), אבל היא יקרה (גם ביחס לתל אביב). 

ברחוב שונצינו 4, שווארמה אבי אליאס. פיתה יקרה (סביב ה-55 אני חושב, לא זוכר כבר עברו כמה ימים). מפוצצת בשר. יש מעל צ'ימיצו'רי מגניב ופלפל חריף לחובבים. הבשר מאוד איכותי וזה מורגש. זה ממש לא בשר של שווארמיה רגילה, לטעמי. המחיר בהתאם. אזור קקה בלי חניה בכלל אז רק  אם אתם בתחב"צ וזה. מסתבר שהמקום מככב בכל מיני קבוצות אז יש עומס תמיד אלא אם באים מוקדם. 

לפני שעתיים, GAD57 כתב:

מישהו מכיר את מפגש רמב"ם ויודע לומר אם היא שווה את הנסיעה?

טעימה, לא שווה נסיעה במיוחד, אלא אם זה סתם כחלק מטיול בסביבה. לא הייתי יוצא מהבית בצהריים כדי לאכול שם. על הדרך אחלה מקום וממליץ. 

• אהבתי 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...