Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 47 דקות, Pika007 כתב:

נכון, ובכל מקום שיש בו שירותים כמו WOLT. 
ואז יש את הדבר הקטן שנקרא "מחוץ לגוש דן".

סליחה סליחה, ראש העין זה גוש תימן, לא גוש דן 😅

לפני 32 דקות, Pika007 כתב:

די, נו, בוא לא ניכנס לסאגת המלצרים 2. לא דרושה שום הכשרה מסובכת, בטח לא של חצי שנה (?!) בשביל עבודה בלשכת התעסוקה. שבועיים-שלושה וסגרת עניין.

זה לפי סקאלה ממשלתית, הכשרה שלוקחת שלושה שבועות בחוץ לוקחת בעבודה ממשלתית לפחות 3 חודשים, וכשזה 3 חודשים ידוע שיש לך גם איזה חג או שניים בפנים, זה כבר מוסיף שבועיים, ויש שביתה ומו"מ ואז שביתה איטלקית והופ הגעת ל-5 חודשים.

לפני 13 דקות, Transporter כתב:

יש שם  המון מסעדות מוכרות

מה הבעיה עם זה  לא הבנתי ?

אין בעיה, אבל תגיד לי למה מסעדה שאתה צריך להזמין לה מקום חודשים מראש, או ללקק את האשכים של הפודל של הבעלים, יעשו דילים כאלה?

או שאולי המצב שאתה רואה והמצב האמיתי הם קצת שונים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 3 שעות, m3x7r3m3 כתב:

כל עוד זו תהיה התפיסה שלכם, אל תתפלא שאתם תישארו האחרונים בתור לפתוח.

התפיסה שלי הרבה יותר גרועה מזה אבל אני מכבד פה את אלה שיש להם אנשים מבוגרים במשפחה

אין קשר בין התפיסה לבין  זה שניפתח  או לא

השבוע כבר 2 זוגות הודיעו שהאירועים שלהם מתקיימים באולם

שבוע הבא יש 1 ועוד כמה שמבררים

לפני 1 שעה, SlowRide כתב:

אמנם לא פרארי, אבל פורשה ולמבורגיני מציעים את הלוגו שלהם על suv בלי בושה. לרולקס יש מותג "עממי" שמוכר שעונים באזור ה2000$, כך שזה לא שחור ולבן.

זה הדבר הנכון לעשות בכל עסק

אין שום בעיה עם מותג עממי

פורסם
לפני 3 דקות, Transporter כתב:

לא חסר שום דבר

אנשים לא רוצים לעבוד

אני בשבועות האחרונים עובד על עסק חדש, תחום שהרבה זמן רציתי לגעת בו ולא יצא

מציע לאנשים סכומים של 700-1000 + מעמ ליום

פניתי קודם כל לאנשים מהתחום שלנו שידעתי שניפגעו ואין להם בעיה עם קצת עבודה פיזית(ולא מחפשים לשבת במשרד עם מזגן בשביל 7000 שקל)

אין היענות..אנשים לא רוצים

אתה מנסה לספר ש "לא חסר שום דבר" ו "אנשים לא רוצים לעבוד" לאדם שרצה לעבוד (גם בשכר בדיחה!) ונתקל באותו מחסור. אני מקווה שאתה מבין את גודל הבדיחה.

(ולמי שמודאג, מצאתי משהו אחר לחלוטין, תודה, לכן הפוסט בלשון עבר.)

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אין בעיה, אבל תגיד לי למה מסעדה שאתה צריך להזמין לה מקום חודשים מראש, או ללקק את האשכים של הפודל של הבעלים, יעשו דילים כאלה?

או שאולי המצב שאתה רואה והמצב האמיתי הם קצת שונים.

המצב האמיתי שכרגע הכל מלא

עכשיו ראיתי את השובר..אתה עושה צחוק?

נותן 20% הנחה ?

מאיזה מחיר? מהמחיר שהם קבעו לפני שהם פרסמו את המבצע? 

מה אתה ילד

היום התחלתי לחפש וילות בצפון לסופש של חברים

עד עכשיו לא מצאתי שום דבר פנוי

לא משנה כמה הצעות הצעתי להם הכל מלא

לפחות עד אמצע ספטמבר 

מתוך אולי 50 מקומות שהתקשרתי, לפחות 70% הטלפונים מנותקים כי נמאס להם שמטרידים אותם

וזה כשהמקומות עובדים ב 30% יותר מהמחיר שהם אמורים למכור

לפני 6 דקות, Pika007 כתב:

אתה מנסה לספר ש "לא חסר שום דבר" ו "אנשים לא רוצים לעבוד" לאדם שרצה לעבוד (גם בשכר בדיחה!) ונתקל באותו מחסור. אני מקווה שאתה מבין את גודל הבדיחה.

(ולמי שמודאג, מצאתי משהו אחר לחלוטין, תודה, לכן הפוסט בלשון עבר.)

לא לא, בוא נתקן

אנשים מאוד רוצים לעבוד

בתנאי שהם כל  היום במזגן

בתנאי שאין עבודה פיזית

בתנאי שזה לא 5-6 ימים בשבוע

בתנאי שזה לא 10-12 שעות ביום

בתנאי שזה 2 רמזורים מהבית

רק תסדר להם את הדברים האלה והם באים לעבוד

זה שאתה מתחייב להם לשכר סופר מכובד זה לא משנה כל עוד אתה לא  יכול להתחייב גם לכל מה שכתוב למעלה

מאוד מפתה לקבל  20,000+מעמ בחודש

אבל אם צריך להזיע אז מה פתאום...פחות מ 60,000 אין מה לדבר

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
לפני 11 דקות, Transporter כתב:

לא חסר שום דבר

אנשים לא רוצים לעבוד

אני בשבועות האחרונים עובד על עסק חדש, תחום שהרבה זמן רציתי לגעת בו ולא יצא

מציע לאנשים סכומים של 700-1000 + מעמ ליום

פניתי קודם כל לאנשים מהתחום שלנו שידעתי שניפגעו ואין להם בעיה עם קצת עבודה פיזית(ולא מחפשים לשבת במשרד עם מזגן בשביל 7000 שקל)

אין היענות..אנשים לא רוצים

שלח הודעה....

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, Transporter כתב:

לא לא, בוא נתקן, אנשים מאוד רוצים לעבוד בתנאי שהם כל  היום במזגן  שאין עבודה פיזית, לא 5-6 ימים בשבוע, לא 10-12 שעות ביום, ובתנאי שזה 2 רמזורים מהבית

רק תסדר להם את הדברים האלה והם באים לעבוד

זה שאתה מתחייב להם לשכר סופר מכובד זה לא משנה כל עוד אתה לא  יכול להתחייב גם לכל מה שכתוב למעלה

מאוד מפתה לקבל  20,000+מעמ בחודש

אבל אם צריך להזיע אז מה פתאום...פחות מ 60,000 אין מה לדבר

אני תוהה אם יום בהיר אחד אתה תפסיק לחשוב שהנסיון האישי שלך הוא כל מה שיש בעולם. 

בינתיים במציאות, בכל מקום שהוא לא גוש דן, לא קל עד קשה מאוד למצוא משרה זמנית גם בתנאים לא שוס. כפי שציינתי, גם דברים כמו שליח פיצה. הביקוש למשרות כאלו עולה על היצע המשרות בצורה די משמעותית.

ברגע שיוצאים מחוץ לעיר (כלומר לא בתוך חיפה או ערים בסדר גודל של עפולה ומעלה) בכלל אין על מה לדבר.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
פורסם
לפני 2 שעות, SlowRide כתב:

אמנם לא פרארי, אבל פורשה ולמבורגיני מציעים את הלוגו שלהם על suv בלי בושה. לרולקס יש מותג "עממי" שמוכר שעונים באזור ה2000$, כך שזה לא שחור ולבן.

מי אמר שSUV זה בושה? למבורגיני גם ייצרו ג׳יפ בשנות ה-80. SUV זה רכב העתיד של היום. גם פרארי יהיו שם. אבל לא במחירים של X3 או Q5 (וגם האחרות לא...)

אם את מתכוון לטודור, אכן הם שייכים לאותה חברה. וזה מקובל מאוד, ובידיוק בא להדגים את הנושא - הם יפתחו מותג אחר כדי לא להוזיל את הערך של המותג של עצמם. מ.ש.ל

פורסם
לפני 1 דקה, Pika007 כתב:

אני תוהה אם יום בהיר אחד אתה תפסיק לחשוב שהנסיון האישי שלך הוא כל מה שיש בעולם. 

בינתיים במציאות, בכל מקום שהוא לא גוש דן, לא קל עד קשה מאוד למצוא משרה זמנית גם בתנאים לא שוס. כפי שציינתי, גם דברים כמו שליח פיצה. הביקוש למשרות כאלו עולה על היצע המשרות בצורה די משמעותית.

ברגע שיוצאים מחוץ לעיר (כלומר לא בתוך חיפה או ערים בסדר גודל של עפולה ומעלה) בכלל אין על מה לדבר.

לא יודע מה קורה בקריית שמונה

אני מחפש עובדים באיזור גוש דן והשפלה

מה קורה בנתיבות, ראש פינה וכו' אין לי מושג

תצא מהסרט של תל אביב העבודה שלי הרבה מעבר לשם

פורסם

קודם כל:

לפני 1 דקה, Transporter כתב:

אני מחפש עובדים באיזור גוש דן והשפלה

לפני 3 דקות, Pika007 כתב:

בינתיים במציאות, בכל מקום שהוא לא גוש דן, 

אבל זה בסדר, אני רגיל שאתה לא קורא מה שכותבים לך.

בנוסף, הנושא הוא לא אתה. אז מה הפואנטה של התגובה שלך? מה היא תורמת לדיון? הדיון הוא על מה שקורה מחוץ לגבולות גוש דן, אתה בא ומגיב פה ספציפית על גוש דן.

בגוש דן לא קשה למצוא עבודה, תוך 20 דקות חותמים בוולט וסוגרים עניין. אפילו השכר לא רע.

פורסם
לפני 1 דקה, Pika007 כתב:

בגוש דן לא קשה למצוא עבודה, תוך 20 דקות חותמים בוולט וסוגרים עניין. אפילו השכר לא רע.

עם רשימת המתנה של 500 איש לפנייך

וטיפים בדיחה

לפני 7 דקות, Transporter כתב:

לא יודע מה קורה בקריית שמונה

מה קורה בנתיבות, ראש פינה וכו' אין לי מושג

פורסם (נערך)

עם רשימת המתנה של 500 איש לפנייך

וטיפים בדיחה

למי איכפת מהטיפים? יש שכר. הפואנטה היא שבגוש דן מי שרוצה לעבוד לרוב יכול לעבוד, וגם לא בשכר רעב.

אז אני שוב אשאל- אם אתה מודה בפה מלא שאתה לא יודע מה קורה מחוץ לגוש דן, מה הייתה הפואנטה בתגובה שלך, ולמה בכלל הגבת. הרי הדיון במפורש לא עסק בזה.

על הדרך, אני חושב שאתה שוכח כמה מקומות "קטנים" שהם לא גוש דן אבל גם לא נתיבות או קרית שמונה כמו נגיד... נצרת, חדרה, כרמיאל, טבריה, קריות, זכרון-פרדס חנה, עפולה, ועוד ועוד. המצב הבעייתי הוא ממש, ממש לא רק בחורים על שולי הארץ או באמצע המדבר.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, Pika007 כתב:

למי איכפת מהטיפים? יש שכר. הפואנטה היא שבגוש דן מי שרוצה לעבוד לרוב יכול לעבוד, וגם לא בשכר רעב.

אז אני שוב אשאל- אם אתה מודה בפה מלא שאתה לא יודע מה קורה מחוץ לגוש דן, מה הייתה הפואנטה בתגובה שלך, ולמה בכלל הגבת. הרי הדיון במפורש לא עסק בזה.

על הדרך, אני חושב שאתה שוכח כמה מקומות "קטנים" שהם לא גוש דן אבל גם לא נתיבות או קרית שמונה כמו נגיד... נצרת, חדרה, כרמיאל, טבריה, קריות, זכרון-פרדס חנה, עפולה, ועוד ועוד. המצב הבעייתי הוא ממש, ממש לא רק בחורים על שולי הארץ או באמצע המדבר.

עריכה אחרונה לפני 1 דקה על ידי Pika007

אזמה אם יש שכר? גם במקדונלדס יש שכר

השאלה כמה שכר

ו WOLT לא רלוונטי כי יש רשימות המתנה ארוכות

אני מחפש פה עובדים עם שכר סופר מתגמל ואנשים לא רוצים להתאמץ

לא חושב שחסר בחדרה עבודה..לך תעבוד במסעדה, חנות טלפונים, לא חסר כל עוד אתה בנאדם יחסית נורמלי

בקריות אי אפשר ללכת לעבוד בחיפה ? מה חסר שם ?

מקומות כמו  פרדס חנה טבריה עפולה זה בדיוק כמו נתיבות או קריית שמונה

או ראש פינה

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, Transporter כתב:

מקומות כמו  פרדס חנה טבריה עפולה זה בדיוק כמו נתיבות או קריית שמונה

או ראש פינה

זה משפט של מישהו שבחיים לא היה במקומות האלה חוץ מאולי פעם אחת בשירות הצבאי שהוא נסע לבסיס באוטובוס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...