Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שקופצים - כן, אני יודע שמתקינים את זה בארץ, ואף אחד בחו"ל לא שמע על הדבר הזה.

אבל השאלה היא אחרת. יש לי קורולה 2013, ולאחרונה השלט של הקודנית התחיל לעשות בעיות, לכן אני שוקל להעיף אותה לגמרי לפני שאני הולך להתקע.

ביררתי עם הביטוח, ולדברי הסוכן אני חייב שיהיה "מיגון מקורי מהיצרן". עכשיו הרכב נרכש מחברת ליסינג, והיא בתורה התקינה את זה במרוכז על מלאי של רכבים, יכול להיות שזה נעשה אפילו בבונדד לפני שהרכב קיבל רישוי.

אז במקרה כזה, במידה והתקנת הקודנית בוצעה בארץ לפני שהרכב נמסר ללקוח, האם היא נחשבת ל"מיגון מקורי"?

תודה לעונים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מיגון מקורי = האימובלייזר שיש במפתח.

לחברת הביטוח מותר להתנות ביטוח מקיף בהתקנת אמצעים לא מקוריים נוספים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ולדברי הסוכן אני חייב שיהיה "מיגון מקורי מהיצרן".

אין הגדרה כזאת.

תבקש דרישה מפורטת לרמת מיגון.

דרישה מפרטת מה בדיוק צריך: אימובלייזר מקורי, איתורן, קודן עם עלוקה, כספת או שילוב של כמה מהם.

תוודא שיש לך את מה שמופיע בדרישה.

----------------------------------------------------

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

פורסם
מה יש לשואל סוכן ביטוח בכלל ? כאילו היה אומר לך כן תנתק את הקישקוש הזה.

תנטרל וזהו.

ומה אם אצטרך להפעיל את הביטוח? אני מעדיף שיהיה לי את הכסת"ח החוקי.

אין הגדרה כזאת.

תבקש דרישה מפורטת לרמת מיגון.

דרישה מפרטת מה בדיוק צריך: אימובלייזר מקורי, איתורן, קודן עם עלוקה, כספת או שילוב של כמה מהם.

תוודא שיש לך את מה שמופיע בדרישה.

----------------------------------------------------

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

הדרישה היא "אימובילייזר מקורי".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז אין צורך בקודנית.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
ומה אם אצטרך להפעיל את הביטוח? אני מעדיף שיהיה לי את הכסת"ח החוקי.

הדרישה היא "אימובילייזר מקורי".

כמו מה למשל ?

מקרה גניבה - מי יכול להוכיח שגנב לא ניטרל את הקישקוש הזה?הרי זה דבר הראשון שהם עושים.

כל המיגון הזה לא שווה כלום! רק נזק למשתמש.

פורסם

אני יודע את זה טוב מאוד. פשוט חברות ביטוח זה לא משהו שכדאי לשחק איתו.

פורסם

בטיוטה קורולה 2013 קיים אמובילייזר (מקורי).

חברות הליסינג אינן נוהגות לבטח את צי הרכבים שלהם בביטוח מקיף,

לאור זאת הם מוסיפים אמצעי מיגון כגון: קודן, עלוקה, כספת וכו'.

עלות אמצעי המיגון הנ"ל נמוכה ביחס לעלות הביטוח המקיף לרכב.

פורסם

תבקש מחברת הביטוח הפניה לבדיקת מיגון - וכך תסיר את כל הספקות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...