Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון אבל הצג לא מסתיר לפחות לא בסוזוקי ולא בשאר הרכבים. אין מה לעשות צריך להתרגל או להשתיק.

זה מה יש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לא צריך להתרגל ולא שום דבר, אם אתה שם על זה את מיטב כספך ואין סיבה שתנהג עם המקבילה של אצבע משולשת קבועה כלפיך על השמשה תודות לקומבינה של משרד התחבורה.

אני לא הייתי מוכן לשים על זה כסף ולא אכפת לי לפסול רכב עקב כך.

מספיק גוזרים עליך קופון כשאתה קונה רכב חדש, מוביל איי לא צריכים לקבל נתח.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

הצג לא מסתיר כלום, אבל אחרי כשנה החיווט של המערכת החליט להזכיר לי שהוא קיים ולרשרש מעל 1700 סלד...

פורסם
כרגע כל הדגמים של סוזוקי (גם החדשים שהושקו) מגיעים רק עם מובילאיי.

מקווה שיחליטו מתישהו לעבור למערכת המקורית.

מהיבואן הזה, אל תצפה לכלום, נקודה, סימן קריאה.

שנים היה לו ביד זכיון של קרייזלר-דודג'-ג'יפ.

מה עשה איתו? בקושי שיחק בקקה!

יפה, אז למה לא מביאים בדגמים הקומפקטיים? זה גם מעניין.

מתקמצנים עלינו? מביאים דגמים פשוטים ודוחפים להם מחירים גבוהים?

אני מדבר על כל הI10, איגניס, סוויפט, יאריס, פיקנטו, 2 וכו' וכו' (ערבבתי בין גדלים, לא נורא).

פשוט כי זה ייקר את הרכב.

ולגבי מאזדה, נכון :shock: גם המכוניות הבכירות שמגיעות לארץ באות עם מנועים אטמוספריים. מבאס משהו.

עוד יותר מבאס לאור זה שמזדה 3 MPS מהדגם של 2 דורות אחורה הייתה עם מנוע 2.3 טורבו (263 כ"ס) ומזדה לא חוותה בעיות מיוחדות איתו כך שלא מדובר על פיתוח יקר וכו', זה מנוע שתאורטית יושב להם על המדף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בסהכ נראה רכב נחמד מאוד, גם המחיר סביר ואולי בעוד כחצי שנה שיהיו יותר חוות דעת על הרכב האיגניס יכולה להיות אופציה מעולה לשדרוג אחרי סוויפט 2015.

עדיין מחכה בקוצר רוח לראות אם מכשירי תנועה יביאו את הסוויפט החדשה D:

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

לא צריך לחכות לחוות דעת, תזמין נסיעת מבחן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לדעתי המחיר דווקא לא כזה סביר.

כל עוד אנשים ימשיכו לשלם 87K!! על גרסאות "מאובזרות" היבואנים ימשיכו לדפוק את הצרכנים :(

לדעתי, אם המחיר היה נמוך ב10K (בכל הגרסאות) ללא מובילאיי, ועם התוספות המקוריות. אז המחיר היה הוגן.

87K (או החל מ85) זה הרבה מדי כסף, כשיש מתחרות כמו c3 וסקודה פאביה באותו המחיר +- , שגם הן צריכות להיות יותר זולות בלי שום קשר, אך לטעמי עדיפות.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

איזה פאביה יש ב 85 אלף שזה מחיר ההתחלתי של האיגניס?

אם הסיטרואן C3 עדיין נמכרת במחיר השקה לדגם הפחות מאובזר ב89 זה באמת רכב ראוי לבדיקה, אם המחיר כבר רשמי אז הוא כבר 95 אלף כ 10 אלף יותר.

אגב מה שיפה אצל האיגניס שגם הגירסה הידנית מגיעה אם אותו איבזור.

פורסם

רמיק33,

1. אתה מדבר על "בעולם מושלם" או בהשוואה למתחרות בסגמנט?

2. לא יודע על סמך מה קבעת שסקודה עדיפה, אולי כן, אולי לא, אני נמנע מלשפוט כאלה דברים על סמך תמונות באינטרנט.

3. סוזוקי נהנית ממוניטין אמינות וסחירות חזק מאוד בסגמנט שלה (בדומה מאוד לטויוטה בסגמנטים שלה), אני לא חושב שהיא צריכה להרגיש נחיתות אל מול סקודה או סיאט (להרגיש שיווקית, כן? זה לא אומר אם הרכבים טובים יותר או פחות מהמתחרים).

להדיוט הממוצע מהרחוב, C3 זה צרפתי ולא אמין, סקודה זה צכי, סוזוקי זה יפני ולכן האופציות שמנית נפסלות לא פעם על הסף.

על זה בדיוק משחק התמחור הזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

לצערי אנחנו לא בעולם מושלם :(

לגבי הפביה, ראיתי פביה 0 ק"מ במחיר כזה, לא יודע לגבי רמת אבזור אבל.

אני אישית לא מוצא שום חן באיגניס הזאת ולדעתי המחיר עבור הדגם האוטומטי מוגזם, אבל זה עניין של טעם.

לגבי הC3, אכן דיברתי על 89K, המחיר עלה?

אגב בגירה, אני מסכים אתך. זה אכן משחק של שיווק, וכל יבואן מנגן על מה שחזק אצלו :) לא ציפיתי אחרת.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

במיוחד כשבטופס הצעת מחיר בסוזוקי יהיה רשום "ארץ יצור:יפן" פה לסיטרואן מבחינת תדמית אין מה לעשות.

פורסם

ערכתי קצת את הודעתי הקודמת.

לגבי סיטרואן, זה נכון, וגם אני אף פעם לא הייתי מעריץ גדול. אבל עם הc3 הנוכחית הם קלעו בומבה לדעתי.

מחיר ההשקה היה פצצה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין אם יביאו את גרסת ההנעה הכפולה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...