Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאוד מוזר שהרכב הושק לפני שבועיים בערך ואף אחד בפורום לא מדבר על זה.

בכל אופן, הכירו את האיגניס 2017:

11566_image-for-site_1270x691_3.jpg 304.jpg

ידני החל מ₪73,990, אוטומטי (רציף) מ₪84,990

מנוע נלקח ישירות מהספלאש, 90 כ"ס, לא מרגש במיוחד (12.2 קג"מ ב 4,400 סל"ד)

ישנה רמת אבזור אחת בלבד (אבל אופציה ל2 צבעים), מגיעה עם מערכת שמע עם BT מקורי, כניסה והתנעה ללא מפתח, פנסי לד קדמיים + ערפל, בקרת אקלים, בקרת שיוט והגה בציפוי עור.

ומובילאיי בהתקנה מקומית. (פה בערך איבדתי כל עניין שהיה לי ברכב הזה עד כה)

קיצר, יש עוד רכב שמתחרה על ליבם של מחפשי רכב חדש עד 100K, מגניב. גיוון זה נחמד.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הספקתי לראות אחד על הכביש, עיצוב שונה ולמיטב הבנתי גם יכולת שבילים לא רעה.

+1 למוביל איי וגם למערכת בהתקנה מקומית שלא התרשמתי ממנה לטובה בקרוסאובר.

פורסם

הרעיון של מיני פנאי ממש חביב והוא אפילו נראה טוב מהחזית אבל הפרופיל מהצד מעד מוזר והחלק האחורי מאוד לא לטעמי.

לא יצא לי לראות אותה במציאות עדיין אז יכול להיות שבלייב זה פחות נורא.

גם אני בעד מערכות בטיחות מקוריות והרכב הזה נמכר איתן באירופה אבל היבואן בישראל כנראה חושב שזה מיותר ומעדיף להזדכות על המס עם מובילאיי, חבל.

לגבי המובילאיי עצמו, הוא עובד היום יותר טוב מאיי פעם אבל מבחינתי הוא יכול להיות פתרון לרכבים שלא מיוצרים עם מערכות אקטיביות ולא כפלסטר לשנמוך מפרטים.

פורסם

הפרונט נאה מאד לטעמי אך התחת מאד משונה, נראה כאילו משאית נכנסה בו מאחור ודחפה הכל פנימה.

בלי שום קשר, מחיר מאד ארקטיבי, רכב עם "שיק", קטן, אמין וחסכוני.

אני צופה הרבה כאלה על הכביש.

פורסם

רכב מעניין ומדליק, יפה מאוד בחזית, קורה C וחלק אחורי נראים קצת מגושמים.

הערך המוסף יכולת שבילים ויש גם דגם הנעה כפולה עם סרן חי מאחורה, פריט אקזוטי בעולם המכוניות הפרטיות כיום

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

יצא לי לראות כמה במציאות, בתמונות הוא נראה הרבה יותר גרוע ממה שהוא במציאות. פנים אל פנים זה לא משהו שאי אפשר לחיות איתו.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

במציאות הוא צר יותר מהתמונות, ממש סלריו בממדים.

האחורה מבדר, נראה כמו קרוסאובר שנכנסו בו מאחורה.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
יצא לי לראות כמה במציאות, בתמונות הוא נראה הרבה יותר גרוע ממה שהוא במציאות. פנים אל פנים זה לא משהו שאי אפשר לחיות איתו.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

זה משהו שאומרים כשמסדרים בליינד דייט לחברה רווקה בת 35, לא רכב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עם החלק הקדמי אפשר לחיות אבל האחורי הזה.. נראה לי ש"פיכס" זו המילה הכי מתאימה.

מזכיר מאוד את הספלאש שגם הגיעה נטולת ישבן, עם מרכב שנגמר בדיוק בקצה של הצמיג האחורי.

לא אוהב את זה בכלל. (זה משהו שעובד נפלא בג'ימני ודומיו, אבל בספלאש ובאיגניס זה פשוט מוזר)

הערך המוסף יכולת שבילים ויש גם דגם הנעה כפולה עם סרן חי מאחורה, פריט אקזוטי בעולם המכוניות הפרטיות כיום

בהתחלה חשבתי שאתה צוחק, אז עשיתי קצת גוגלוינג, מסתבר שהדבר הזה באמת מגיע עם ביצה מאחורה :shock:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ומזל טוב לרכב הכי מכוער של השנה,לטעמי העיצוב נראה ממש רע.

ד'א גם על מיקרה החדשה אין שרשור שהיא אגב נראית ממש טוב.

פורסם

גם האיגניס הקודמת הגיעה בגרסת ההנעה הכפולה עם סרן חי מאחור.

אין בזה שום דבר פסול; הסרן החי זול יותר לייצור ואמין יותר ממיתלה נפרד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ומזל טוב לרכב הכי מכוער של השנה,לטעמי העיצוב נראה ממש רע.

ד'א גם על מיקרה החדשה אין שרשור שהיא אגב נראית ממש טוב.

אולי שתגיע קודם?

פורסם

מאמין שמיני מבחן שלי יתפרסם בקרוב אך הרכב מפתיע לטובה מבחינת הנוחות,מרחב מאחור, מושבים נוחים. לא רע בכלל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

המנוע מגיע מהבאלנו החדשה (K12C) בניגוד ל-K12B ששרת את הספלאש והסויפט היוצאת. פחות 4 כ"ס ותוספת 0.2 קג"מ. אבל מרכב קל מאד.

מדיניות היבואן לגבי מערכות בטיחות מרגיזה - בתור לקוח נאמן מאד (מחזיק כעת 3 סוזוקי, והיו עוד 3 בעבר) הויתור על מערכות בטיחות אקטיביות לטובת מובילאיי עשוי בהחלט להבריח אותי כאשר אבחר את הרכב הבא.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...