Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את הסוויפט ספורט לא מביאים כבר 700 שנה בגלל זכרון הפיאסקו עם האיגניס ספורט וה 4X4 הקודמת, אז אתם רוצים שיביאו עכשיו את ה 4X4?

לדעתי, לא יקרה!

מצד שני, היבואן הזה נשאר בלי רכבים למכור (לקחו לו בצדק מוחלט את כל חטיבת קרייזלר), אז אולי כורח המציאות יביא לנו רכבים מעניינים מסוזוקי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קרייזלר נרכשה ע"י פיאט ובמסגרת כינוס זכיינים (זה מאוד מכביד על יצרן לשלוח חלק מהתוצרת לזכיין אחד וחלק לזכיין אחר) התעוררה השאלה האם נציג קרייזלר יזכה בזכיון פיאט או נציג פיאט יזכה בזכיון קרייזלר.

סמל"ת (נציגות פיאט) נבחרה והזכיון הועבר.

ימים יגידו אם המצב ישתפר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
אוטו פשוט מדליק. קלעו פה בול עם עיצוב מגניב לדעתי.

מקווה שיצא לי לנהוג בקרוב.

האם יש תכנון לייבא את גרסת ההנעה הכפולה?

כן. אין צפי כרגע.

באגירה, לגבי הסוויפט ספורט אני חופר פה בחברה לאנשים, אך ללא הועיל. כנראה שהיא לא תיובא. אשמח לאכול את הכובע אם כן.

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...