Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות רכב משפחתי עם תא מטען גדול,נגיש ונוח.

אני אחרי כמעט 7 שנים עם i10 כולל חצי שנה אחרונה עם תינוק.

כן כן הצלחתי להכניס גם עגלה וגם אמבטיה של העגלה ועוד בן אדם לi10... בקושי 8)8):wink:

לא מבין גדול ברכבים כדי לחפש יד2 טובה ולכן החלטתי ללכת על רכב חדש שישמש אותי ללפחות 5 שנים קדימה.

לא מחפש ביצועים אלה מחפש נטו שימושיות ומרווח, בכל זאת אחרי i10 רוצה קצת נוחות.

נחמד גם אם ברכב יהיו מערכות בטיחות מתקדמות.

בנתיים חשבתי על אפשרויות הבאות בטווח מחירים סביב 130K:

• סקודה אוקטביה 1.2
  • אופל אסטרה סטיישן החדשה
  • טויוטה אואריס סטיישן היברידית

הייתי חושב גם על משפחתיות אחרות כמו ELANTRA או MAZDA3 אבל הגישה לתא מטען שלהם פשוט נוראית למרות הגודל המכובד.

אשמח אם תגיבו על אופציות שלי מבחינת אמינות, עלות טיפולים, עלות ביטוח.

כמו כן אשמח לשמוע על אופציות אחרות.

תודה מראש לכולם!

פורום מדהים.

פורסם

מבחינת אמינות לטויוטה אין בעיות מיוחדות אבל יש את עניין ביטוח המערכת ההיברידית. כמו כן היא מעט צפופה מאחור.

על המכלולים בסקודה דובר כאן רבות , תיבת DSG7 שאמינותה השתפרה עם השנים ומנוע 1.2 TSI שלדעתי כבר ללא בעיות. (כנל אחותה הסיאט לאון ST).

באסטרה מנוע חדש ותיבה אוטומטית רגילה , לא אמור להיות משהו מיוחד אבל הדגם עדיין דיי צעיר בארץ.

בפורד פוקוס סטיישן יש מערכת לבלימה אוטונומית במהירות עירונית.

כמובן אפשר לשקול גם את הסיוויק עם היחידת הינע כנראה הוותיקה ביותר בסגמנט והדיי מוכחת.

פורסם

תודה על התגובות שלכם.

אם כולם די אמינות אפשר אולי להתייחס טיפה לעלות הטיפולים,חלפים וביטוח?

פורסם (נערך)

לדעתי היקרה מכולן לאחזקה תהיה כנראה האוקטביה . מכונית גניבה וביטוח יקר. למרות שיפור באמינות כנראה שהמצמדים שלה דורשים החלפה כל 50-100K תלוי במזל. טיפולים וחלפים במורשה אינם זולים. אחריה ברשימה תהיה כנראה האסטרה (בהנחה שאין בעיות עם המנוע החדש). לבסוף האוריס ,שקטנה ממנה בנפח אחסון .יש את עניין שחיקת המצבר אבל פיצוי בצריכת דלק טובה. הכל כמובן ניחוש שלי.

מכולן הייתי מסתכל בכלל על קוראנית אפרורית שאינה מוגדשת ואינה מכילה שכלולים מיותרים. קאיה סיד סטיישן לדוגמא. ביטוחים סבירים חלפים וטיפולים במחירים סבירים .

(מה גם שהיצרן נותן 7 שנות אחריות למכלולי ליבה)

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

ברור שהמצמדים דורשים החלפה מדי פעם, כמו בגיר ידני.

האמצת שהייתי הולך על קיה סיד, ואם תקנה מהיבואן גם תהייה באחריות 7 שנים.

פורסם

מתוך הרשימה שכתבת,הכי זולה לאחזקה זו הטויוטה.

מחירי הביטוח זולים,עלויות טיפול קבועות, וניתן להוסיף ביטוח לסוללות ההיברידיות בסכום נמוך יחסית.

הרכב מגיע מאובזר,ותא המטען שלו מהגדולים ביותר בקטגוריה.

אך במחיר הזה,אם אין לך דרישה לחיסכון בדלק, הייתי מחפש ג'יפון כמו קיה ספורטאז' או יונדאי טוסון חדשים במחיר לא רחוק ממה שכתבת. הרכבים האלה יהיו הרבה יותר נוחים.

פורסם

קיה סיד סטיישן ורק ביד 01 ב105 אלף שקל, לקנות מהסוכנות בשבילך זה בזבוז כסף מיותר, האחריות לא שווה את ההפרש גם אם יילך מנוע/גיר עדיין שווה

ועוד 5 שנים במכירת הרכב ההבדל יהיה זניח אם בכלל.

פורסם

לא הייתי קורא לתא מטען של האוריס מהגדולים בקטגוריה(308sw, civic ואוקטביה), הוא במקום טוב באמצע בדומה ליונדאי ולקיה.

• תוכן חדש...