Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו טווינגו 2015 תמונות וסרטון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא כנראה תוגדר בארץ בקטגורית ה"מיני-פרמיום" כמו הפיאט 500 והאופל אדם, מה שלמעשה יהפוך את המחיר שלה ללא נגיש ולא רציונלי.

למען האמת הגרסאות הפושרות שלה לא כל כך מעניינות אותי, מעניינת אותי הגרסה החמה שלה וכולי תקווה שהיא תגיע גם בשילוב גיר ידני ולא רק רובוטי כפול מצמדים כמו הקליאו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צביפר, ברור לי שהטווינגו היא לא מכונית ספורט. פשוט חבל לי לשמוע שרנו לא ניצלו את ההזדמנות הייחודית להפוך אותה למכונית מאוד מהנה לנהיגה. משהו כמו הדגמים הבסיסיים של הפיז'ו 106 בשנות התשעים - לא מכונית ספורט, אלא מכונית קטנה נהדרת עם התנהגות כביש ברמה אחת או שתיים מעל כל המכוניות האחרות בקטגוריה. לא משהו שבא על חשבון השימושיות של המכונית, אלא כבונוס. לא יודע אם רנו לא ניסו לעשות את זה או לא הצליחו.

אז אני אישית מאוכזב. אולי אני פשוט צריך לצאת כבר מהניינטיז :?

פורסם

הטווינגו החדשה שואבת את השראתה למקוריות ושימושיות מהדור הראשון של הטווינגו. אלא שגם הטווינגו המקורית לא הבריקה כמכונית לנהג - ואפילו נוחות הנסיעה שלה הותירה מקום לשיפור.

כך גם המנוע, שהיה מנוע שסתומים עיליים(OHV) מיושן והפיק פחות מ-60 כ"ס מנפח של 1.25 ל'.

במהלך השנים עודנו המתלים(שיפור הורגש כבר בדגמי 95') וצורפו יחידות כח מודרניות - ובהמשך גם גיר אוטומטי מלא, לצד אופציית המצמד האוטומטי("איזי").

לטווינגו החדשה מנוע והנעה אחוריים לא משיקולים דינמיים אלא כהכתבה של שיתוף הפעולה בין דיימלר לרנו-ניסן. כולם אולי חולמים על מיני 911, אבל שוכחים את המציאות בדמות הסמארט - אחת המכוניות הפחות מהנות לנהיגה שבנמצא.

אגב, בטווינגו החדשה לא ניתן לנתק את ה-ESP, למי שכבר חשב. עם זאת, כולי תקווה שהדגם הספורטיבי(יכונה GT) יהווה פיצוי ראוי לכולנו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם (נערך)

מפספסים את העיקר. טווינגו עם הנעה אחורית אומר רדיוס סיבוב הגה קטן, מה שמאוד יעזור לה להשתלב בעיר...ובעיקר בחניות צפופות (כמו שלי :roll:)

עכשיו אני קורא:

Twingo a tiny turning circle of just 8.9m

זה מדהים!

עריכה אחרונה על ידי dr6633
פורסם (נערך)
הצרפתים האלה משוגעים לטוב ולרע.

מכונית מדליקה, אבל למה כל הסיבוכים של המכסה מנוע?!

בד"כ לטוב, הגישה שלהם מאוד פרקטית, מכונית העונה על צרכים אמיתיים במקום מדומים,

זאת הסיבה להמוני הרנו טווינגו ואספאס שהיו להיט אדיר בתקופתן, ולפני כן רנו 5 ו 4, דה-שבו,

ו- 205 דיזל, מכוניות שימושיות חסכוניות והגיוניות.

אפילו מכוניות האוונגארד שלהם הן מוכוונות נוחות ולא אוואנטות כמו האיטלקיות.

ה C15 לדוגמא למרות שהקנתה לבעלייה סקס-אפיל של אינסטלטור, סיפקה מעבר לחלל מרווח,

גם נוחות נסיעה ברמה גבוהה מאוד.

הם הרבה יותר שפוים מאיתנו ומהאמריקאים או היפנים שמעבידים עצמם בפרך.

עריכה אחרונה על ידי proxima
פורסם

מבחן מצולם ראשון, קצת מתחנחן מדי לטעמי, אבל אין ספק שיש בטווינגו החדשה משהו מדליק, אופי תוסס שיש גם בפיאט 500 וכנראה שלעולם לא יהיה ברוב מתחרותיה;

פורסם

מעניין איך שהמנוע נכנס שמה ונראה שהגישה אילו היא סבבה אם צריך לטפל בו, ושהתא מטען רק טיפה גבוהה מהרגיל. זה נראה כמו משהו שאפשר לממש בכל המכוניות וככה גם במכוניות גדולות לקבל 2 תאי מטען, גם יותר בטיחות, גם הנעה אחורית (שהיום עם הESP לא מסוכנת לנהגים ממוצעים). מישהו רואה פה איזה חסרון לדבר? מעניין רק מה הם עשו עם הרדיאטור(ים), הוא מקדימה או מאחורה?

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

הרדיאטור מלפנים, כמו גם המצבר ומיכלי הנוזלים.

להבדיל ממכוניות מנוע אחורי של פעם, אין לטווינגו החדשה תא מטען מלפנים. אפילו המכסה הקדמי נפתח בצורה כה מטופשת, שחייבים לראות את זה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סרטון קצרצר וחביב אבל יש בו טעות עקרונית. את ה-ASR(בקרת משיכה) אפשר לנתק, לטובת יציאה משקיעה בבוץ/שלג. את ה-ESP, לא.

יש לקוות שגרסת ה-GT תאפשר ניתוק בקרות מלא, לטובת כל החוליגנים של העולם הזה :yum:

פורסם

מה טוב בגרסת ספורט בעלת הנעה אחורית ללא ביטול בקרות בטיחות?

בקרת בטיחות זה בדיוק כמו קונדום, חשוב מאוד ומונע מאנשים לעשות טעויות שיעלו להם ביוקר, אך כדי להשתמש בכלי למטרה שלשמה הוא נוצר יש להוריד אותו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם זה אכן יקרה זה לא מפליא.

עם הזינוק במחיר רכבי המיני החדשים הידניים - 70 וצפונה לגרסת בסיס - עכשיו גם הטווינגו יכולה להיות מתומחרת ברמת חזירות כזו.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...