Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו טווינגו 2015 תמונות וסרטון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם לנאנו יש הנעה אחורית. קונה?

אוי רנו מה עשיתם, הטווינגו הקודמת הייתה בין הרכבים היפים שאי פעם יצאו משער מפעלכם, החדשה נראית תוצר של אורגיה פרועה של יצרני הרכב. לי זה נראה כמו הכלאה מזעזעת בין פיאט 500 למיצובישי ספייס סטאר. במילה אחת: בעעעעע.

:?

איתמר

אתה מדבר על הרכב הצורה הזאת או שפיספסתי משהו

twingo1-12.jpg

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

ברגע שהילדים ילמדו שאפשר לפרק בקלות את 2 המכסים בקדמת הרכב בצדי הסמל אתם תראו הרבה מאוד טווינגו עם חורים בפרונט.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

רגע, שאני אבין.. הייתי בטוח שבגלל שהמנוע מאחורה יהיה תא מטען מקדימה. זה אומר שאין לרנו תא מטען בכלל ?!

פורסם
ברגע שהילדים ילמדו שאפשר לפרק בקלות את 2 המכסים בקדמת הרכב בצדי הסמל אתם תראו הרבה מאוד טווינגו עם חורים בפרונט.

ולא רק זה אלא ללא המכסה כלל :lol::lol: אלא אם כן קיים מנגנון נעילה כלשהו

זה רק אני או שתוך כדי החזרת המכסה הוא שורט את השמשה?

פורסם
Boot space is at a class-matching 219 litres and with the 50/50 split folding rear seats, the Twingo gets a flat floor for extra storage.

New-Renault-Twingo-boot-space-at-Geneva-Motor-Show-1024x677.jpg

ואיך מגיעים אל המנוע עצמו?

.We apologise for the inconvenience

פורסם
ואיך מגיעים אל המנוע עצמו?

אני מתאר לעצמי שזה במקום בו הגלגל הרזרבי בד"כ נמצא לפי השקעים ברצפה והידיעה שזה מנוע אחורי.

עריכה: אם הדבר נכון מעניין כמה חום יווצר בבגאז' תו"כ נסיעה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מנוע אחורי בבגאז׳ היה קיים גם בטרנספורטר של שנות ה 90.

שם השטיח שהפריד בין המנוע וחלל הרכב היה כבד מאוד ונועד לבודד מחום ורעש.

המחיצה ברכבים רגילים עם מנוע מקדימה לא עבה, יעילה או מרשימה בהרבה - היא פשוט נסתרת מן העין.

פורסם

הטווינגו החדשה מצויידת במנוע אחורי והנעה אחורית, אז מה יש מקדימה?

בפרונט נשארו כל מיכלי הנוזלים והמצבר.

אז בכל זאת מכסה המנוע הוא לא מכסה מנוע, ועדיין צריך להפתח איכשהו. ברנו צצו עם פטנט.

תהנו.

פורסם

ולחשוב שלהחליף מנורה קדמית במגאן היה מסובך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...