Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו טווינגו 2015 תמונות וסרטון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפחות לפי התמונות, רנו ביזבזו את השם של הטווינגו לשווא.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוי רנו מה עשיתם, הטווינגו הקודמת הייתה בין הרכבים היפים שאי פעם יצאו משער מפעלכם

אתה מתכוון למקורית של 1992 או לדור שני של 2007? (לא הגיע לארץ).

בעיניי, רק ה 1992 הייתה יפה, דור שני היה סביר, אבל לא משהו מיוחד...

פורסם
אוי רנו מה עשיתם, הטווינגו הקודמת הייתה בין הרכבים היפים שאי פעם יצאו משער מפעלכם, החדשה נראית תוצר של אורגיה פרועה של יצרני הרכב. לי זה נראה כמו הכלאה מזעזעת בין פיאט 500 למיצובישי ספייס סטאר. במילה אחת: בעעעעע.

:?

איתמר

+מלאנתלפים.

פורסם
גם לנאנו יש הנעה אחורית. קונה?

אוי רנו מה עשיתם, הטווינגו הקודמת הייתה בין הרכבים היפים שאי פעם יצאו משער מפעלכם, החדשה נראית תוצר של אורגיה פרועה של יצרני הרכב. לי זה נראה כמו הכלאה מזעזעת בין פיאט 500 למיצובישי ספייס סטאר. במילה אחת: בעעעעע.

:?

איתמר

לפחות לפי התמונות, רנו ביזבזו את השם של הטווינגו לשווא.

הקודמת היתה זוועתית, הראשונה היתה ממש ממש יפה.

לא יכול שלא להסכים אתכם, הדור הראשון פשוט תענוג, השני ללא קשר למקור ונראה שהשלישי ממשיך להיות לא קשור למקור :cry:

שמתם מנוע אחורי? אז למה לעזאזל הפרונט יותר ארוך מהדור הראשון שהיה בעל מנוע קידמי?!?

מבין את העניין של לדחוף את הגריל החדש לכל מקום (לא מסכים עם זה, אבל מה יש לעשות) אבל קצת נאמנות למקור בשאר הרכב אי אפשר?

הרי זה היה הייחוד שלו ומה שמשך בו, אין פה קמצוץ מגאוניות העיצוב של הדור הראשון ומיותר לחלוטין להשתמש בשם "טווינגו" בכדי לתארו

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)

אני לא מצליח להבין אף פעם יצרנים שבשם ההתחדשות מחרבים עיצוב מושלם של מכונית, פורשה כמעט לא מפספסים אף פעם כבר עשרות שנים,

ושומרים קרבה צמודה לעיצוב המקורי, אז למה לא לומדים ממנה ?

הטווינגו המקורית היתה הבלחה מקורית וגאונית שאסור היה לנגוע בחיצוניותה.

הפוקוס האצ'בק דור 1 מושלמת, ואח"כ פורד הרסו אותה ללא תקנה ועיגלו את השפיץ המופלא בחלקה האחורי.

הסובארו פורסטר דור 1 ו-2, הטויוטה ראב 3 דלתות המקורי,האייגו הראשונה פורד קא.

לא חסר דוגמאות למכוניות עם עיצוב מופלא שהתחרבן ללא תקנה בשם הקידמה.

ford-focus-st-1701.jpg

images?q=tbn:ANd9GcSO6m3KqhwC5kaJ5SXuND8QOy1cWzXDCEgx2tyQEAWy2aLJyKy4

images?q=tbn:ANd9GcSgoYybh4E51mNfKQ25NdfhP3-UgMxPRi-4lPPqmyC_Oh81iZf9Vg

images?q=tbn:ANd9GcSnMUycuK2K33_QUCN5pnbEdrToGxro7RFtPl5P_Z_TVVoOb14W

images?q=tbn:ANd9GcSGtvCfYBmzCqghL7sLrDj9ohvOrkSj-MoAJ5DkNPStWZcO4j3TvA

images?q=tbn:ANd9GcRbYCDPPwFzPMVQYkdSmLOufuPfDfuospeTIPjaCcdvoK7wv-Forw

images?q=tbn:ANd9GcQ7LmmkW7Vp06bDEfOC9YzFzEdjp_oXOgXCOUaAEe5oxuIkHHw8Gw

toyota+aygo-2.jpg

dsc01439jpg.jpg

וזה אחרי שמחבל מתאבד הפעיל חגורת נפץ במרכז העיצוב של טויוטה

2014-toyota-rav4_100442459_l.jpg

5377646271_54b2a01f90_z.jpg

images?q=tbn:ANd9GcTsE4yvjhjjrs7pZ-Bios8-83f0c0h0SjI-_EMtn7yw0e4lFXzRxA

עריכה אחרונה על ידי proxima
פורסם

קשה לי לאהוב בגלל העובדה שהיא פשוט דומה לפיאט 500, זה נראה אותו דבר עם סמל שונה במבט ראשון.

בכל אופן לדעתי נראית טוב יותר מהטווינגו הישנה, אבל אני מניח שאני אקבל קצת HEAT על מה שאמרתי :)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

לפחות לפי התמונות אני מאד אוהב את איך שהיא נראית. ברור שהיא לא יפה ומקורית כמו הראשונה, אך וודאי יותר יפה ומיוחדת מהקודמת. נראה מה יצא מההנעה האחורית שלה. בכל מקרה, מעניין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני קורא את התגובות שלכם ודי המום, למען האמת.

המכונית מתוקה בעיצובה, לוקחת רמזים מרנו 5 המקורית(ונכון, יש דמיון מסוים לפיאט 500. אז מה. גם כבד ראייה יוכל להבדיל בין השתיים), ניתנת לקסטומיזציה רבה ומעוררת חשקים. יש לה אופציה לגג נפתח מלא, כפי שהוצע בפולו של שנות התשעים. הפנים שלה יהיה צבעוני ומיוחד ורנו מבטיחים מרווח נדיב במיוחד, תודות לבסיס הגלגלים ארוך, הממקם את הגלגלים בפינות ללא סרחי עודף(האורך יהיה צנוע למדי, באזור ה-3.60 מ').

מכנית, על אף שנתונים רשמיים טרם שוחררו, למכונית יש מנוע(0.9TCE) והנעה אחוריים, תיבות הילוכים ידנית ומצמד כפול(EDC). עם משקל שצפוי להיות נמוך מטון, למכונית יהיו ביצועים טובים כבר בגרסאות הבסיסיות. גרסת ה-RS שצפויה להופיע בפאריז(מדובר על כ-160 כ"ס מאותו מנוע) תהיה כנראה חגיגה אמיתית.

שיווקית, המכונית צפויה לפנות גם לקהל גברי, בניגוד לדור הקודם שהיה מגדרי מאד. בין המסרים הבולטים מדובר על הנאה מנהיגה, דבר שלמעט בגרסת RS היוצאת - מעולם לא דובר בו בטווינגו.

בקישור דלהלן התמונות הרשמיות של רנו, שמדגימות ולו במעט את רמת הקסטומיזציה האפשרית.

http://www.netcarshow.com/renault/2015-twingo/

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

+1. רכב חמוד מאוד, אולי דומה ל500 אבל עם פחות רמיזות לביצה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

איכשהו - ברגע שראיתי את הסרטון, החלטתי שזה יהיה הרכב הבא שלי. לטעמי? המיני הכי יפה שנתקלתי בה.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם
גם לנאנו יש הנעה אחורית. קונה?

איתמר

משודכת לאיזה מנוע וגיר?

יש אבזור? נוחות? צריכת דלק טובה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הטווינגו הראשונה היתה נראית כמה צפרדע. לא מבין מה יפה בה כל כך.

אני באמת תוהה מה עישנו אותם האנשים שטוענים שהטווינגו הראשונה היתה יפה. זה רכב שבא לך פשוט לגרוס אותו מרוב כיעור.

• תוכן חדש...