Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקופ : צוות טופ גיר מצלם בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אומי, הגענו (לפחות אני באופן אישי) כדי לעשות פאן, לחוות חוויה, כי אני מעריץ של טופ-גיר עוד מהפורמט הישן כשהייתי בן 14 ועוד יותר בפורמט החדש. אני לא עיתונאי ואין לי קשר לכל גורם עיתונאי כזה או אחר. הבטחתי לעדכן את חברי הפורום ואכן העלתי וידאו כל פעם שראינו משהו חדש, חוץ מהחלק שהם יצאו כי התפקשש לי הוידאו :loco:

כמו-כן, לא רצינו לעשות רושם רציני (השלט היה רעיון שלי, כך גם להעמיד את הסטיג ליד צוות ההפקה, עובדה שזה היה נחמד והם צחקו - הכל היה ברוח מאוד מאוד טובה) כי רושם רציני זה לא טופ-גיר, זו לא המהות. המהות היא פאן, רגש... כיף. בדיוק כפי שהיה.

יוסי היה הראשון שגילה את המקום, אני תומך בדעה שלו לא לגלות את המקום, לא היה שם הרבה מקום למכוניות, היה מספיק בלאגן גם ככה כי היו עוד תיירים במלון, והמולה גדולה היתה יוצרת טעם רע. המספר המועט של אנשים שהיו שם כבר הדאיג אותם והם ביקשו שלא נעמוד באזור הרכבים כשמעלים את הציוד, כך כמובן היה, בזכות זה שלא היה פיצוץ אנשים היה סדר.

ליוסי לא היו כוונות רעות, הוא היה מספיק חולה טופ גיר כדי ללכת ולהסתובב באמצע הלילה בנצרת ולחפש מכונית הפקה שלהם, מספיק מופרע כדי לחזור לחיפה ולקחת עוד כמה חברה טרמפ ולחזור שוב לנצרת.

אני תומך בהחלטתו לא לפרסם את המקום, זה באמת היה יוצר בלאגן.

אומי, אני חושב שאם היית מבין את הומור טופגיר היית מבין שלשים טמפרה עם שלטים "ערביים" זה דיי מתאים להומור של התוכנית.

חוץ מזה, אתה בכלל לא היית שם אז באיזו זכות אתה בא אל מי שהיה שם בתלונות?

מעבר לכך, אני חושב שרוב מי שהיה שם פשוט רצה לראות את הדמויות שהוא מעריץ במציאות, בלי מחשבה אם הוא מייצג את קארספורום, את מועדון הדשבואים או את ארץ ישראל השלמה ומפלגת הליכוד.

הכתבים שהיו בחבורה רדפו אחרי השיירה למרות בקשת צוות ההפקה לא לעשות זאת.

זה היה דיי צפוי שיהיה מי שירדוף אחרי השיירה ואני שמחתי שרק שתי מכוניות רודפות אחריהם ולא כל מי שהיה שם, כי זה היה יכול להיות מסוכן ודוחה.

הכתבים מבחינתם, ניסו לעשות את עבודתם.

כמובן שהרדיפה היא צעד נתון לביקורת, ויש שיגידו "סחטיין עליהם הביאו אחלה תמונות" ויש שיגידו שהם חוליגנים שגורמים לנו להראות רע.

כל אחד יכול לנתח את הדברים כראות עיניו.

אלון, יוסי ואני היינו הראשונים שגילו את המקום וזה בזכות העזרה הטלפונית של YNV.

דניאל.

ממשיך את דבריו של דניאל, אנחנו (כולל יוסי) שהגענו מאהבת טופ-גיר טהורה :-D , לא רדפנו אחריהם.

מצד שני, אני מבין את הכתבים שרדפו אחריהם למרות הבקשה לא לרדוף אחריהם. צריך להזכיר שהם גם לא כל כך ניסו להפגיש אותנו עם השלושה, למרות שעשינו הכל לפי הכללים שהם הציבו לנו.

חוצמזה, אפשר לחשוב מה קרה, רדפו אחריהם צלמים ! ישמור השם, הם התוכנית הכי פופולארית בעולם !!

שימו לב למשפט המודגש באדום, זה משפט שנתן לי את ההרגשה שיוסי(ולכן פניתי אליו) חושב שהרדיפה הזאת משאירה רושם של אנשים רציניים.

מצחיקים בטוח יצאתם ואני מאמין שגם לא יותר מידי מציקים .

לדעתי דווקא כן כי ש' עשה עבודה מדהימה עם ההסברה של מי אנחנו ומה אנחנו רוצים מהם.

מה שכן, אי אפשר כמעט למצוא סרטונים חובבניים כמו שלנו ברשת. כנראה שאף אחד לא מצליח להשיג אותם ולצלם אותם בצורה כזו.

וDUKI, אני לא יכול לברור מי הוא מי ומה הוא הולך לעשות.

אם היה לנו איזשהו סיכוי ליצור איתם קשר ולשוחח איתם קצת, זה היה יכול להיות רק דרך זה שאנחנו מראים להם שאנחנו אנשים רציניים ולא עומדים לבלבל להם את השכל עם שטויות.

צריך רק אידיוט אחד שיהרוס לך הכל ויגרום להם להתעצבן עלינו.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
בטוח מישהו בפורום הזה יתקל בהם.

תעדכנו :)

ואכן חבר מועדון ה5, יוסי פרנקוס, האיש והאגדה נתקל ונפגש איתם, וגם דניאל סגל ושימרון אנגל,וארז גל וגנאדי,והם מוזכרים אפילו בכתוביות הקרדיט :

http://motocar.co.il/video/video.aspx?ivqr1VQ=FKH

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

משהו אחד זה לראות איפה הם ולשאול בצורה מנומסת אם הם יוכלו להקדיש לנו כמה דקות כי אנחנו מעריצים (וזה בדיוק מה שעשינו) ומשהו שונה לחלוטין זה לרדוף אחריהם, לעשות פוזות ולהציק.

היינו שם אבל נתנו להם מרווח להרגיש שאנחנו לא אובססיביים.

מבחינתי זה להראות שאנחנו מעריצים אבל לא ילדים מתלהבים שרק רוצים להרשים אותם.

קלארקסון התייחס לזה מליון פעם בתוכנית ותמיד אומר שנהגים צעירים שעושים דריפטים עם VAUXHALL NOVA (או המקבילה שלה אצלנו, ההונדה סיוויק) ממש לא מרשימים אותו והוא מתעצבן מהם.

אלו שכן רדפו אחריהם הם באמת כתבים, אז זו העבודה שלהם. אבל הם גם לא הציקו יותר מדי וצילמו אותם מרחוק בלי להפריע.

זה לא היה אפשרי אם כל הפורום (וכל חובב רכב כמעט) היה קורא פה ורואה איפה הם נמצאים.

רק צריך שמישהו מפורום סקאלה או מאחד מהפורומים בערבית (בלי להעליב אבל זה נכון) היה כותב שם איפה זה, ותוך שעה כל המקום היה מלא בצעירים עושים שטויות ומראים שאנחנו מדינה של אידיוטים שמחפשים פוזה.

פורסם
ואכן חבר מועדון ה5, יוסי פרנקוס, האיש והאגדה נתקל ונפגש איתם, וארז גל וגנאדי,הוא מוזכר אפילו בכתוביות הקרדיט :

בברכה

צביקה

גם דניאל סגל ושימרון אנג'ל הם חברי מועדון, וקרדיט עצום גם להם!

לדניאל על זה שהוא הסכים לנסוע באמצע הלילה לנצרת, לחזור לישון שעה וחצי ולחזור לנצרת, ולשימרון על התיווך בינינו לבין ההפקה וזה שהוא הצליח לקבל התייחסות חמה מהאמונד, התייחסות פושרת מקלארקסון וחוסר התייחסות טוטאלית מג'יימס מאי :)

פורסם

חזרתי היום הביתה מהצבא פתחתי את העיתון הגעתי לאמצע, וראיתי את הכתבה, נכנסתי לפורום וראיתי את השרשור בסגנון טוויטר/פייסבוק/יוטיוב.

הדרך החכמה היא לקחת את המספר של המפיק [שאתם מן הסתם דיברתם איתו-פרנקוס או מישהו אחר] ומן הסתם לבדוק שזה לא איזה חנות באנגליה ולנסות לדבר איתו יותר מאוחר [שבוע שבועיים אחרי] ולנסות להחזיר אותם לארץ וסיבוב שני. יש המון מה לעשות פה, ובמדינות האחרות [מצרים ונספחיה בצפון אפריקה].

אל תשכחו שהולכים לעשות מאיתנו צחוק [מכונית שרשום עליה some say... או מכונית של הסטיג למרות שהם רעיונות נחמדים ביותר, אבל כנראה שהשעות המאוחרות לא עושות טוב לגולשים בפורום] בחייאת ראבק רצינות אין פה.

ואל תשכחו אל תעלבו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

זה טוב מאוד שהם באו לארץ הקודש. כל הכבוד, לאנשים שאיתרו אותם, והראו לנו קצת יותר תמונות, לאיפה הם מתכוונים לנסוע.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

זה בדיוק מה שתכננתי לעשות.

לבוא עם המקבילה שלי לVauxhall Nova ולעשות פוזות ואולי אפילו צלחות ברוורס.

פורסם
ואכן חבר מועדון ה5, יוסי פרנקוס, האיש והאגדה נתקל ונפגש איתם, וגם דניאל סגל ושימרון אנגל,וארז גל וגנאדי,והם מוזכרים אפילו בכתוביות הקרדיט :

בברכה

צביקה

גנאדי (גנא) זה אני דרך אגב ונורא שמחתי להכיר את חברי הפורום שמאחורי הכינויים פה שנכחו שם.

אני חייב לציין שקצת התאכזבתי מהעובדה שחיכינו להם הרבה זמן והמפיק היה כל כך נחמד וזרם איתנו בשיחה, עשינו כל מה שהוא ביקש ולמרות הכל לא יצא לנו להגיד להם 2 וחצי מילים ולהצטלם איתם באיזה תמונה קבוצתית אבל למרות העובדה הזאת עדיין ליראות אותם בלייב עשה לי את השבוע.:-D

פורסם
זכיתי לתמונה עם ג'רמי!! התלונן שזה התמונה ה20000 שלו בישראל :)

73061_10150287610335077_584180076_15369439_6919275_n.jpg

איפה התמונה צולמה?

מישהו ממשיך לעקוב אחריהם?

עד כמה שרציתי לראות אותם, זה כנראה יצטרך לרשימת האכזבות של פעם בחיים שלא עשיתי...

טעם נוראי של החמצה..

פורסם

אם התמונה משדה התעופה, זה אומר שהם כבר על מטוס בדרך הביתה לא?

עריכה: מבאס... לא היו פה יותר מיומיים.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

• תוכן חדש...