Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקופ : צוות טופ גיר מצלם בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו הסיבה אגב, שלא יכולנו לתת את המיקום לאף אחד.

פתטי

מה היה רע אם היו באים לשם 10000 איש עם רכבי ספורט

מלווים אותם עם שלטים גם לנו מגיע ספורט מוטורי

ועוד 2000 איש שהיו צועקים אם שותים לא נוהגים

יכול היה להיות מעניין ואייטם טלויזיוני יוצא דופן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה הסיקור שלי מהמפגש הזה. כולל תמונות גם מהמסע!

http://www.motocar.co.il/article/12915.aspx

סירטון כמו שצריך יעלה בדקות הקרובות!

תודה ליוסי פרנקוס, לארז גל, לערן יצחקי, לדני מדן, לשמרון אנגל, לרוס קוניק (הסטיג הישראלי), לאלון אדלר, לדניאל סגל, לפביה גנאדי, לנועם וינד ולאודליה וכמובן לירון תייר.

היה פשוט תענוג להיות איתכם. מי ייתן ותגדשו!

כולכם התנהגתם למופת. פשוט בושה. עוד תוציאו שם רק למוניטין המפוקפק שלנו.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יאשה, עינל דינאק יש פה סקופ גדול אחר...

קוראים לך אוהד???

נ.ב

אחלה מיני.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אתה פה מ2004 ורק עכשיו גילית?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1423356&postcount=1

:p

כל הכבוד לפרנקוס וצוותו,ל"הגה", ולכל מי שנדבק לשלושת האנגלים,עשיתם מצווה גדולה ;) (למרות שקלארקסון בעיניי כרגע סנוב,מה כבר ביקשו ממך? תמונה? :|)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כוסאומו!

אני כמו עצלן טיבטי נמעכתי לי בבית במקום לבוא לנצרת..:evil:

אז עכשיו הם חוזרים צפונה? מישהו יודע?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

זו הסיבה אגב, שלא יכולנו לתת את המיקום לאף אחד.

תודה ליוסי פרנקוס, לארז גל, לערן יצחקי, לדני מדן, לשמרון אנגל, לרוס קוניק (הסטיג הישראלי), לאלון אדלר, לדניאל סגל, לפביה גנאדי, לנועם וינד ולאודליה וכמובן לירון תייר.

היה פשוט תענוג להיות איתכם. מי ייתן ותגדשו!

יוסי - אני מסכים עם ישה. לאחד לא - אבל לעשרה כן?

למה? כי רק אתה יכול אח"כ להעלות דיווח בפורום הבינלאומי שלנו? או כי הבריטים האלה שאפילו לא טרחו לומר לכם שלום (בסדר, אחד הסכים בקושי להקדיש שני שניות) היו חו"ח חושבים על הישראלים מחשבות רעות?

לא לעניין. אני אומר - שתף.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יפה לכם.

עשיתם משהו מעניין עם זמנכם הפנוי, ויהיה לכם סיפור מרתק לספר לנכדים בהמשך.

אני בכל אופן נהנתי לקרא על החוויה שלכם.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש למישהו אינפורמציה איפה הם?

משהו קצת יותר מדוייק מ"ירושלים".

עם כל הכבוד, ירושלים זו לא נצרת.

אתמול יוסי פרנקוס ואני עלינו בערב לנצרת ועשינו סיבוב דרך המקומות המרכזיים עד שזיהינו את רכבי ההפקה וידענו את המקורבים.

בירושלים זה יהיה קצת יותר קשה...

יש למישהו משהו? שמועה? ידיעה? משו?

תודה,

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

Some say...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כל הכבוד על ה"מארב" ועל כל הצילומים .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...