Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופי מתכתי ... נהנתי יום מ הטויטר של אנרגי ויש לי את שניהם כרגע - אצלי הוא נמצע בכלל על 0 ולא +12 בגלל האופי המתכתי - עדיף לשדרג לטרויטר של MILE אם המיד של הסדרה שלך.

פורסם

מורכב אצלי הסט הנ"ל, מבחינת הטוויטר לא הייתי אומר צליל מתכתי, לדעתי הוא מפורט מאד ולא קורע את האוזן.

בברכה אסף.

פורסם

כמו שכבר אמרו

לפי דעתי אם נקח סקאלה של טעם הסאונד בין פוקאל למורל אז זה ייראה כך:

פוקאל-----------------------------------------מורל

_________________*

איפה הכוככבית, שם זה בערך הגוון של הסאונד בהרץ

בין פוקאל למורל עם נטייה לפוקאל

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

מאוד מפורט ודי חם וגם ממש חד רק שלפעמים החדות באה לידי ביטוי במתכתיות משום מה. ודווקא בטויטרים של הסט הזה. אולי זאת האוזן שלי אך קשה לי להאמין.

פורסם

אין ממש קרבה בין סטים של הרץ למוראל. הרץ הרבה יותר בהירים.

הסט הוא סט טוב סה"כ, צריך לעבוד עם הטוויטר הזה בצורה מאוד רגועה כי אפשר בקלות, אבל ממש בקלות להפוך אותו לסכין חדה כמו שיצא לי לשמוע אותו ברוב הרכבים שראיתי אותו מותקן בהם.

ואפשר גם לעבור לבי-אמפ או להוסיף נגד או להשתמש במשחקי פאזות ובהגברה בתבונה בשביל לקבל מהטוויטר הזה חווית צליל טובה לאוזן.

אבל אם יש לך אפשרות להשיג את הטוויטרים של מילה - אל תחשוב בכלל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוא נגיד ככה...כרגע רכשתי את הסט הוא עוד לא מותקן הוא נמצא כחדש בחנות....

האם כדאי לי לשדרג לסט קומפוננט של המיילה....?

פורסם

מזה השאלה הזאת האם כדאי...

אתה משווה הי אנרג'י למילה??

זה כמו להגיד "מה אתם אומרים? סובארו B4 או ב.מ.וו סידרה 7?"

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

המילה הרבה יותר מפורט, פחות מתכתי וגם עדין יותר לטעמי.

זה לא השוואה כמו שזה עליית מדרגה ששווה את ההשקעה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...