Jump to content

audioholic

  • הודעות

    71
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי audioholic

  1. תוכל למצוא אינפורמציה באתר של HERTZ http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm , תיכנס ל- technical , מימין תראה Fake Products , יש שם הסבר הכולל תמונות כל כמה זיופים שונים של HSK165 , בכל מקרה של ספק הכי בטוח לפנות ליצרן או ליבואן. בהצלחה !
  2. נראה לי שעד שתתקין את המערכת הרכב שלך יהיה רכב אספנות
  3. ממש מדהים שאתה מבקש המלצות מחברי הפורום ובסוף קונה מוצרים שלא קשורים להמלצות , אם כך מדוע ההמלצות חשובות לך ? סוג של פטיש ?
  4. ב VRX4.300 ניתן לעקוף את הקרוסאובר , יש כפתור bypass
  5. לא חסרות חנויות במרכז שמוכרות מוצרים של HERTZ , באיזו עיר אתה מחפש ?
  6. מצוייד במאוורר אחד.
  7. מה שנמצא באתר , אין מקור אחר.
  8. מצאתי עבורך את הקישור הרלוונטי : http://www.e-iserv.jp/na/download/motion_picture/index.html?lang=na&mode= תהנה.
  9. נכון להיום יצור מכשירי אקליפס הופסק לגמרי , גם האתר עובד במתכונת שונה ומצומצמת , מכל מקום תנסה לחפש באתר שכתובתו : www.eclipse-web.com ( תבחר באתר של צפון אמריקה ).
  10. זה שימש בעבר להורדת תצוגות אקטיביות וליצירת קרוסאובר בהתאמה אישית ועוד..
  11. סוג הכרטיס הוא sony magic gate , הוא לא נועד לקריאת קבצי מוסיקה אלא להעברת data מאתר היצרן למכשיר.
  12. המלצות לא יעזרו לך , תגיע למפגשים או לחנויות שיש להם מבחר ותבקש לשמוע כמה סאבים שונים עד שתמצא את הסאב שמתאים לך.
  13. כשאתה הופך פאזה בשני הרמקולים ( הוופרים ) אתה בעצם לא עושה כלום , תהפוך פאזה רק בוופר אחד ( לא חשוב איזה ). עוד טיפ קטן , אם תשחק עם ה balance ותשמע רק רמקול אחד ( לא חשוב איזה ) תבחין שבצד אחד שומעים באס וכששומעים את שני הצדדים הבאס נחלש מאוד , זה אינדיקטור מצויין לאבחן פאזה הפוכה. בהצלחה!
  14. האם הפכת את הפאזות בשני הוופרים או רק באחד ?
  15. לא קראתי את כל השירשור ( סליחה מראש אם הייתה התיחסות לעניין ) האם בדקתה שהESK165L אינו מזוייף כמו שהזהירו כאן ?
  16. 30x30x30 זה ממש לא 9 ליטר, זאת תיבה עם נפח של 15 ליטר ( כאשר עובי העץ הינו 17מ"מ ) והיא מספיקה למגוון רחב מאוד של אלמנטים. בהצלחה!
  17. במקומך הייתי עושה double chack על עניין הנגד , אני סמוך ובטוח ששם ימצא הפתרון , לא יתכן ששני מגברים לא תקינים , הפלג יכול להכנס למספר שקעים שונים , מספיק שלא הוכנס כראוי או הוכנס לשקע הלא נכון , ודא כי הוא נכנס לשקע ה-SUB VOL
  18. כדי לפתור את הבעייה יש לחבר תקע שמסופק בתוך האריזה של המגבר לשקע ה - SUB VOL( כדי שתוכל לזהות את התקע יש בתוכו נגד) , פעולה זאת תעקוף את האופציה לחיבור שלט חיצוני לשליטה על הסאב. בהצלחה!
  19. נראה לי יש כאן בעיות בהבנת הנקרא , נאמר כאן בפירוש ע"י היבואן שהסט נועד לעבוד בנפח של דלת , אולם יש אנשים שחושבים שהם יותר חכמים מהאפיפיור , מדוע להתעקש לבנות תיבה לסט הנ"ל במקום ללכת על ההמלצה של היצרן והיבואן. מכל מקום לאלמנטים כגון ה Mille יש טולרנס גבוהה , צריך להבין שלכל דלת יש נפח שונה , לכן יש טולרנס גבוהה מאוד לאלמנטים.
  20. אם גם היצרן וגם היבואן ממליצים של התקנה ללא תיבה מדוע שלא תתבסס על נסיונם ותחסוך לעצמך עבודה ?
  21. אני חושב שמוסבר כאן בבירור שהסט מיועד לעבוד בנפח של דלת , מדוע אתה מתעקש לבנות לו תיבה ?
  22. אני הייתי הולך על הקיקר , לטעמי הוא טוב יותר.
  23. המוצרים של HELIX ב entry level ממש לא מציאה , בנוסף הייתי ממליץ לעשות השוואת מחירים בזאפ , זה נשמע מעט יקר.
  24. רגע לפני שיתחילו לזרוק פה מיליון ואחד מותגים וסט אפים שונים הייתי ממליץ לך לשמוע כמה רכבים ולהחליט מה טעמך האישי , אתה יכול לעשות זאת במפגשים בחניות או בכל מקום אחר. כצעד בסיסי הייתי ממליץ לוותר על רמקולים מאחורה , אבל זאת דעתי האישית בלבד.
×
×
  • תוכן חדש...