Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תל אביב לעשירים, תל אביב לעם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3440798,00.html

בושה , במקום לדאוג לכבישים שישרתו את כל העם ויפתרו את בעיית הפקקים בכביש1 ,בונים נתיב אגרה לעשירים.

אני לא יודע אבל נתיב אחד לא יספיק וכנראה שגם בו יהיו פקקים, הרי רוב הנוסעים מירושלים לתל אביב לא משתכרים מינימום, ו5 שקל לנסיעה לא כ"כ יקר.

בירושלים גם רוצים להפוך נתיב אחד בכניסה לנתיב בתשלום. אבל אצלנו לשם שיוני יש ראש עיר שדואג לתושבים ולא מוכן שבנתיב אחד יסע העם הפשוט, ולידם יסעו העשירים.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה ממש מרגיש שאתה מקופח חברתית, הא ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא. בשנה שיש לי רשיון נסעתי עד למחלף בן גוריון בערך 4 פעמים. פעמיים מיונים לצה"ל באוטובוס. וכל השאר בשבת כשאין פקקים.

לי זה לא יזיז.

פורסם
אם יקחו את האגרה מהעשירים וישתמשו בה להמשך פיתוח התשתיות החינמיות, מקובל.

אתה באמת משלה את עצמך שזה מה שיקרה?

רוב הסיכויים שמה שיקרה הוא שבאמת תוך כמה חודשים נתיב האגרה יהפוך לעוד פקק אחד גדול ומחיר הנסיעה יעלה בעוד כמה שקלים, בטענה שהכסף הזה יושקע בעתיד בנתיב נוסף..

PEUGEOT // 306

פורסם

5 שקל אומנם זה לא הרבה..אבל מה יעשה מישהו שיש לו נסיעה יום יומית דרך הכביש הזה הלוך וחזור??

נגיד 200 פעם בשנה..כלומר 400. 400 כפול 5 = 2000 שקל..

5 שנים...10 אלף שקל...

ויש אנשים שנוסעים שנים על אותו כביש על בסיס יום יומי.

אבא שלי כבר 25 שנה נוסע בגהה כל בוקר הלוך חזור..אם זה היה עולה כסף הוא היה משתגע:lol:

:)
פורסם

נשבית את המשק, לא ניתן יד, מהפכה חברתית. יאללה כל אחד נהיה לי פה עמיר פרץ והעובדים. מי שירצה שיסע מי שלא לא. למי שיש כסף שיסע בנתיב הנ"ל, למי שאין שיתקע בפקק. בדיוק כמו כביש 6. רוצים תיסעו לא רוצים אל תסעו. הבעיה שלי היא אחרת, כי לא זה הפתרון, הפתרון הוא פשוט לסלול עוד נתיבים, לא נתיב אחד, אלא עוד 3,4 כמה שיותר. ובמקביל לעודד תחבורה ציבורית, ולא שחצי מהמכוניות בארץ נוסעות עם נוסע אחד בפנים.

ROOONEEYY

פורסם

נא לקחת בחשבון שאם תבחרו שלא לשלם 5 ש"ח (1 ליטר דלק כיום), תבזבזו הרבה יותר כסף בעמידה בפקק לכל אורכו.

ולכן אני חושב (בשיא הרצינות) ש 5 ש"ח זה זול מידי כי כולם ינהגו בנתיב הזה.

דרך אגב, חלק מהכסף אכן מופנה לבניית תשתית כבישים ובנוסף, חברת דרך ארץ בונה/מתחזקת ומפעילה (וכמובן מרוויחה) את הכביש על חשבונה אבל בעוד 10 שנים היא נפרדת ממנו לשלום ומעבירה אותו לידי המדינה, אלו תנאי החוזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קחו גם בחשבון שיהיה חניון ענק בחינם בכניסה לנתיב, וכל העניים יוכלו לחנות בו ולקחת אוטובוס למרכזי העסקים של ת"א.

בסך הכל לא כזה נורא, נראה אפילו מבטיח. אבל אני בטוח שמישהו כבר ימצא דרך לפשל גם הפעם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כנראה שחלקכם לא קרא בכלל את תוכן ההודעה.

בניגוד ל"פרויקטים עתידיים" קודמים, הפעם התוכנית היא לא לקחת נתיב קיים ולהפוך אותו לנתיב אגרה,

אלא להוסיף נתיב לשלושה/ארבעה שכבר קיימים בכביש 1. יותר נתיבים=פחות פקקים.

בתוכנית יש גם חניון חנה וסע בשפירים, החניון הוא חינמי, ולת"א נוכל להגיע באוטובוסים חינמים לקריה ולבורסה.

פחות מכוניות=פחות פקקים.

אם מוסיפים לזה פחות רכבים בפקקים בתוך ת"א, פחות ענן ערפיח תמידי מעל גוש דן, חסכון כספי עצום לעובדים

בת"א (שאינם מפונקים יותר מדי), ואולי בעתיד הנחות על מחירי הדלק כתוצאה מחוסר ביקוש (כן, אני ממש אופטימי...),

זה פתאום לא נראה כזה שחור, לא?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

האופטימיות שלך מדאיגה, מחירי הדלק לא ירדו. עוד כ50 שנה(אפילו פחות) יגמר הנפט, עוד 10 שנה ימכרו חבית ב150 דולר, עוד 20 שנה ב250 דולר.

לעניין- הבעיה בארץ שלא רואים צעד אחד קדימה. נתיב אחד זהו?! הוא יהיה יותר עמוס מכביש 1. 70 קמ"ש זאת ההבטחה. יסלחו לי כל אלו שקוראים ל70 קמ"ש מהיר. בשכונה אני נוסע על 70.

ולמה לעזאזל לא לסלול עוד נתיב לכל כיוון בכביש הערבה ולשים גדר הפרדה, ולאפשר לסוע על 150?

פורסם
בשכונה אני נוסע על 70.

ולמה לעזאזל לא לסלול עוד נתיב לכל כיוון בכביש הערבה ולשים גדר הפרדה, ולאפשר לסוע על 150?

בדיוק כדי לשמור עלינו מנהגים כמוך, חסרי כל ניסיון ו/או מושג, שרק מחפשים לתת בגז.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

IRON, אתה קצת מפספס.

בכתבה מצוין "70 קמ"ש לפחות", שזה קצת שונה מ-70 קמ"ש. כמו שבכביש מהיר צריך לנסוע "לפחות 55 קמ"ש"

כמו כן, לא כתבתי שמחירי הדלק ירדו (הם בלתי תלויים בביקוש והיצע מקומי), אלא שיהיו הנחות גדולות יותר מ-20 אג'

על מחירי הדלק. יש עוד אנשים שיודעים (כמוך) שהנפט הוא לא לנצח. בגלל זה אנחנו לומדים לאט לאט מושגים חדשים

כמו "היברידי" ו"ביודיזל".

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...