Jump to content

gregliv

  • הודעות

    60
  • כאן מאז:

הנקודות של gregliv

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. ....
  2. תשמע אני לא מכיר מוסכים בראשון אבל אני לפני חצי שנה עשיתי צביעה + תיקון של טמבון קדמי + צביעת טמבון אחורי + פחחות כנף אחורית + צבע כנף אחורית (צבע מטאלי) כל זה ב 900 ש"ח (המוסך בחדרה) העבודה שבוצעה הייתה מעולה, הרכב ניראה כמו חדש, אין שום הבדל ניראה לעין בצבע. ניראה לי קצת מוגזם 1000 ש"ח לטמבון בלבד.
  3. בשבועות האחרונים אני נתקל בבעיה בהנעה של הרכב, מידי פעם כאשר אני מניע את הרכב (יש לציין שזה קורה פעמיים שלוש, בשבוע בערך - לא באופן קבוע) המנוע נשמע כאילו הוא "נחנק" לפעמים מניע וב20 שניות הראשונות ממשיך להיחנק כאשר הדבר מלווה בירידות ועליות בסל"ד - ולפעמים לא מניע כלל - אלא אם אני לוחץ הגז בהנעה. לאחר כ 20 שניות הסל"ד מתייצב והרכב נוסע כרגיל. הרכב עבר 135,000 ק"מ. הרכב נבדק במוסך לפני כשבועיים, הוחלף מסנן אוויר, נוקה מנוע צעדים ושמו תוסף לדלק (יש לציין שאני שם תוסף באופן קבוע כל 15,000 ק"מ) - המוסכניק אמר שהוא לא יודע אם כל זה יפתור את הבעיה אבל זה הטיפול ה"ראשוני" שלפי דעתו צריך לעשות לפני שבודקים הלאה. מאז שהרכב היה במוסך הבעיה פחתה אך לא נעלמה ועדיין יש בעיות בהנעה מידי פעם. רציתי להתייעץ כאן לפני שאני חוזר למוסך, במה יכולה להיות הבעיה? כיצד ניתן ליפתור אותה? וכמה להערכתכם זה יעלה?
  4. בקשר לשמן, הייתה לי בעיה דומה, החלפתי את אטם השסתומים והבעיה נפתרה - החלפתו עלתה לי משהו כמו 110 ש"ח.
  5. יש לי ניסיון עם מימון ישיר, את הרכב הנוכחי שלי רכשתי בעזרתם, לקחתי הלוואה לשנתיים. הליך קבלת ההלוואה היה פשוט יחסית, אך קצת מעצבן עם עשרות טפסים שהם ביקשו שאפקסס להם, אך ההלוואה אושרה תוך יומיים בערך. הופניתי להעברת בעלות בסניף דואר שעובד עם החברה (יש סניף כזה כמעט בכל ישוב) ולמעמד העברת הבעלות אף הגיע נציג של החברה לוודא "שהכל נעשה כפי שצריך" אמנם הבנתי שזה קורה רק מידי פעם זה עדיין נחמד ומרגיע כשמדובר בסכומים כאלה. בסך הכל השירות שניתן על ידי החברה היה מצויין, אך למרות זאת כאשר רציתי להחליף חשבון בנק הדבר יצר קצת "בלאגן" וגרירה של ניירת - שוב. אם אתה מתלבט בינם לבין הנבק - תבחר במימון, גם פחות ריבית, וגם הרבה פחות כאב ראש, בסופו של דבר ההלוואה יורדת מהחשבון וזהו - בלי התעסקות מיותרת עם הבנק.. מלבד זאת הם הרבה הרבה יותר גמישים, נוחים ונעימים מהבנק, כך ש.. אני ממליץ בחום. תתחדש..
  6. אין שום מקום לחששות, גם אני לקחתי מימון על הרכב ואני מרוצה מאוד.. אין לך שום סיבה לחשוש או להתחרט.
  7. הייתה לי בעיה דומה ב 306 שלי, הוחלף אטם שסתומים והבעיה נפתרה..
  8. מממ תלוי באיזה רכב ותלוי היכן אני נוסע, לנסיעות כמו שאני נוסע היום - ללא פקקים ועומס ובעיקר בכבישים מהירים (כביש 6..) רק ידני, גם הרבה יותר מהנה, גם חסכוני יותר. לעומת זאת לנסיעות כמו שנסעתי בעבר - בעיקר עירוניות, עמוסות בפקקים.. הייתי מעדיף אוטומאט, בסופו של דבר עם ידני מתחילה ממש לכאוב הרגל של הקלאצ'
  9. אני לא בטוח בקשר לסוג המנגנון שהותקן אצלי, אם תרצה תיצור איתי קשר בפרטי ואני אתן לך את הפרטים של המקום שבו עשיתי את התקנה בחדרה, ותוכל ליצור איתם קשר.
  10. 500 ש"ח זה מחיר מופרז ומוגזם, לפני חודשיים החלפתי את המנגנון לאחד חדש בפג'ו, כולל עבודה ב 180 ש"ח, מאיפה אתה?
  11. תפנה למוסך או מישהו שמתעסק במערכות מיגון או אלקטרוניקה..
  12. לא ראיתי נזילה או כתמי שמן מתחת לרכב, אך אמשיך לבדוק בימים הקרובים. להפתעתי לא, הם לא העלו את הרכב על ליפט.
  13. בפעם הקודמת שבדקתי את רף השמן (לפני כשבועיים) הוא היה באמצע בין המינימום למקסימום, איך ירד כל כך הרבה? זאת גם השאלה שאני שואל. מבחינת אטם השסתומים, כן, ראיתי את הנזילה.. אך מוזר לי שכמות כזאת נזלה משם. הרכב עבר פחות מ 130K ובדרך כלל אינו צורך שמן ואינו מעשן, אני אמשיך לבדוק את רף השמן ואקווה שהבעיה באמת נפתרה. תודה.
  14. אתמול בדקתי שמן מנוע וראיתי שיש קצת מעל המינימום, הבוקר בדקתי שוב ונסעתי לעבודה, לפני היציאה חזרה מהעבודה בדקתי שוב וגיליתי שרמת השמן ירדה, הייתה ממש טיפה אחת על המד, מיליתי שמן ונסעתי למוסך, שם הוחלף אטם מכסה השסתומים ונאמר לי שהבעיה נפתרה. שאלתי היא האם באמת יכלה לנזול כמות כה גדולה של שמן בגלל האטם ( הוא היה יבש מאוד)? ושאלה נוספת היא איזה שמן אתם ממליצים לי למלא?
  15. המלצתי היא ללכת למיון בכל מקרה, כדי שיהיה לך דו"ח על התאונה גם מבית החולים כדי שתהיה לך האפשרות לנקוט בצעדים משפטיים נגד אותו נהג, לעולם אי אפשר לדעת בוודאות האם באמת יצעת ללא פגע או לא, בכל אופן היה הרבה מזל, מצב כזה יכול להגמר הרבה יותר גרוע, תרגיש טוב..
×
×
  • תוכן חדש...