Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבינימט החום הזה וקיבינימט עם מרפי...

דווקא באמצע החום הכבד החליט המאוורר להפסיק לעבוד.

פירקתי את הפוטנציומטר של המאוורר מאחורי הכפתור וניקיתי, הכל נראה שלם ותקין.

אני לא חושב שהלך המאוורר יען כי יש שניים כאלה ושניהם הפסיקו לעבוד ביחד.

בדקתי פיוזים, הכל תקין.

מה עוד יכולה להיות הבעיה? איפה עוד כדאי לבדוק?

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

קודם כל כנראה טעיתי וישנו רק מנוע אחד.

עניין שני; הסופיות בסדר גמור, אבל במחשבה אחורה, לפני שהמאוורר הפסיק לעבוד באמת היה ריח של משהו נמס. אני הולך לפתוח את כל העסק בכדי לבדוק.

בריאות לכולם!

פורסם

אתה לא צריך לפתוח "את כל העסק" פרק את המגן הקדמי שיושב למרגלות השמשה הקדמית ותבדוק באמת האם הקונקטור של המאוור לא התרחב בחיבור.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

פירקתי את המאוורר,

אכן, אין על שמר, קונקטור אחד דפוק, עכשיו אני צריך למצוא אחד כזה, אבל היכן?

הבעיה היא שעכשיו, כשאני לוחץ מעט על החיבור, אז המאוורר פועל קבוע - במהירות קבועה ולא כבה.

בריאות לכולם!

פורסם

טוב,

נפתרה הבעיה.

לפעמים אני מרגיש שאני קצת מזדרז לפרסם פה נושא חדש.

פעם הייתי מנסה קודם כל לבד, עכשיו אני ישר רץ לאינטרנט...לא טוב.

מישהו מכיר מכון גמילה טוב?

בריאות לכולם!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הבעיה חזרה, שכחתי לעדכן:

שוב הפסיק לעבוד והפעם ניגשתי אל חשמלאי רכב שטען שהפוטנציומטר כנראה נמס גם בתוך המאוורר ולא רק החיבור של החוט שמתחבר לשם.

הוא פתח והוציא את המאוורר, ואכן, החיבור הפנימי ניתק ונמס גם הוא.

לטענתו המקצועית והבלתי מתפשרת הדרך היחידה היא להחליף מאוורר, משומש מקורי - 300 ש"ח, חדש חליפי 450. אבל אחרי 3 שהוא ניסה ולא התאימו (בעיות כיוון להבים וחוסר בשליטה בבקרת אקלים), התייאש ואמר שהוא יזמין חלק ויתקשר אליי. הוא מטבריה אז אני לא מצפה לתשובה בקרוב.

הסיבה שהם לא מתקנים היא שהחלק האחורי של הכרטיס האלקטרוני כמעט צמוד ללוח מתכת ואין דרך לפרק אותו.

נסעתי הביתה, פירקתי את הלוח האלקטרוני ע"י קדיחה דרך המסמרים המיוחדים שהחזיקו אותו והלחמתי את הלשון המתכתית בחזרה למקומה.

לאחר מכן קניתי מסמרים כאלה חדשים (לא יודע איך קוראים להם) וחיברתי את הכרטיס בחזרה למקומו.

סוף טוב הכל טוב, חסכתי כמה מאות ש"חים ולמדתי משהו חדש. מתנצל שאין תמונות, בלהט המלחמה והחום הכבד שכחתי לצלם.

אלעד.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...