Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הפרש השעות נתן לי יתרון, נפולת נמושה in your face!

;)

מדינת ישראל חוגגת 68, יש דברים שכולנו לא אוהבים בה, היא לא מושלמת, אבל היא שלנו ומגיעה לה שיחגגו את יום הולדתה.

אז ישראל, יום הולדת שמח, חג עצמאות שמח ומקווה שתתקיימי הרבה יותר מ-120 שנה.

חג שמח!

עריכה,

שימו לב לאירוניה המשעשעת משהו בעת פתיחת השרשור- השרשור נפתח על ידי אזרח שאינו תושב ישראל והשרשור הבא בתור בכלל עוסק בירידה מהארץ.

רק בישראל.... ;)

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן - צהריים טובים מארץ הסתירות הבלתי אפשריות. זו שציינת ממש קטנה עלינו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למי ששכח מרינדה אתמול, תעשו חרדל+דבש לפרגיות זה מחלחל מהר יחסית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

השנה אנחנו לא עושים על האש, הפעם אנחנו בתל השומר ויום העצמאות ידחה בשנה.

בשנה הבאה אחי יצטרך לאכול כפול כדי להשלים את מה שהוא לא יכול לאכול היום. :-P

בתאבון לכולם ומזל טוב.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

החלמה מהירה לאחיך.

ולמרות מה שנכתב בשרשור הירידה, אני בטוח שדואגים לו היטב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אם כבר בעל האש אתם עוסקים, יש לכם המלצה לתיבול הבשר?

יש כאן עדר פרות שמחכות בשקיקה ובקוצר רוח לעלות על המנגל בגינה.

תודה וחג שמח לכולם (גם לנמושות שעזבו לחו"ל :-)).

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

מלח גס, פלפל גרוס. זהו.

תמרח את הבשר בשמן זית וזרוק על המנגל.

מרינדות אצלי זה רק לעוף וכאלו.

מבחינת סטייקים אני אוהב טבעי.

בשר טחון אני אוהב בצל, עשבי תיבול [טימין, רוזמרין, כוסברה] וקצת כמון. מלא פלפל גרוס.

עופות כל מרינדה זורמת. אם אתה רוצה זיגוג מתקתק אז כל רוטב שמכיל סוכר: סויה, משהו עם דבש, צ'ילי וכו'.

בתיאבון!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

+1 לפשטות. אנחנו עושים את הסטייקים מתובלים משום מה (לא בחירה שלי) אך לא מצאתי אף תיבול שישתווה לצליה מדוייקת לפי הטעם ומלח גס כשהסטייק עדיין חם.

עוף אפשר למרוח בכל דבר בכיף, כי לעוף בעצמו אין כמעט טעם אז מרינדות וכו' עוזרות.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

או מיי גאד הבטן. אמרתי שאקפיד לא לאכול כלום חוץ מקצת סלט ירקות ובשר, ועדיין אני מרגיש כמו חבית.

אולי זה בגלל השוקולדים הרוסים שדחפתי אחרי זה לקינוח :lol:

פורסם

סדר אכילת המנות בארוחת יום העצמאות:

מנה ראשונה, סלטים, מנה עיקרית, קינוח, קפה, סטייקים

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...