Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להפטר מהאיתוראן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בדיוק חידשתי ביטוח, והחברת ביטוח עידכנה אותי שהמנוי איתוראן שיש לי "חלקי" ולכן לא תקף.

אין לי אימבולייזר, קודן ועלוקה כפי שהחברה דורשת ולכן שילמתי 450 שקל על ויתור על הבדיקה.

עכשיו אני נשארתי עם מנוי איתוראן שאינו נחוץ לי לביטוח ולכן אני שוקל להפטר ממנו.

מה שמעניין אותי לדעת זה, האם יש בכלל תועלת מהדבר הזה?

יש באמת מצבים שזה יכול לעזור, או שזה סתם ביזבוז כסף ונועד רק עבור החברות ביטוח?

ובכללי, אחרי שהאיתוראן הותקן באוטו, יש מצב לפרק ולמכור אותו בצורה כלשהי?

פורסם

אני אישית לא פירקתי שום דבר אבל כשקניתי את הרכב(משומש) והביטוח שלי לא דרש מיגון ביקשתי מהבעלים הקודם לנתק את השירות של איתורן ובזה נגמר הסיפור.

פורסם

קשה לי להאמין שתמצא קונה לאיתוראן משומש. ההתקנות מתבצעות בעיקר על רכבים חדשים עוד לפני שרוכש הרכב פוגש את רכבו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

גם אצלי לא הייתה דרישה של הביטוח לאיתוראן או לקודנית.

את הקודנית השארתי ואת המנוי לאיתוראן ביטלתי. (האביזר עצמו נשאר ברכב. מעדיף שלא יתחילו לפרק לי סתם את הרכב).

במידה ויגנבו את הרכב, אני מעדיף שלא ימצאו אותו חצי מפורק ויחזירו לי אותו, אלא לקבל את כספי הביטוח.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

מומלץ גם כן לנתק קודנית אם חברת הביטוח לא דורשת, איזה כיף היום הראשון אחרי ניתוק הקודנית, פשוט מניעים ונוסעים :wink:

נוסע בפריוס 2008

פורסם (נערך)

יש מקרים בהם איתוראן בכל זאת עוזר או שהוא לגמרי חסר תועלת?

עריכה אחרונה על ידי serg90
פורסם

מהנסיון שלי, לעזור זה ממש לא עוזר. לעיתים זה גם מפריע. לפני לא הרבה זמן, איזה איתוראן רדום השבית לי רכב ליד הבית. אחרי שיחה עם איתוראן, שאני חייב לציין שהיו מאוד יעילים ושירותיים, הם שחררו את הרכב. האוטו היה משנת 2000 ואני לא הייתי לקוח שלהם עם הרכב. הנעתי את האוטו, ואחרי דקה הייתי בדרך לחשמלאי האהוב עלי שיחד איתו עקרנו את כל החיווטים המטורפים של הדבר הזה.

ברכב חדש יותר לא הייתי ממהר לפרק אותו, אולי עוד שנה כן תמצא מבטח שיהיה מוכן לקחת בחשבון את המערכת כחלק מההגנות על האוטו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...