Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי תן לזה לפחות חצי שנה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 361
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנתיים החלטתי להישאר עם 4.4.4 ב-N5 שלי. אין xposed וחיי סוללה יותר קצרים גרמו לי לוותר על העדכון בנתיים. גם התראת OTA ביטלתי וזהו.

Veni Vidi Vici

פורסם

עידכון סבבה סך הכל.

אבל הבטריה(שזה היה הפיק של הנקסוס 5) בקושי מחזיקה לי חצי יום,בחיים לא קרה לי כזה דבר.

חוץ מהתראות במסך נעילה לא מבין למה שידרגתי..

פורסם

אני עם נקסוס 4 וחייב לציין שזה היה "שידרוג" ממש מיותר

הסוללה סיוט, נוספה פעולה נוספת לפתיחת המכשיר, ביטלתי את האופציה לקבלת התראות במסך הראשי ועכשיו אם הטלפון לא פתוח (רק המסך דלוק) אני לא רואה איזו הודעה זאת (SMS, ווטסאפ, מייל וכ"ו)

היום בערב חוזר ל 4.4.4

הצעה אישית למי שעדיין לא שידרג, לחכות

פורסם

כולכם נשמעים לי כמו "אוי אוי אוי, הייתיצריך רבע שעה להתרגל למשהו שהם שינו טיפה, זה נורא"

יש המון שיפורים, הכל יותר יפה ומגיב טוב, הסוללה בטוח יותר טובה (תמחקו את ה2000 אפליקציות שרצות אצלכם ברקע), תשקיעו את הכמה דקות להכיר את השינויים שמצריכים שינויי הרגל קטנים ותהנו מהשיפורים כבר :| באמת שאתם נשמעים הזויי, אני נמצא בסביבת עבודה ובית שמלאים רק בנקסוסים ולא שמעתי תלונות כאלה מאף אחד, רק דברים טובים שמעתי.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אצלי בעיית האיטיות נפתרה לאחר כמה שעות עבודה, לגבי בעיות סוללה לא שמתי לב (ז"א - הסוללה בנקסוס תמיד הייתה בעייתית).

מבחינת העברה לרטט - יש קיצור דרך - לחיצה על אחד מכפתורי הווליום (מעלה\מטה) ולחיצה על הפעמון יעביר לרטט, לחיצה נוספת תחזיר לצלצול.

סוף סוף יש אינדיקטור לבטריה כמו בסמסונג :)

האם ישנה אפשרות לשים אפליקציות על מסך הנעילה? לפני העדכן שמתי וויז ופנס. אני לא זוכר כיצד עשיתי זאת..

פורסם (נערך)

אני עדיין תוהה בדבר צריכת ה RAM של המערכת. אחרי 40~ שעות של uptime כבר נושקים ל 800 מגה. פיזדייץ.

memz0r2.PNG

memz0r1.PNG

אני מריץ את התצורה המינימליסטית ביותר האפשרית, מבטל אפליקציות ו services שאין לי בהם צורך כדוגמת Cloud Print וגוגל פאלוס, אין סיבה שהמערכת תמשיך לבלוס RAM סתם ככל שהשעות עוברות.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אלפא וטרנספורטר,

מתי תבינו שלא צריך ואף לא טוב להתערב בניהול הRAM של המכשיר?

מערכת האנדרואיד יודעת לנטר לבד את צריכת הזיכרון, וכשהיא צריכה זיכרון רב- היא סוגרת לבד אפליקציות שלא בשימוש.

תבינו, RAM לא מנוצל- מכשיר מבוזבז.

כל החוכמה זה לנצל את הזיכרון- זה חוסך סוללה, זה מקצר זמני תגובה, זה משפר ביצועים (תחשבו על הזמן והעיבוד שנחסכים על פתיחה חוזרת של אפליקציה שנמצאת הרבה בשימוש).

בגלקסי הראשון, אולי זה היה נכון. היום (אם אני לא טועה, מאז אנדואיד 2)- המערכת יודעת לנהל לבד את הזיכרון.

לא סתם מרבית היצרניות לא מאפשרות ניהול זיכרון עצמאי (בדומה למה שסמסונג איפשרו, לפחות מה שהיה בגלקסי 4 שהיה לי).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אני לא מדבר על התערבות, אני מדבר על חוסר אופטימיזציה מופגן מצד מ"ה (מה שנראה כמו זליגת זכרון).

RAM ממש לא צריך להיות מנוצל במקסימום (או קרוב לכך) למשך כל הזמן - אלה שטויות. זה בערך כמו לטעון שמחשב שולחני עם 16 ג'יגה בראם צריך לנצל 15.5 בשוטף, גם כשאני סתם בדסקטופ.

פורסם

אני בנתיים לא מרגיש הבל משמעותי בצריכת הסוללה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מישהו יכול להסביר למה באנדרויד 4.4.4 כשהטלפון נדלק ואין שום אפליקציה ברקע אני עומד כבר על 1.7GB שימוש מתוך 3GB ראם שיש לי ?

שטויות תוכנתיות שסמסונג דחפו למכשיר (יש לך נוט 4, לא?), ועכשיו בולסות לך זיכרון וסוללה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...