Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שלא אהבתי זה שבאיפון לא רואים את כל התמונות שהחברים מפרסמים אלא רק את המלל וכאשר אני נכנס דרך המחשב אני רואה את כל התמונות

עוד דבר שמאוד מפריע שאם נגיד יש תגובה חדשה או מספר תגובות חדשות אי אפשר להבדיל בין מה שנקרא לבין מה שלא (בממשק הישן היה סימון שמזהה

את מה שנקרא)

ועוד דבר קטן הגלישה בפורום מאוד מאוד איטית ובסלולר בפרט.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תגובות 199
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אני לא טועה, ליד התאריך יש ריבוע. אם הוא לבן, זוהי הודעה שנקראה, אם כחול בהיר - הודעה חדשה. מעבר לזה, עדין ניתן לקפוץ ישירות להודעה הראשונה שלא נקראה.

פורסם
ניווט !

כמו בכול פורום שעבר לפורמט הזה אפשרויות הניווט בתחתית העמוד מעצבנות. נא להוסיף את תפריט הניווט שמופיע בחלק העליון של העמוד גם בתחתית העמוד.

עובדים על זה ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

עניין ההתאמה לגודל המסך סודר. גיליתי בעיה חדשה. באקספלורר לא ניתן לעשות העתק הדבק מאתרים אחרים. בכרום זה תקין. גם בזמן שרוצים להגיב להודעה בתגובה מהירה זה חושב שעות .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

~

כשלוחצים על "הגב לנושא", ברירת המחדל היא משום מה תגובה מהירה (התיבה שנפתחת בתחתית הדף). הייתי רוצה שזה יקח אותי, כמו בימים עברו, לממשק העריכה המלא. לא מצאתי אפשרות כזאת בלוח הבקרה. האם אפשר לשנות?

פורסם

אני קורא שרשור כל שהוא (לדוגמא בפורום רכב כללי) ומגיע לתחתית העמוד. אפשרויות הניווט שלי הן ללחוץ על הכפתור "למעלה" ושם להשתמש בניווט שנמצא בחלק העליון של העמוד, או לפתוח את תפריט הניווט בחלק התחתון של העמוד וממנו לבחור את הפורום שאני רוצה לגשת אליו.

בכל מקרה, במידה ואני מעוניין לחזור לאותו פורום (רכב כללי) אני צריך ללחוץ פעמיים על העכבר.

אם תורידו את השורה של הניווט שנמצאת בראש העמוד לתחתיתו (נעשה בכל פורום אחר שעבר לפורמט הזה) החזרה לפורום תהיה בלחיצת כפתור אחת. אני יודע, נשמע קטנוני, אותי בתור משתמש זה נורא מעצבן.

הניווט בחלק העליון של המסך מתחיל בתמונה של בית אחריו יש את המילה פורום > שונות > תמיכה טכנית לפורום> וכו'.

מקווה שעכשיו אני ברור יותר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

* כשלוחצים על לוגו הפורום בפינה הימנית העליונה, הכפתור אכן מעביר לאינדקס הפורומים, אבל מיד מקפיץ את המסך כלפי מטה ומציג את רשימת המחוברים.

* לחלק מההודעות הפורום יוצר מרווח גדול מאוד בין סוף המלל לחתימה. וממש מורגש שהעמודים נהיו ארוכים משמעותית מהגרסה הקודמת של הפורום.

* ב"הודעת חדשות" מוצגת השורה: "הנושאים הנ"ל לא עודכנו מאז ביקורך האחרון אך עדיין יש בהם הודעות שלא נקראו."

לדעתי יש מקום לשנות את זה למשהו כמו הנושאים הבאים/נושאים אלו/הנושאים מטה, כי השורה נמצאת מעל אותם נושאים, ולא מתחתיהם.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

ישנה בעיה

כל הפורום בפונט טהומה (נראה כמו איזה קורות חיים), וגוף ההודעות באריאל (כמו בפורום הישן והטוב).

אני לא יודע לקרא בטהומה וטיימז-ניו-רומן, יש לתקן.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עדיין לא מצליח לכתוב משפט שלם בלי שחסרים מילים או רווחים. (חסרים מילים ואין רווח)

דבר נוסף, בזמן כתיבת תגובה לא ניתן להעלות את הדף למעלה. (חוזר למטה לתגובה)

פורסם
~

כשלוחצים על "הגב לנושא", ברירת המחדל היא משום מה תגובה מהירה (התיבה שנפתחת בתחתית הדף). הייתי רוצה שזה יקח אותי, כמו בימים עברו, לממשק העריכה המלא. לא מצאתי אפשרות כזאת בלוח הבקרה. האם אפשר לשנות?

+1

דני

פורסם

דני שלום רב !

אצלי גם תגובה מהירה, וגם בהגב עם ציטוט, משמאל תגובה מהירה להודעה, קיימת האופצייה לעורך הודעות מלא.

בדוק גם אצלך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

~

ברור שזה קיים, אבל בשביל זה צריך ללחוץ על שני כפתורים בצדדים שונים של המסך

(קודם "הגב לנושא" ורק אז "עורך מלא"). זה לא ארגונומי ולא נח.

הבקשה היא לתת למשתמש את האפשרות לבחור בעורך המלא כברירת המחדל.

פורסם

דאבל-קליק מהיר על 'הגב לנושא' מעביר אותך ישירות לעורך המלא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...